Animatievideo laten maken: wat is de prijs?

Animatievideo laten maken voor een prijs die bij jouw bedrijf past? Dankzij onze vaste all-in tarieven kom je niet voor verrassingen te staan. Vaste prijzen voor onze video’s. Vanaf €1450 voor een Motion Graphic animatie van 60 seconden, waardoor je nooit meer te veel betaalt. Onze vaste all-in prijzen zijn inclusief het script, de professionele voice-over en oneindige revisierondes.

Niet alle bureaus geven je precies aan wat de animatievideo prijs is. Dat doen we graag anders, omdat we begrijpen dat jij wilt weten waar je aan toe bent. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Werkwijze

Wij hanteren een vaste werkwijze om het productieproces zo transparant en duidelijk mogelijk te houden.
Brainstorm

1 Brainstorm

Iedere bedrijfsfilm vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een bedrijfsfilm die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Animatievideo kosten: welke prijs betaal je?

Een animatievideo laten maken en de kosten berekenen? Wij laten je graag zien welke prijs je betaalt. Voor een goedkope animatievideo, waarmee je kunt rekenen op professionele kwaliteit.

Custom: €3950

Custom animaties zijn het meest uitgebreid en complex. Het is de crème de la crème onder onze animatie stijlen. Een vaste stijl is het niet omdat alles vanaf scratch wordt getekend. 

De all in prijs voor deze stijl is €3950,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een custom animatie? Wij adviseren je hier graag over in een gratis brainstormsessie.

Cartoon: €2450

De duurste stijl, omdat we daar meer tijd voor nodig hebben. Om de complete cartoon te tekenen, inclusief de belangrijke details. Volledig in jouw huisstijl, voor een animatiefilmpje dat bijvoorbeeld laat zien hoe jullie werken.

De all in prijs voor deze stijl is €2050,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cartoon animatie? Klik dan op de knop hieronder.

Whiteboard: €1950

Een getekende stijl, waarmee we stap-voor-stap aangeven hoe processen of technieken werken. Een stijl die veel aandacht vraagt, dus waarvoor we hogere kosten berekenen dan voor een Motion Graphic.

De all in prijs voor deze stijl is €1950,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een whiteboard animatie? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Motion Graphic: €1450

De bekendste stijl voor een animatiefilmpje. Met de laagste kosten, omdat we hier vlotter aan kunnen werken. Goed geschikt voor technische producten en pitches, bijvoorbeeld in een corporate setting.

De all in prijs voor deze stijl is €1450,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een motion graphic animatie? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Actief door heel Nederland

Voor een animatievideo in Amsterdam, net als in de rest van Nederland. We werken voor klanten door heel het land, zowel op kantoor als op locatie voor zowel eenpitters als multinationals.

Voor de kennismaking en om tot de kern van jouw verhaal te komen. Of om een bedrijfsfilm te schieten, waarmee we je net als met de animatie goed van dienst kunnen zijn.

Wil je weten wat wij je te bieden hebben? Vraag dan via onderstaande button een gratis brainstormsessie aan!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller