Cartoon animatie

Cartoon animatie laten tekenen? Ideaal om moeilijke informatie op een makkelijke manier uit te leggen. Met een vleugje humor en in de huisstijl van jouw bedrijf. Met animaties die de doelgroep meteen begrijpt.

Een cartoon animatie biedt veel mogelijkheden voor herkenbaarheid. Laat zien wat het probleem is, in een situatie die de kijker ook zelf meemaakt. We leggen uit wat het probleem is, hoe de oplossing eruitziet of wat jouw product te bieden heeft. Een krachtige boodschap vanuit de kern, waar we tijdens het brainstormen samen met jou naar op zoek gaan.

AanvragenBekijk ons werk

Animatie met een vleugje humor

Laat je een cartoon animatie tekenen? De stijl is uitstekend geschikt voor een vleugje humor. Met een klein grapje of een ongemakkelijke situatie wordt in één keer duidelijk wat je bedoelt. Perfect om de aandacht te trekken en vast te houden. Zodat jij tot de kern kunt komen en de oplossing kunt presenteren.

De cartoon animatie is geschikt om in te zitten richting klanten, andere relaties en natuurlijk de eigen medewerkers. In te zetten voor beurzen, evenementen, de website en op social media. Wil je weten wat er mogelijk is, bekijk dan eens de video’s die wij eerder maakten.

Bekijk ons werk

In 4 stappen naar een cartoon animatie

Benieuwd hoe we de cartoon animatie maken? Dat doen we in 4 duidelijke stappen:

 1. Brainstorm
  Wat wil je uitleggen en aan wie wil je dit uitleggen? We komen tijdens het brainstormen tot de kern van de boodschap.
   
 2. Script
  De kern is de basis voor het script. De belangrijke leidraad om jouw boodschap over te brengen.
   
 3. Animatie
  We produceren de animatie in cartoon-stijl, met het vleugje humor. Of heel serieus, als dat beter past.
   
 4. Oplevering
  Jij ontvangt de eerste versie van de animatie en vervolgens zullen we samen met jou de animatie helemaal finetunen. Met onbeperkte feedbackrondes, tot jij tevreden bent!

Aan de slag

Brainstorm

Brainstorm

Laat me raden. Je bent aan het onderzoeken of animatie geschikt is voor jouw bedrijf maar je vraagt geen informatie aan omdat je geen opdringerige verkoper achter je aan wilt. Erg herkenbaar, wij zijn hier ook allergisch voor.

Wij bieden daarom een vrijblijvende brainstormsessie aan waarin je even kort met ons kan sparren om te bepalen video wel geschikt voor jouw doelstelling.

Geen inbox vol met spam, niet platgebeld worden, gewoon even kort sparren over de mogelijkheden.

Brainstorm aanvragen
Script-1

Helder en effectief: cartoon animatie

Een cartoon animatie laten maken? De stijl is kristalhelder en uitermate effectief. Om een moeilijke boodschap op een makkelijke manier uit te leggen. In een herkenbare situatie, zodat de kijker meteen begrijpt wat je bedoelt. Ideaal voor allerlei doelstellingen.

Meer weten over de cartoon animatie of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Contact

Film-1