Recruitmentfilm

Nieuw talent vinden met een recruitmentfilm? De beste manier om in minder dan een minuut uit te leggen wie je bent, hoe je werkt en wat jullie doen. Geschikt voor de eigen website, voor Social Media, beurzen en allerlei andere toepassingen.

Tip: de recruitmentfilm gebruiken op een beurs of in een andere drukke omgeving? Gebruik ondertitels, waardoor het niet nodig is om ook het geluid te kunnen horen.

Offerte aanvragen

Sterk in opkomst

De recruitment video is sterk in opkomst. Het combineert de belangrijke boodschap (wie je zoekt) met een goede indruk van jouw bedrijf.

Met andere medewerkers in een bedrijfsfilm of met een animatie in de huisstijl. Om te laten zien wat jullie doen, hoe het werkt en welk verhaal jouw organisatie graag vertelt.

Bekijk ons werk

New Project (24)-1

Recruitment video laten maken

Een recruitment video laten maken als onderdeel van jouw videomarketingstrategie? We begrijpen snel wat je bedoelt en wat je met de video wilt laten zien. Om de juiste talenten aan te spreken. Zodat je nieuwe kennis en ervaring aan kunt trekken.

We combineren creativiteit met een overtuigende en prikkelende video. Ideaal voor succesvolle recruitment, door je te onderscheiden van de rest van het aanbod. In de hoogste kwaliteit, met de identiteit en cultuur van jouw bedrijf. Zodat je nieuwe kandidaten aanspreekt, zonder dat je ze uitgebreid hoeft uit te leggen hoe je werkt.

Offerte aanvragen

 

New Project (25)

Recruitment video marketing

Voor recruitment op zoek naar video marketing of benieuwd naar de ervaring die we daarmee hebben? We laten je graag ons werk zien, waar we trots op zijn. Voor recruitment en andere doelstellingen, omdat we begrijpen waar het jou om gaat.

Een goede recruitmentfilm toont de sfeer in jouw bedrijf, legt uit wat je zoekt en overtuigt om contact op te nemen. Als eerste kennismaking, waarmee je meteen een goede indruk maakt. Met een creatieve insteek, een vleugje humor of door goed te laten zien hoe de belangrijkste processen werken.

Bekijk ons werk

New Project (26)

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer weten?

Laat een video of recruitmentfilm maken, waarmee je in één keer duidelijk maakt wie je zoekt. Voor jouw organisatie, om door te groeien of in de breedte uit te breiden. Met nieuw talent dat zoekt naar een leuke nieuwe uitdaging. In een unieke branche of met een bijzondere werkwijze.

Eigenschappen die je perfect kunt laten zien in de recruitmentfilm. Als ultieme vacature, waarmee wij ervoor zorgen dat je jouw bedrijf goed in de schijnwerpers kunt zetten.

Meer weten over een recruitmentfilm of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvragen