Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken door Storytelling Studios, geeft jou de mogelijkheid om het verhaal van jouw bedrijf, organisatie of merk op een krachtige en effectieve manier te vertellen.

Bij ons kun je een bedrijfsvideo in diverse stijlen laten maken. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfsanimatie, een video met beelden van HD-kwaliteit of een combinatie hiervan. Lees snel verder over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Offerte aanvragen

Werkwijze

 

Brainstorm

Stap 1:
Brainstorm

Iedere bedrijfsfilm vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

Script

Stap 2:
Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

Opnames

Stap 3:
Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een bedrijfsfilm die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Oplevering

Stap 4:
Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Waarom een bedrijfsfilmpje laten maken? 

Er zijn ontzettend veel reden om een bedrijfsfilmpje te laten maken. Je kunt er diverse, uiteenlopende doelen mee behalen. Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal, visie en missie. In een bedrijfsfilm kun je al deze elementen laten zien en zodoende een goed beeld schetsen van jouw bedrijf.

Je kunt er ook voor kiezen om juist één van deze elementen in de video in beeld te brengen. Het ligt er maar net aan welke doelstelling je met het bedrijfsfilmpje voor ogen hebt. Je kunt de video bijvoorbeeld gebruiken om nieuwe medewerkers te werven, maar ook om een goede indruk op (potentiële) klanten achter te laten en zelfs om medewerkers te informeren over veranderende bedrijfsprocessen.

Film-2

Wij denken mee

Wanneer je ons jouw bedrijfsfilm laat maken, denken wij graag met je mee over de invalshoek en inhoud ervan zodat je een bedrijfsfilm krijgt waarmee je het doel dat je voor ogen hebt zult behalen. 

Naast de verschillende doelen, kun je een bedrijfsvideo op meerdere manieren inzetten. Plekken waarop je een bedrijfsvideo kunt laten zien, zijn bijvoorbeeld: 

  • De website van uw bedrijf;
  • De sociale mediakanalen van uw bedrijf;
  • Beurzen;
  • Open-dagen;
  • En nog veel meer!

Offerte aanvragen

Brainstorm

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Bedrijfsfilm kosten

De bedrijfsfilm kosten hangen sterk af van wat je precies wilt. Onze scherpe prijzen laten je dan zien dat dit niet veel hoeft te kosten. Wel zijn er een aantal variabelen die de prijs van een bedrijfsfilm beïnvloeden. We gaan daarom graag met je in gesprek om tot de juiste prijs te komen. Vaak komen we uit op prijzen tussen de €1400,- en €2200,-.

Om je een duidelijker beeld te geven zetten we een aantal typische kostenposten voor je op een rij:

Grootte van het team

Gaat het om een groot team dat je in beeld wilt brengen, bijvoorbeeld met individuele interviews? Hier gaat veel voorbereiding in zitten en ook het draaien zelf kost veel tijd. Bovendien dienen we de bedrijfsfilm netjes voor je te monteren, waarbij alle leden van het team voldoende aan bod komen.

Personeel 1.3

Benodigde dagen voor de opnamen

Kunnen we de opnamen voor de bedrijfsfilm in één dag komen maken? Dat kan bijna altijd. Als dat niet lukt lopen de kosten hoger op. We komen een paar keer langs met onze professionele apparatuur. Op die manier maken we alle opnamen die we nodig hebben, om de bedrijfsfilm te laten maken.

Camera crew 1.2

Inzet van eventuele acteurs

Zoek je (stem)acteurs bij de bedrijfsfilm die je wilt laten maken? Dat heeft invloed op de prijs, vooral als je op zoek bent naar een specifieke stem. We adviseren je graag over de mogelijkheden, door goed met je mee te denken over wat de beste keuze is.

Acteurs 1.2

Voice-over bij de video

Wil je een voice-over gebruiken bij de video? Een professionele keuze, die invloed heeft op de prijs en de tarieven. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Op die manier laat jij een professionele bedrijfsfilm opnemen, zonder dat je daarvoor onnodig hoge kosten betaalt.

Voice-over 1.2

Bedrijfsfilmpje laten maken door Storytelling Studios? 

Neem contact met ons op! Dit kun je doen door ons te bellen op 085 303 37 86, door een e-mail te sturen naar info@storytellingstudios.nl of door dit contactformulier in te vullen en te versturen.

Neem contact op