Bedrijfsfilm

Je kent vast het gezegde: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit klopt! Door gebruik te maken van een bedrijfsfilm laat je een indruk achter bij de kijker. Een bedrijfsfilm is het middel om de krachten van jouw bedrijf te uiten. Je toont op een originele manier jouw kwaliteiten aan je doelgroep.

Met een bedrijfsfilm kun je een sfeerimpressie van je bedrijf laten zien. Ook kun je de bedrijfsfilm gebruiken als voorziening voor inhoudelijke informatie. Kortom, een professionele bedrijfsfilm vertegenwoordigt jouw bedrijf, merk, product of dienst. Organiseer je een event, beurs of congres? Met een aansprekende eventvideo kan je je succes delen!

Offerte aanvragen

Werkwijze

 

Brainstorm

Stap 1:
Brainstorm

Samen met jou werken wij de kernboodschap van jouw verhaal uit en bepalen we de doelstelling die je wilt behalen met je bedrijfsfilm.

Script

Stap 2:
Script

Nu wij jou en je verhaal kennen gaan we samen met jou aan de slag met het uitwerken van de kernboodschap in de vorm van een script.

Opnames

Stap 3:
Opnames

Vervolgens vinden de opnames plaats op de locatie die jij voor ogen hebt. Na de opnames monteren we de beelden binnen 10 dagen.

Oplevering

Stap 4:
Oplevering

Zodra de eerste versie klaar is, ontvangen we graag jouw feedback en verwerken dit tot een prachtig eindresultaat. 

Wat kost een bedrijfsfilm?

Bij een bedrijfsfilm komt altijd een stukje maatwerk kijken, dus een vaste prijs vooraf geven is moeilijk. Bij ons liggen de kosten voor een bedrijfsfilm vaak tussen de € 1000 en € 2000,-. 

De kosten voor een bedrijfsfilm zijn onder andere afhankelijk van: de grote van de filmcrew, het aantal dagen dat nodig is voor de opnames, het inzetten van voice-overs en de keuze voor het type camera of drone. 

We zullen alle opties aan je voorleggen en zo tot een goede prijze komen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt!

Offerte aanvragen

Film-2

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Trots op ons werk

Wij hebben heel veel projecten waar wij en natuurlijk onze klanten trots op zijn. Bekijk ons portfolio om te zien wat wij allemaal gemaakt hebben of ter inspiratie voor je eigen video.

Bekijk al ons werk