Videoproductiebedrijf Storytelling Studios

Ben je op zoek naar een videoproductiebedrijf om samen een toffe video mee neer te zetten? Bij Storytelling Studios zit je goed! Samen met jou bepalen we vooraf de kern van het verhaal en de doelstelling en werken zo samen de storyline en het script uit. Vervolgens gaan we met de camera aan de slag!

Offerte aanvragen

Werkwijze

 

Brainstorm

Stap 1:
Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

Storyline

Stap 2:
Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

Productie

Stap 3:
Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Oplevering

Stap 4:
Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Videoproductie door Storytelling Studios

Storytelling Studios bestaat uit een team van zes professionals. Iedereen heeft zijn eigen expertise en zo brengen we samen verhalen tot leven. Onze werkwijze is duidelijk en simpel en behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden.

Door onze achtergrond denken wij met je mee op business niveau. We begrijpen de complexe materie en vertalen dit moeiteloos naar een begrijpelijke boodschap waarmee je je doelen haalt. Ook denken wij mee met je algehele video marketing.

Film-2

We zijn flexibel en kunnen last minute voor je aan de slag. Wanneer het nodig is voor een deadline of wanneer je liever even in de avond of in het weekend wil sparren, werken wij altijd door. Ook heb je altijd direct met ons persoonlijk contact.

Nog niet tevreden met de video? We hanteren een onbeperkt aantal revisies en stoppen pas wanneer je helemaal tevreden bent. Dit zit altijd inbegrepen in de prijs. Liever een animatie laten maken? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Offerte aanvragen

New Project (25)

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Videoproductie kosten

Voor onze animaties hanteren we vaste prijzen.
De kosten voor een videoproductie kunnen variëren, omdat per productie een aantal zaken verschillende zijn.

Grootte van het team

Wanneer je een video wil laten maken, kijken we onder andere naar de grootte van het team dat je in beeld wil brengen. Het aantal mensen heeft invloed op de voorbereiding en de tijd die we kwijt zijn aan het filmen. Daarnaast moet iedereen voldoende in beeld komen in de uiteindelijke video.

Personeel 1.3

Benodigde dagen voor de opnamen

De opnames kunnen bijna altijd in een dag worden gedaan. Lukt dit niet, dan komen we nog eens langs met onze apparatuur en wordt de prijs iets hoger.

Camera crew 1.2

Inzet van eventuele acteurs

Wil je een video laten maken met acteurs? Dat heeft invloed op de prijs. Met name wanneer je een specifieke stem belangrijk vindt. Wanneer dit het geval is denken we graag mee om tot de beste oplossing te komen.

Acteurs 1.2

Voice-over bij de video

Wil je een voice-over gebruiken bij de video? Ook dat heeft invloed op de prijs. Het is een van de onderdelen die we vooraf met je bespreken om zo tot de beste uitkomst te komen.

Offerte aanvragen

Wij zijn onder andere beschikbaar voor videoproducties in Amsterdam en videoproducties in Utrecht. Daarnaast zijn we gevestigd in Leeuwarden voor videoproducties in Friesland.  

Voice-over 1.2