Bedrijfsfilms Amsterdam

Specialist voor bedrijfsfilms in Amsterdam gezocht? We komen graag bij jou langs. Op die manier kunnen we goed kennis maken met jouw en het bedrijf. Zo kunnen we een bedrijfsfilm neerzetten die helemaal aansluit bij jouw doelen.

Contact

Waarom een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is te gebruiken voor interne en externe communicatie. De film is geschikt om bijvoorbeeld in te zetten bij het inwerken van nieuwe medewerkers, bij het aantrekken van nieuwe talenten of voor het te verkopen van je dienst of product.

De film kan worden getoond op je site en op je social media kanalen, maar een goede bedrijfsfilm kan ook ondersteund zijn tijdens een beurs of evenement.

Offerte aanvragen

New Project (27) kopie

Intresse?

Interesse in een bedrijfsfilm in Amsterdam of benieuwd voor welke andere klanten we werken? Bekijk dan eens ons werk. Zo kun je zien welke projecten we eerder hebben gedaan en hoe de eindresultaten zijn. We voegen jouw project er graag aan toe! 

Zit je niet in Amsterdam maar wil je wel graag een bedrijfsfilm laten maken? Je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld bedrijfsfilms in Utrecht en Rotterdam en andere grote steden.

Ons werk

New Project (27) kopie 2

Kosten voor een bedrijfsvideo Amsterdam

De kosten voor een bedrijfsvideo in Amsterdam hangen af van wat je wensen. Zaken als de grootte van het team, het aantal draaidagen, hoeveel mensen er moeten worden gefilmd en of je wil werken met acteurs, hebben invloed op de prijs.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan, zodat we jou een scherpe prijs kunnen biezen. Prijzen liggen gewoonlijk tussen de €1400,- en €2200,-.

Offerte aanvragen

New Project (27)-1

Bedrijfsfilm maken in Amsterdam door Storytelling Studios

Wanneer je een bedrijfsfilm laat maken in Amsterdam door Storytelling Studios kun je rekenen op goed werk voor een scherpe prijs.

Voordat we aan de slag gaan, nemen we de tijd om kennis met je te maken. Daarna houden we samen met jou een brainstormsessie. Op basis daarvan gaan we aan de slag met een storyline. Deze mag je net zo vaak herzien tot je helemaal tevreden bent.

Daarna gaan we aan de slag met het maken van de video. Wanneer deze klaar is, mag je ook deze net zo vaak herzien. Pas als jij 100% tevreden bent, leveren we de eindvideo aan je op.

Offerte aanvragen

Brainstorm

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer weten?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je! Interesse in een bedrijfsfilm in Utrecht? Lees dan verder op de pagina. 

Offerte aanvragen