Animatievideo laten maken: wat is de prijs?

Animatievideo laten maken voor een prijs die bij jouw bedrijf past? Dankzij onze vaste all-in tarieven kom je niet voor verrassingen te staan. Vaste prijzen voor onze video’s. Vanaf €950 voor een Motion Graphic animatie van 60 seconden, waardoor je nooit meer te veel betaalt.

Onze vaste all-in prijzen zijn inclusief het script, de professionele voice-over en oneindige revisierondes. Niet alle bureaus geven je precies aan wat de animatievideo prijs is. Dat doen we graag anders, omdat we begrijpen dat jij wilt weten waar je aan toe bent.

Aanvragen

Zo doen wij dat.

 

gif3

Stap 1:
Brainstorm

Iedere bedrijfsfilm vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

gif1

Stap 2:
Script

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

gif4

Stap 3:
Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een bedrijfsfilm die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.
gif2

Stap 4:
Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Animatievideo kosten: welke prijs betaal je?

Een animatievideo laten maken en de kosten berekenen? Wij laten je graag zien welke prijs je betaalt. Voor een goedkope animatievideo, waarmee je kunt rekenen op professionele kwaliteit.

Cartoon: €1.950

De duurste stijl, omdat we daar meer tijd voor nodig hebben. Om de complete cartoon te tekenen, inclusief de belangrijke details. Volledig in jouw huisstijl, voor een animatiefilmpje dat bijvoorbeeld laat zien hoe jullie werken.

Meer over cartoon

Whiteboard: €1.450

Een getekende stijl, waarmee we stap-voor-stap aangeven hoe processen of technieken werken. Een stijl die veel aandacht vraagt, dus waarvoor we hogere kosten berekenen dan voor een Motion Graphic.

Meer over whiteboard

Motion Graphic: €950

De bekendste stijl voor een animatiefilmpje. Met de laagste kosten, omdat we hier vlotter aan kunnen werken. Goed geschikt voor technische producten en pitches, bijvoorbeeld in een corporate setting.

Meer over motion graphic

Actief door heel Nederland

Voor een animatievideo in Amsterdam, net als in de rest van Nederland. We werken voor klanten door heel het land, zowel op kantoor als op locatie.

Voor de kennismaking en om tot de kern van jouw verhaal te komen. Of om een bedrijfsfilm te schieten, waarmee we je net als met de animatie goed van dienst kunnen zijn.

Aanvragen

ezgif.com-crop (1)-1

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer informatie?

Meer weten over prijs om een animatievideo te laten maken of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvragen

Brainstorm