Getekende animatie

Een getekende animatie lijkt eenvoudig en simpel. En sterker nog, dat is het ook als je het de kijker vraagt. Simpel om op een makkelijke manier jouw idee uit te leggen. Of de visie van jouw bedrijf of product te uiten.

Toch gaat er achter die eenvoud meer schuil dan je zou denken. De whiteboard animatie oogt eenvoudig, maar zit ondertussen slim in elkaar

AanvragenBekijk ons werk

Brainstorm

We komen tijdens de brainstormsessie tot de kern van wat je wilt vertellen. Vanuit die kern maken we de schetsen en tekeningen voor een geslaagde animatie. Die vertellen precies waar het om gaat, zonder te veel poespas. Zo min mogelijk afleiding, om jouw boodschap met een getekende animatie zo goed mogelijk over te brengen.

AanvragenOver ons

Untitled-480p-4116f2e4-691e-45ba-ae1b-f842fc8ffe44 (9)

Simpelweg effectief

De getekende animatie is simpelweg effectief, omdat er niets anders is dat de aandacht afleidt. We houden het bewust eenvoudig, zoals een goede schrijver weinig woorden nodig heeft om een sterk verhaal te vertellen.

We gebruiken een brainstormsessie om tot de kern van jouw idee te komen. Aan de hand daarvan werken we het script uit, waarmee we pas stoppen als jij tevreden bent. Na akkoord op het script maken we de animatie, door jouw boodschap uit te tekenen in onze whiteboard animatie stijl. Het resultaat is een simpele animatie, die precies vertelt wat jij wilt overbrengen. Perfect in lijn met jouw doelstellingen.

Bekijk ons werk

Prijzen 2

De getekende animatie

De getekende animatie maakt op een makkelijke manier duidelijk welke ingewikkelde boodschap je wilt overbrengen. Eenvoudig op het oog, door daar lang en goed over na te denken. We gebruiken geen woord of geen streep te veel, voor een optimaal overtuigende animatie.

Het is de belangrijke kracht van een animatie in een getekende stijl. Netjes in jouw huisstijl, zodat je er gebruik van kunt maken voor klanten, relaties en de eigen medewerkers.

Aanvragen

Review blok-1

Meer weten?

Meer weten over de getekende animatie of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Aanvragen

whiteboard