Bedrijfsfilm in Amsterdam

Specialist voor bedrijfsfilms in Amsterdam gezocht? We komen natuurlijk graag bij jou langs, zodat we de locatie meteen een keer kunnen bekijken. Vanuit de hoofdstad van Nederland, zodat we voor overleg de vrijheid hebben om overal naartoe te komen.

Zonder grote invloed op de bedrijfsfilm kosten, zodat je alleen betaalt voor de video die we maken. Of de animatie die je zoekt, waarmee we goed tot de kern van jouw verhaal komen.

Offerte aanvragen

Waarom een bedrijfsfilm?

Benieuwd waarom de bedrijfsfilm zo populair is? Te gebruiken voor interne en externe communicatie, dus flexibel in te zetten.

Geschikt om nieuwe medewerkers in te werken, nieuwe talenten aan te trekken of om te verkopen aan meer nieuwe klanten.

Offerte aanvragen

New Project (27) kopie

Intresse?

Interesse in een bedrijfsfilm in Amsterdam of benieuwd voor welke andere klanten we werken? Bekijk ons werk, waar we natuurlijk trots op zijn. En waar we jouw project graag aan toevoegen, zowel in de hoofdstad als in de rest van Nederland.

Ons werk

New Project (27) kopie 2

Zo doen wij dat.

De bedrijfsfilm in Amsterdam en de rest van Nederland is geschikt voor online en Social Media, net als tijdens beurzen en andere gelegenheden.

Wij laten je graag zien wat er mogelijk is. We komen graag langs bij jou op locatie. Als we brainstormen over het concept of tijdens de oplevering, zodat je kunt rekenen op grote betrokkenheid.

Offerte aanvragen

New Project (27)-1

Wij denken mee

Wij begrijpen wat jij nodig hebt, omdat we op businessniveau met je meedenken. Zodat we snel tot de kern komen, om jouw verhaal overtuigender te maken. Waarmee je klanten, medewerkers en anderen beter bereikt. Voor een video die het verschil maakt, bijvoorbeeld vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Offerte aanvragen

Brainstorm

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Bedrijfsfilm laten maken

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en daarvoor een brainstorm inplannen met onze specialisten uit Amsterdam? Drink een kop koffie en bespreek de mogelijkheden of geef ons concreet aan waar je naar zoekt. We laten je graag ons eerdere werk zien. Of we geven je aan wat de mogelijkheden zijn, speciaal voor jouw bedrijf of organisatie. Bij ons in de hoofdstad en bij jou op kantoor, dus jij hebt de keuze.

Meer weten over bedrijfsfilms in Amsterdam of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvragen