Animatievideo Leeuwarden

Animatievideo in Leeuwarden laten maken? De beste manier om jouw verhaal kort, krachtig en vooral overtuigend te vertellen. Aan websitebezoekers, op social media en tijdens beurzen of andere zakelijke evenementen.

Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt, dankzij onze uitgebreide ervaring met animatievideo’s. Die je in iedere stijl kunt laten maken, dankzij de verschillende producten die we ontwikkelen.

AanvragenBekijk ons werk

3 soorten: video die past bij jouw doelstelling

Welk type animatie je in Leeuwarden ook wilt laten maken, wij gaan er graag voor je mee aan de slag. Inclusief onbeperkte revisierondes, tijdens de verschillende fases. We gaan pas verder naar de volgende stap zodra jij 100% tevreden bent over het script. En hebben we de video opgeleverd, maar wil je nog een paar details wijzigen? Dat is bij ons geen probleem. Wij zijn pas klaar als jij trots bent op de video die we voor je maakten.

 

Motion Graphic

Ideaal om zonder toeters en bellen uit te leggen hoe het werkt of waar het om gaat. Ideaal voor jouw ideeën en plannen, die we met een Motion Graphic in een korte en bondige video tastbaar en concreet maken.

Meer over motion graphic

Whiteboard-animatie

Een getekende stijl om stap-voor-stap uit te leggen wat je van plan bent of hoe het werkt. Een procesmatige en pragmatische stijl, om jouw doelgroep aan de hand mee te nemen en in een korte en bondige video laten zien hoe het zit.

Meer over whiteboard

Cartoon-animatievideo

De ideale keuze om met veel oog voor detail en met herkenbare personages uit te leggen hoe het werkt en wat de bedoeling is. Zo creëer je voor maximale herkenbaarheid bij je doelgroep kunnen ze zichzelf vinden in jouw animatie.

Meer over cartoon

Kennismaken: wij komen bij je langs

Benieuwd hoe we het liefste werken en wat daarvoor de eerste stap is? We komen graag bij je langs, bijvoorbeeld in Leeuwarden. Daar hebben we ook zelf een kantoor, dus voor ons is het een kleine moeite.

Tip: denk je na over een animatievideo in Leeuwarden of een bedrijfsfilm? We vertellen je graag over de verschillen tussen beiden, omdat we ze allebei maken.

AanvragenBekijk ons werk
Animatievideo in Leeuwarden

Zo doen wij dat.

Bij jou op kantoor of op een andere werklocatie krijgen we meteen een beeld van wat je belangrijk vindt. Het helpt ons om jouw verhaal beter te begrijpen, iets dat je terugziet in de animaties die we ontwikkelen. We begrijpen wat onze klanten willen vertellen, omdat we op businessniveau met ze meedenken.

Na de brainstorm gaan we graag voor je aan de slag. Inclusief onbeperkte feedback, totdat je helemaal tevreden bent. Zodat je zeker weet dat de animatievideo in Leeuwarden precies uitstraalt wat jij belangrijk vindt.

AanvragenBekijk ons werk

Brainstorm

Animatievideo in Leeuwarden laten maken

Enthousiast en wil je een animatievideo in Leeuwarden laten maken, maar ben je benieuwd naar de prijs? Daar doen we online niet geheimzinnig over.

We hanteren vaste tarieven, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Helder en zonder er doekjes om te winden, voor een Motion Graphic animatie, Whiteboard animatie of een Cartoon animatie.

Bekijk onze prijzen

Film-1

Specialist in video

We zijn jouw specialist voor een animatievideo in Leeuwarden en omgeving. Door ervaren animators die zowel de regio kennen als hun vak verstaan.

Iets waarover we je graag meer vertellen tijdens een vrijblijvende brainstorm. Dus nodig ons uit, dan delen we ons enthousiasme om ook voor jou aan de slag te gaan.

Nodig ons uit

Idee