icon-play

ZO! jaarverslag

ZO!-Zorgoplossingen is een kinderpsychologen praktijk in Leeuwarden. Als zorginstelling wil je je jaarverslag op een leuke en unieke manier naar voren brengen. Vooral als je trots bent op wat je doet en wat je hebt bereikt. Daarom hebben wij voor ZO! een whiteboard jaarverslag animatie gemaakt. 

 • Klancase page (23)

  De klantvraag

  Het doel

  Deze Whiteboard animatie moest het traditionele jaarverslag vervangen en op een leuke manier de informatie over brengen. Een jaarverslag is erg lang en bevat veel cijfermatige informatie, wat natuurlijk niet iedereen aandachtig gaat lezen. 

  Alle informatie binnen een paar minuten kunnen overbrengen op hun klanten, collega's en mensen uit het vakgebied is zeker gelukt.

 • Klancase page (22)

  De animatie

  ZO!-zorgoplossingen heeft meerdere animaties in gebruikt welke ook geïllustreerd zijn in de whiteboard animatie stijl. Vandaar dat we ook voor het jaarverslag deze stijl weer hebben gekozen.

  Op het moment van productie was ZO! bezig met een nieuwe welke veel kleur combineert met whiteboard illustraties. Dit hebben wij ook toegepast in de jaarverslag animatie. Zo hebben we de huisstijl volledig door kunnen trekken naar de animatie. 

 • Klancase page (24)

  Inzet

  Jaarverslagen worden op verschillende manieren ingezet. Het omzetten naar een animatie heeft het inzetten gemakkelijk en toegankelijk gemaakt. De animatie kan goed op social media en de website bekeken worden. 

Een soorgelijke animatie aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Vul onderstaand formulier in.