Logo laten ontwerpen

Bij Storytelling Studios begrijpen we dat elk bedrijf een uniek verhaal te vertellen heeft en dat verhaal vloeit door in alle details, bijvoorbeeld het logo. Ons doel is om dat verhaal te vangen en tot leven te brengen door middel van creatieve en doordachte logo-ontwerpen. Betreed de wereld van visuele storytelling en ontdek hoe een krachtig logo het verschil kan maken voor jouw merk.

VakQundig case logo

Wat is een professioneel logo?

Een logo is een visueel symbool dat de identiteit van een merk, bedrijf of organisatie vertegenwoordigt. Het is een grafisch element dat vaak bestaat uit symbolen, teksten en kleuren, en het is een herkenbaar merkteken. Een goed ontworpen logo is essentieel voor het creëren van een sterke merkidentiteit en het overbrengen van de kernwaarden van een organisatie.

Wat zijn de voordelen van een professioneel logo?

Een doordacht logo biedt verschillende voordelen. Het gaat verder dan het esthetische aspect. Het helpt bij het vestigen van een blijvende connectie met jouw doelgroep en het opbouwen van een onderscheidend merkimago. Bij Storytelling Studios begrijpen we dat een logo niet alleen een grafisch element is, maar een krachtig symbool dat de essentie van jouw merk weerspiegelt. Dit zijn enkele voordelen van ons logo designs:
 • Positieve merkherkenning

  Onze getalenteerde designers hebben bewezen ervaring in het creëren van logo's die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een verbinding maken met mensen. Door een uniek en herkenbaar logo te ontwikkelen, zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt in een concurrerende markt. 

 • Representatieve uitstraling

  Een goed ontworpen logo straalt niet alleen de merkidentiteit uit, maar toont ook aan dat je een serieuze speler bent in jouw branche. Het geeft potentiële klanten het vertrouwen dat ze nodig hebben om zaken met je te doen. Of het nu op je website, sociale media, drukwerk of digitale marketing is, onze logo designs geven jouw merk een professionele uitstraling die langdurige indrukken achterlaat.

 • Betrouwbare merkconsistentie

  Een onsamenhangend merkbeeld kan verwarrend zijn en leiden tot een gebrek aan vertrouwen. Met krachtig logo design zorgen we ervoor dat jouw merk volledig tot zijn recht komt. Het gebruik van het logo op de website, sociale media kanalen, marketingmateriaal of zelfs productverpakkingen geeft een betrouwbare merkconsistentie.

Ervaar impactvol design

Ontdek een selectie van onze meest recente en inspirerende logo designs. Elk uniek project weergeeft onze toewijding aan het vertellen van unieke verhalen door middel van design en storytelling.

Vakqundig case: Veiligheid in stijl

In de dynamische wereld van veiligheid staat Vakqundig klaar voor een opmerkelijke transformatie. Met een focus op innovatie en betrouwbaarheid, hebben we de uitdaging aangenomen om hun visuele identiteit te vernieuwen. Ontdek hoe we Vakqundig hebben geholpen om veiligheid een eigentijdse en opvallende uitstraling te geven, terwijl de essentie van betrouwbaarheid behouden blijft.

VakQundig Case inspiratie (4)

Waarom kiezen voor Storytelling Studios?

Wij begrijpen dat een logo een krachtig hulpmiddel is om de identiteit van jouw organisatie te communiceren. Een logo is vaak het eerste contactpunt van een merk waar mensen mee in aanraking komen. Hier is waarom je voor ons zou moeten kiezen:

 • Visual storytelling

  Bij Storytelling Studios geloven we dat een krachtig logo begint met een overtuigend verhaal. Ons team is doordrenkt van de kunst van verhalen vertellen en begrijpt de cruciale rol hiervan in effectieve merkcommunicatie. We hebben de expertise om jouw unieke verhaal te vangen en om te zetten in een logo dat de aandacht trekt en vasthoudt.

 • Creatief en impactvol design

  Ons streven naar originaliteit stelt ons in staat om logo's te creëren die zich onderscheiden van de massa en daadwerkelijk impact maken. We geloven in het bouwen van een visuele identiteit die een blijvende indruk achterlaat.

 • Flexibel en schaalbaar

  Of je nu een start-up bent en net begint of een gevestigde organisatie met uitbreidingsplannen, wij staan voor je klaar. Onze logo designs zijn flexibel en schaalbaar. We kunnen meegroeien met je bedrijf en zorgen ervoor dat je logo relevant blijft in alle stadia van de groei van jouw organisatie.

Logo laten ontwerpen?

Onze deskundige designers en storytellers staan klaar om je te begeleiden bij het ontwerpen van een krachtig logo. We zorgen ervoor dat het logo naadloos aansluit op de doelen en visie van de organisatie. Laat ons je helpen bij het creëren van een logo dat niet alleen opvalt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Veelgestelde Vragen (FAQ):

Heb je vragen over het laten ontwerpen van een logo? Misschien ben je benieuwd naar de doorlooptijd, de prijzen, of hoe het zit met revisies? De antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier. Staat het antwoord op jouw specifieke vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Hoe verloopt het proces van het ontwerpen van een logo?

Alles aan onze manier van werken is ontworpen om het proces van een logo laten maken een naadloze en gestroomlijnde ervaring te maken, waarbij we de visie van jouw merk tot leven brengen. We doen dit volgens een bewezen werkwijze waarbij we in 7 eenvoudige stappen werken van de eerste brainstormsessie tot definitieve oplevering. Hier vind je alle informatie over het proces en onze werkwijze.

Wat kost een logo-ontwerp bij Storytelling Studios?

Een van onze kernwaarden is dat we graag transparant zijn over onze manier van werken, maar ook zeker over onze prijs. Onze prijzen variëren afhankelijk van de complexiteit van het project en jouw specifieke wensen. 

Als basisprijs rekenen wij € 1500. Dit is inclusief de brainstormsessie en bijschaven van het design tot je helemaal tevreden bent. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Hoelang duurt het om een logo te laten ontwerpen?

De doorlooptijd varieert per opdracht, maar we streven ernaar om binnen 1-2 weken na de brainstormsessie de eerste concepten te  presenteren. De meeste logo projecten worden binnen 4 weken afgerond. Wil je eerder het project afronden? Spoedprojecten zijn ook mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden.

Hoeveel revisierondes zijn inbegrepen?

We bieden oneindig revisierondes om ervoor te zorgen dat het logo volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Welke bestandsformaten ontvang ik?

Je ontvangt het logo in verschillende formaten, waaronder vectorbestanden (AI, EPS) en gangbare afbeelding bestanden (JPG, PNG, PDF). Specifieke bestandsformaten nodig? Geen probleem! Je kunt dit op ieder moment aangeven.

Wat als ik nog geen duidelijk idee heb?

Geen zorgen! Ons team is bedreven in het geven van begeleiding in het creatieve proces. Wij doen de concepting, geven advies en helpen je om jouw ideeën te visualiseren. Bij Storytelling Studios staan onze strategische storytellers en deskundige designers klaar om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van professioneel logo dat aansluit op de visie van jouw organisatie.

Ontwerpen jullie alleen logo's voor een bedrijf?

Nee, ook voor andere logo's dan een bedrijfs logo ben je bij ons aan het juiste adres. We ontwerpen ook logo's voor andere doelen en instanties, zoals non-profitorganisaties, evenementen, producten en meer.

Ik wil graag een logo en huisstijl laten ontwerpen, kan dat?

Een logo ontwerp is onderdeel van de huisstijl van een bedrijf, organisatie of instelling. Wil je naast het logo een complete huisstijl laten ontwerpen? Ontdek de mogelijkheden op onze huisstijl laten ontwerpen pagina. Hiermee ontwerpen wij een krachtige visuele identiteit voor iedere interactie.

Kunnen jullie helpen bij de implementatie van het logo?

Natuurlijk helpen we je graag met het implementeren van het nieuwe logo op de correcte manier. De toepassing van het logo is namelijk net zo belangrijk als de creatie. Soms is het nodig om nieuwe communicatiemiddelen te ontwerpen. Denk aan online communicatiemiddelen of drukwerk. Ook daar helpen we graag bij.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller