Instructiefilm laten maken

Wil je graag op een duidelijke en efficiënte manier een proces uitleggen aan bijvoorbeeld jouw medewerkers of klanten? Of wil je graag een nieuw product lanceren? Dan kun je dit perfect doen door middel van een instructiefilm

Je kunt ervoor kiezen om een instructiefilm te maken met echte beelden, maar je misschien is een animatie wel duidelijker. Er zijn drie verschillende soorten animatie: Cartoon Animatie, Whiteboard Animatie en Motion Graphic. We denken graag met je mee, welke soort het beste aansluit bij jouw doelen en wensen.

Wil je een instructiefilm laten maken door Storytelling Studios? Vraag een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken!

Instructiefilmpje maken

Een instructiefilmpje maken doe je om een bepaald proces uit te leggen aan de kijker. In beeld laten zien hoe iets werkt is vaak velen malen effectiever dan een tekstuele gebruiksaanwijzing.

In een video kun je stap voor stap laten zien hoe iets moet, op een manier die iedereen begrijpt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Instructies geven

Je kunt voor diverse uiteenlopende doelgroepen een uitlegfilm laten maken. Laat ons bijvoorbeeld een instructievideo maken voor klanten om te laten zien hoe een bepaald product werkt. Je kunt ook een uitlegvideo laten produceren voor medewerkers, om bijvoorbeeld een bepaald werkproces in uit te leggen.

Een andere mogelijkheid is om een video te maken voor klanten waaraan je een cursus of training geeft. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan.

Kosten instructiefilm

De kosten voor een instructiefilm zijn in een animatievorm zijn bij ons altijd duidelijk. We hanteren vaste transparante prijzen waarbij muziek, geluidseffecten en een voice-over zijn inbegrepen.
 
Daarnaast kun je zowel het script als de uiteindelijk animatie onbeperkt bekijken voor feedback. Pas als je helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!
 
Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller