MyLikies

over de klant

Met de MyLikies app kun je eenvoudig je eigen community opbouwen door de app te delen met je vrienden. Samen met jouw community kun je geld verdienen en korting krijgen op lokale dagjes uit. Bekijk hiernaast de animatie de wij gemaakt hebben voor MyLikies om meer te weten te komen over de app.

Het doel

Samen delen, samen leuke dingen doen en samen geld verdienen. Daar gaat het bij MyLikies om. De Motion Graphic animatie heeft als doel om de kijker deel te laten nemen aan de MyLikies community. Oftewel: ''Doe mee, download de app en begin vandaag met MyLikies. Have fun, Make money, Together''.

 

MyLikies laptop

De animatie

Voor de MyLikies animatie hebben we een Motion Graphic App animatie video omdat er de wens was voor niet te veel poespas. De motion graphic kan goed gebruikt worden om zeer inhoudelijke informatie om te zetten van tekst naar beeld.

MyLikies Tablet

Inzet

MyLikies zet de animatie op diverse manieren in. Zo is de animatie in diverse opgeknipte varianten terug te vinden in de App, de App Store en natuurlijk op de website van MyLikies.

MyLikies inzet

Animatie laten maken?

Bel, mail of whatsApp Bram even ;)