Social Media Video 

96% van de Nederlanders is actief op Social Media. Social Media is daarom een onmisbaar onderdeel van je marketing strategie. Door in te zetten op Social Media Video val je veel beter op.

Social Media gebruikers kijken dagelijks graag naar video content en zijn daarna meer geneigd de interactie aan te gaan of je website te bekijken. Hulp nodig? Storytelling Studios creëert de tofste video’s en animatievideo’s voor Social Media. 

Offerte AanvragenBekijk ons werk

Social Media Video laten maken?

Vroeger draaide Social Media om foto’s, nu zijn video’s de belangrijkste content. Alleen al TikTok heeft wereldwijd meer dan 500 miljoen actieve gebruikers. De platformen zijn niet alleen leuk voor privé, ze zijn ook ontzettend belangrijk voor je marketing strategie.

Aantrekkelijk en gericht

Social Media Video's kunnen je boodschap op aantrekkelijke en gerichte wijze overbrengen op je doelgroep. In een minuut vertellen ze je verhaal. Daarnaast is de interactie op Social Media hoog. Op die manier wordt je bereik vergroot en trek je nog meer potentiële klanten aan. 

Live Life laptop illustratie

Type video

Je kunt video op Social Media inzetten voor de promotie van je bedrijf of product, maar ook om je bedrijfsfilm te delen of om goodwill te creëren bij je klanten. Welk type video bij jou en je doelen past is verschillend. Door de Storytelling Studios in te schakelen, hoef je dit niet allemaal zelf te bedenken.

Live Life Platform tablet animatie

Het proces

We houden vooraf een brainstormsessie waarin het verhaal duidelijk wordt en waarin we helder krijgen wat meer passend is. Video of animatie video. Ook bepalen we op welke kanalen we ons richten.

Daarna werken we de storyline en het script uit en gaan we voor je aan de slag met de video. We gaan net zo lang door tot je 100% tevreden bent. Zo wordt je campagne zeker weten een succes!

AanvragenOver ons
Script-1

Onze werkwijze

Bulb

STAP 1:
Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

Paper

STAP 2:
STORYline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

Animeren

STAP 3: 
PRODUCTIE

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Oplevering

STAP 4:
OPLEVERING

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Kosten van een Social Video 

De kosten van een Social Video zijn afhankelijk van de keuzes die we maken. Voor animatievideo’s hanteren we vaste prijzen.
De prijzen zijn allemaal inclusief muziek, geluidseffecten en een onbeperkt aantal feedback rondes op zowel het script als de uiteindelijke video. De verschillende animatievormen en de kosten staan hieronder.

Cartoon

voor €2050

Een Cartoon Animatie is een unieke stijl uitgewerkt tot in de kleinste details en met een vleugje humor. Er wordt rekening gehouden met de huisstijl.

aanvragen

Whiteboard

voor €1550

Een Whiteboard Animatie legt stap-voor-stap het verhaal uit. Het wordt door een hand getekend en ondersteund door een voice-over.

aanvragen

Motion Graphic

voor €1050

Een Motion Graphic is iets zakelijker. Je komt snel tot de kern in een kort en bondig verhaal.
 
aanvragen

Social media video

Wil je één of meer video’s laten maken? Dan zijn de kosten afhankelijk van onder andere het aantal draaidagen, acteurs en het aantal mensen dat gefilmd moeten worden. Om je een passende prijs te geven, kun je het beste vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wil je eerst even overleggen of heb je nog vragen? Bel ons op 085 303 37 86 of mail naar info@storytellingstudios.nl.

Contact opnemen
test-1