Custom animatie laten maken?

Zoals de naam al zegt is een custom animatie een animatie op maat die volledig aan is gepast aan jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende animatie stijlen met elkaar combineren en ook jouw mascotte in de animatie terug laten komen.

Op die manier wordt het persoonlijker en meer passend bij jouw bedrijf of organisatie en het verhaal dat jij wilt communiceren. Ook kun je een een custom animatie goed gebruiken als uitleganimatie zodat je verhaal helemaal duidelijk gecommuniceerd wordt.  

Wij helpen je er bij!

Wil je een animatie op maat laten maken dan ben je bij Storytelling Studios aan het juiste adres. Op basis van jouw branding, onderwerp, doelgroep of mascotte laten wij jouw boodschap tot leven komen. 

Eerst maken we een script, vervolgens doen we een stijl voorstel en maken we een storyboard in jouw nieuwe stijl. Als alles helemaal aan jouw wensen voldoet brengen we jouw verhaal tot leven in een volwaardige  animatie.

Custom animatie cases bekijken?

Wij hebben heel veel projecten waar wij en natuurlijk onze klanten trots op zijn. Bekijk enkele custom animatie projecten om te zien wat wij allemaal gemaakt hebben.
 

Veelgestelde vragen

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot ons vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doeltreffender te maken.

Oplevering

1 Wat is een custom animatie?

Custom animaties zijn het meest uitgebreid en complex. Het is de crème de la crème onder onze animatie stijlen. In tegenstelling tot onze Motion Graphic, Whiteboard en Cartoon stijl is het geen vaste animatie stijl maar een volledige unieke stijl die wij vanaf scratch ontwikkelen.

 

2 Wat kost het om een custom animatie te laten maken?

Een van onze kernwaarden is dat we graag transparant zijn over onze manier van werken, maar ook zeker over onze prijs. Daarom hanteren wij vaste prijzen. Voor een custom animatie van 60 seconden betaal je een all-in prijs van € 3950,-.

Deze prijs is inclusief muziek, geluidseffecten en een voice-over. Ook krijg je een onbeperkt aantal revisierondes zodat je animatie helemaal naar wens is.

3 Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een custom productie?

De doorlooptijd van een animatie is afhankelijk van het type animatie en de lengte. We beginnen altijd met een brainstormsessie en daarna gaan we aan de slag met het script. 

Na goedkeuring van het script streven we er altijd naar de custom animatie binnen 4 tot 6 weken op te leveren. Heb je met spoed een animatie nodig? Dan zorgen we ervoor dat dit proces wat sneller gaat.

4 Hoe ziet jullie werkwijze er uit?

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot ons vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doeltreffender te maken. Benieuwd hoe we een custom animaties maken? Dat doen we in 4 duidelijke stappen: 

1. Brainstorm
Iedere animatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2. Script schrijven
Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3. Productie
Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4. Oplevering & revisies
We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller