Bedrijfsfilms Amsterdam

Specialist voor bedrijfsfilms in Amsterdam gezocht? We komen graag bij jou langs. Op die manier kunnen we goed kennis maken met jouw en het bedrijf. Zo kunnen we een bedrijfsfilm neerzetten die helemaal aansluit bij jouw doelen..

Een bedrijfsfilm is te gebruiken voor interne en externe communicatie. De film is geschikt om bijvoorbeeld in te zetten bij het inwerken van nieuwe medewerkers, bij het aantrekken van nieuwe talenten of voor het te verkopen van je dienst of product.

De film kan worden getoond op je site en op je social media kanalen, maar een goede bedrijfsfilm kan ook ondersteund zijn tijdens een beurs of evenement. Benieuwd naar de mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Bedrijfsfilm maken in Amsterdam door Storytelling Studios

Wanneer je een bedrijfsfilm laat maken in Amsterdam door Storytelling Studios kun je rekenen op een vaste werkwijze een op een scherp tarief. Bekijk hieronder hoe wij eenvoudig te werk gaan. 

Brainstorm

1 Brainstorm

Voordat we aan de slag gaan, nemen we de tijd om kennis met je te maken. Daarna houden we samen met jou een brainstormsessie.

Klik hier om een brainstormsessie aan te vragen!

2 Storyline

Op basis van de uitkomsten uit de brainstormsessie ontwikkelen wij een storyline voor jouw bedrijfsfilm. Hierin beschrijven we stapsgewijs wat er te zien en te horen gaat zijn in de video. Deze mag je net zo vaak herzien tot je helemaal tevreden bent.

3 Productie

Zodra de storyline geschreven is plannen we een of meerdere filmdagen in. Op deze dag zullen we aan de hand van het draaiboek alle benodigde shots schieten.

4 Revisies

Wanneer de video klaar is leveren wij deze bij jou op. Ook deze mag je ook deze onbeperkt herzien. Pas als jij 100% tevreden bent, leveren we de eindvideo aan je op.

Wat zijn de kosten voor een bedrijfsvideo in Amsterdam?

De kosten voor een bedrijfsvideo in Amsterdam hangen af van wat je wensen. Zaken als de grootte van het team, het aantal draaidagen, hoeveel mensen er moeten worden gefilmd en of je wil werken met acteurs, hebben invloed op de prijs.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan, zodat we jou een scherpe prijs kunnen biezen. Prijzen liggen gewoonlijk tussen de €1400,- en €2200,-. Wij informeren je in een gratis brainstormsessie graag over mogelijkeden!

Intresse in een bedrijfsfilm?

Interesse in een bedrijfsfilm in Amsterdam of benieuwd voor welke andere klanten we werken? Bekijk dan eens ons werk. Zo kun je zien welke projecten we eerder hebben gedaan en hoe de eindresultaten zijn. We voegen jouw project er graag aan toe! 

Zit je niet in Amsterdam maar wil je wel graag een bedrijfsfilm laten maken? Je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld bedrijfsfilms in Utrecht en Rotterdam en andere grote steden. Vraag nu een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller