Kosten animatiefilmpje laten maken

Wat zijn de kosten om een animatiefilmpje te laten maken? Veel van de bureaus vinden het lastig om aan te geven wat de prijs precies zal zijn. Wij niet, omdat we werken met all-in tarieven. Dat betekent dat jij weet waar je aan toe bent. Inclusief onbeperkte feedbackrondes, tot je 100% tevreden bent.

Let op: de kosten voor een animatiefilmpje berekenen we standaard voor 60 seconden. Wil je een langere video laten maken? Per 5 seconden extra betaal je €75. Op die manier kun je vooraf berekenen wat de kosten zullen zijn.

Aanvragen

De prijs om een animatiefilmpje te laten maken

Het zijn de kosten om een animatiefilmpje te laten maken, zonder addertjes onder het gras. We berekenen all-in prijzen, zodat jij goed weet wat je van ons kunt verwachten. En maken we extra kosten of heb je aanvullende wensen? We brengen je vooraf een duidelijke offerte uit. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan, omdat je precies de kosten betaalt die we je hebben aangegeven.

Cartoon: €1.950

De duurste stijl, omdat we daar meer tijd voor nodig hebben. Om de complete cartoon te tekenen, inclusief de belangrijke details. Volledig in jouw huisstijl, voor een animatiefilmpje dat bijvoorbeeld laat zien hoe jullie werken.

Meer over cartoon

Whiteboard: €1.450

Een getekende stijl, waarmee we stap-voor-stap aangeven hoe processen of technieken werken. Een stijl die veel aandacht vraagt, dus waarvoor we hogere kosten berekenen dan voor een Motion Graphic.

Meer over whiteboard

Motion Graphic: €950

De bekendste stijl voor een animatiefilmpje. Met de laagste kosten, omdat we hier vlotter aan kunnen werken. Goed geschikt voor technische producten en pitches, bijvoorbeeld in een corporate setting.

Meer over motion graphic

Geen onaangename verassingen

De animatiefilmpje kosten leggen we je graag zo duidelijk mogelijk uit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En heb je specifieke wensen of wil je een bedrijfsfilm laten maken? Neem dan contact met ons op, dan geven we je graag aan wat er mogelijk is. De prijs die je betaalt om een animatiefilmpje te laten maken? 

Animatie aanvragen

Film

Animatiefilmpje kosten: waar moet je op rekenen?

Wil je de animatiefilmpje kosten berekenen en ben je benieuwd waar je op moet letten? We berekenen vaste tarieven, voor maximale duidelijkheid. Wil je een animatiefilmpje laten maken dat langer is dan de standaard 60 seconden? We berekenen €75 per 5 seconden extra aan animatie. Voor iedere stijl, onafhankelijk van wat je daarin wilt laten zien.

Dit alles zodat jij je animatievideo op een voordelige manier kunt laten maken. Een goedkoop filmpje, waarmee we zorgen voor een professionele en overtuigende boodschap. Je kunt onbeperkt feedback blijven geven, omdat dit gewoon bij de prijs is inbegrepen. Tot jij 100% tevreden bent, en wij trots kunnen zijn op het werk.

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer informatie?

Meer weten over de kosten om een animatiefilmpje te laten maken of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvragen