Videoproductie bij Storytelling Studios

Ben je op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in videoproductie om gezamenlijk een toffe video mee neer te zetten? Bij Storytelling Studios zit je goed! Samen met jou bepalen we vooraf de kern van het verhaal en de doelstelling en werken zo samen de storyline en het script uit. Vervolgens gaan we met de video aan de slag!

Door onze achtergrond denken wij met je mee op business niveau. We begrijpen de complexe materie en vertalen dit moeiteloos naar een begrijpelijke boodschap waarmee je je doelen haalt.

Wij denken graag met je mee over algehele video marketing strategieWil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Werkwijze

Bij Storytelling Studios hanteren wij een vaste werkwijze voor de videoproductie. Onze werkwijze is eenvoudig en volledig transparant om zo het werkproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

1 Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Videoproductie door Storytelling Studios

Storytelling Studios bestaat uit een team van professionals gevestigd in Leeuwarden en Amsterdam. Iedereen heeft zijn eigen expertise en zo brengen we samen verhalen tot leven. Onze werkwijze is duidelijk en simpel en behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden.

We zijn flexibel en kunnen last minute voor je aan de slag. Wanneer het nodig is voor een deadline of wanneer je liever even in de avond of in het weekend wil sparren, werken wij altijd door. Ook heb je altijd direct met ons persoonlijk contact.

Nog niet tevreden met de video? We hanteren een onbeperkt aantal revisies en stoppen pas wanneer je helemaal tevreden bent. Dit zit altijd inbegrepen in de prijs. Wil je een animatie laten maken? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsfilm kosten

De kosten voor een videoproductie kunnen variëren, omdat per productie een aantal zaken verschillende zijn. Wanneer je een video wil laten maken, kijken we onder andere naar de grootte van het team, het aantal draaidagen, gebruik van voice-overs en de inzet van acteurs.

Om tot een prijsvoorstel te komen, willen we graag even kort met je brainstormen. Alle variabelen komen dan aan bod. Gemiddeld komen we uit op prijzen tussen de €1400,- en €2200,-

Animatie kosten

Bij ons kun je terecht voor 4 soorten animaties. Samen kiezen we de stijl die past bij de stijl en het imago van jouw bedrijf. De drie vaste animatiestijlen zijn: cartoon animaties, motion graphic animaties en whiteboard animaties. Daarnaast bieden we volledig custom animaties aan.

De prijzen voor een animatie in een van onze stijlen liggen vast en variëren van €1450,- tot €3950,-. per minuut. De exacte prijzen vindt je op onze homepagina!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller