icon-play

Pensioen B.V.

Louwers jaarrekeningen een adviesbureau dat is gespecialiseerd in de realisatie van doelmatige jaarrekeningen voor pensioen B.V.’s, spaargeld B.V.’s en micro-ondernemingen.

 • Klancase page (42)

  Het doel

  Veel ondernemers met een eigen B.V. hebben in het verleden een pensioen in hun eigen B.V. ondergebracht. Daardoor hebben ze in het verleden voor de belastingdienst grote bedragen van de winst kunnen aftrekken. Het pensioen zal echter een keer uitgekeerd moeten worden. De B.V. heeft hiertoe de verplichting. Louwers jaarrekeningen specialiseert zich in het omzetten naar een ODV. Om dit ingewikkelde en uitgebreide proces uitteleggen is er voor Louwers Jaarrekeningen een animatie ontwikkeld.

 • Klancase page (41)

  De animatie

  Voor de Louwers Jaarrekeningen animatie hebben we een animatie ontwikkelt over het omzetten van het pensioen in eigen beheer naar een oudedagsreserve. We hebben gekozen voor een Motion Graphic animatie video omdat dit de zakelijkheid van het bedrijf weerspiegeld. De motion graphic kan goed gebruikt worden om zeer inhoudelijke informatie om te zetten van tekst naar beeld.

 • Klancase page (43)

  De inzet

  Louwers Jaarrekeningen heeft deze video op hun informatiepagina staan over de dienstverlening. De animatie wordt gebruikt om de klant te informeren en te overtuigen om gebruik te maken van de diensten van Louwers Jaarrekeningen.

Een soorgelijke animatie aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Vul onderstaand formulier in.