icon-play

Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland met een breed aanbod van verschillende opleidingen en onderzoeken. 

 • Klancase page (50)

  De klantvraag

  Een grote organisatie als de UvA kan niet aan iedere student persoonlijk toelichting en begeleiding geven rondom deze informatie.

  In het kort uitleggen hoe het werk en dat de studenten kunnen doen in deze situaties was dan ook het doel van dit animatie project. Vanwege de grote diversiteit in nationaliteiten zijn de animaties in meerdere talen geproduceerd.   

 • Klancase page (51)

  De animatie

  De UvA heeft baat bij een juiste verstrekking van informatie om zo de gewenste kwaliteiten hoog te houden. Deze inhoudelijke informatie moet terugkomend gecommuniceerd worden en ook jaarlijks richting de nieuwe studenten aan de faculteit. Een efficiënte informatievoorziening is daarvoor essentieel.

  Daarom heeft de UvA ons gevraagd om een 7-tal animaties te maken in 2 talen omtrent de verschillende regels, toetsingen en manieren van werken.

 • Klancase page (52)

  De inzet

  De diverse mogelijkheden die een Universiteit om te communiceren heeft, vraagt ook een flexibel product dat aangepast kan worden naar deze diverse communicatiemiddelen.

  Zo hebben we bijvoorbeeld ook animaties groot ondertitelt voor op tv schermen en slecht horende.

Een soorgelijke animatie aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Vul onderstaand formulier in.