Pensioen B.V.

over de klant

Louwers jaarrekeningen een adviesbureau dat is gespecialiseerd in de realisatie van doelmatige jaarrekeningen voor pensioen B.V.’s, spaargeld B.V.’s en micro-ondernemingen.

Het doel

Veel ondernemers met een eigen B.V. hebben in het verleden een pensioen in hun eigen B.V. ondergebracht. Daardoor hebben ze in het verleden voor de belastingdienst grote bedragen van de winst kunnen aftrekken. Het pensioen zal echter een keer uitgekeerd moeten worden. De B.V. heeft hiertoe de verplichting. Louwers jaarrekeningen specialiseert zich in het omzetten naar een ODV. Om dit ingewikkelde en uitgebreide proces uitteleggen is er voor Louwers Jaarrekeningen een animatie ontwikkeld.

 

Louwers Laptop

De animatie

Voor de Louwers Jaarrekeningen animatie hebben we een animatie ontwikkelt over het omzetten van het pensioen in eigen beheer naar een oudedagsreserve. We hebben gekozen voor een Motion Graphic animatie video omdat dit de zakelijkheid van het bedrijf weerspiegeld. De motion graphic kan goed gebruikt worden om zeer inhoudelijke informatie om te zetten van tekst naar beeld.

Louwers Tablet

“Storytelling Studios kan vlot “schakelen” als er aanvullende wensen zijn die op korte termijn gewenst zijn''.

MondMaatje
GRUNDEMANN & VROOM

 

Inzet

Louwers Jaarrekeningen heeft deze video op hun informatiepagina staan over de dienstverlening. De animatie wordt gebruikt om de klant te informeren en te overtuigen om gebruik te maken van de diensten van Louwers Jaarrekeningen.

Louwers Inzet

Animatie laten maken?

Bel, mail of whatsApp Bram even ;)