Instructiefilm laten maken

Wil je graag op een duidelijke en efficiënte manier een proces uitleggen aan bijvoorbeeld jouw medewerkers of klanten? Of wil je graag een nieuw product lanceren? Dan kun je dit perfect doen door middel van een instructiefilm. Wil je een instructiefilm laten maken door Storytelling Studios? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Instructiefilmpje maken

Een instructiefilmpje maken doe je om een bepaald proces wordt uitgelegd. In beeld laten zien hoe iets werkt is vaak velen malen effectiever dan een tekstuele gebruiksaanwijzing. In een video kun je namelijk stap voor stap laten zien hoe iets moet, op een manier die iedereen begrijpt. 

Lightbulb-480p-201103

Soorten instructiefilmpjes

Je kunt ervoor kiezen om een instructiefilm te maken met echte beelden, maar je misschien is een animatie wel duidelijker. Er zijn drie verschillende soorten animatie: Cartoon Animatie, Whiteboard Animatie en Motion Graphic. We denken graag met je mee, welke soort het beste aansluit bij jouw doelen en wensen.

Offerte aanvragen

Instructie voorbeelden

Je kunt voor diverse uiteenlopende doelgroepen een uitlegfilm laten maken. Laat ons bijvoorbeeld een instructievideo maken voor klanten om te laten zien hoe een bepaald product werkt. Je kunt ook een uitlegvideo laten produceren voor medewerkers, om bijvoorbeeld een bepaald werkproces in uit te leggen.

Een andere mogelijkheid is om een video te maken voor klanten waaraan je een cursus of training geeft. Wil je eerst een aantal instructie voorbeelden? Kijk dan bij ons werk om te kijken wat we eerder hebben gemaakt.

Offerte aanvragen

Live Life Platform tablet animatie

Kosten instructiefilm

De kosten voor een instructiefilm zijn in een animatievorm zijn bij ons altijd duidelijk. We hanteren vaste transparante prijzen waarbij muziek, geluidseffecten en een voice-over zijn inbegrepen. Daarnaast kun je zowel het script als de uiteindelijk animatie onbeperkt bekijken voor feedback. Pas als je helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook.

Motion Graphic

voor €1050

Goedkoopste keuze voor een instructiefilm waarin we kort en bondig de focus leggen op de belangrijkste elementen.

aanvragen

Whiteboard

voor €1550

Een getekende animatie die ontzettend duidelijk stap-voor-stap instructies geeft.

aanvragen

Cartoon

voor €2050

Een unieke animatie in jouw huisstijl. Vaak is er ruimte voor humor en we letten op de kleinste details.

aanvragen

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer weten?

Wil je zeker weten dat je een goede instructiefilm krijgt die iedereen begrijpt? Laat het filmpje dan door ons maken! Wij hebben ervaring met verschillende branches en denken met je mee op business niveau.

Mocht je vooraf nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken op het telefoonnummer 085 303 37 86 of stuur een e-mail naar info@storytellingstudios.nl. Je kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier.

Contact opnemen