Brochure of folder laten ontwerpen

Bij Storytelling Studios begrijpen we dat elk bedrijf een uniek verhaal te vertellen heeft en dat verhaal vloeit door in alle details, bijvoorbeeld de brochure design van jouw merk. Ons doel is om dat verhaal te vangen en tot leven te brengen door middel van creatieve en doordacht design. Betreed de wereld van visuele storytelling en ontdek hoe brochures het verschil kunnen maken voor jouw merk.

Logo laten ontwerpen

Wat is een brochure?

Een brochure is een visueel communicatie middel dat de kernboodschap (product, dienst of ander onderwerp) van jouw organisatie overbrengt. Het is een combinatie van tekst en beeld die op een aantrekkelijke manier is vormgegeven. Bij Storytelling Studios geloven we dat een doordacht ontworpen brochure niet alleen informatie deelt, maar ook een verhaal vertelt dat blijft hangen bij jouw doelgroep.

Voordelen van een professionele brochure

Een doordachte brochure biedt verschillende voordelen. Het gaat verder dan alleen esthetiek. Hier zijn enkele voordelen van onze brochure designs:
 • Effectieve communicatie

  Onze ontwerpen zorgen ervoor dat jouw boodschap helder en effectief wordt gecommuniceerd. Of het nu gaat om productinformatie, dienstenaanbod of bedrijfsverhaal, we brengen het op een overtuigende manier over.

 • Visuele aantrekkingskracht

  Een goed ontworpen brochure trekt de aandacht van je doelgroep. Onze creatieve aanpak zorgt ervoor dat jouw brochure opvalt en nieuwsgierigheid opwekt.

 • Merkconsistentie

  Consistentie in merkuitingen is essentieel. We zorgen ervoor dat het ontwerp van de brochure naadloos aansluit bij de rest van jouw merkidentiteit, van kleurgebruik tot typografie.

Ervaar design met impact

Ontdek een selectie van onze meest recente en inspirerende brochure designs. Elk uniek project weergeeft onze toewijding aan het vertellen van unieke verhalen door middel van design en storytelling.

Brochureontwerp voor Qivelo Fietsen

Voor Qivelo Fietsen hebben we een krachtige brochure gecreëerd om het nieuwe assortiment visueel aantrekkelijk te presenteren en de merkidentiteit te versterken. Het dynamische ontwerp, met hoogwaardige foto's en gerichte tekst, oogstte positieve feedback, wekte interesse bij potentiële klanten en verbeterde de algehele merkperceptie. Benieuwd naar het resultaat? Download hier de brochure.

VakQundig Case inspiratie (4)

Waarom kiezen voor Storytelling Studios?

Wij begrijpen dat een brochure een krachtig communicatie middel is. Een brochure is namelijk een belangrijk en kwalitatief contactpunt van een merk waar klanten vaak op belangrijke momenten mee in aanraking komen. Hier is waarom je voor ons zou moeten kiezen:

 • Visual storytelling

  Bij Storytelling Studios geloven we dat een krachtige brochure begint met een overtuigend verhaal. Ons team is doordrenkt van de kunst van verhalen vertellen en begrijpt de cruciale rol hiervan in effectieve communicatie. We hebben de expertise om jouw unieke verhaal te vangen en om te zetten in een brochure die de aandacht trekt en vasthoudt.

 • Creatief en impactvol design

  Ons streven naar originaliteit stelt ons in staat om brochures te creëren die zich onderscheiden van de massa en daadwerkelijk impact maken. We geloven in het bouwen van een visuele identiteit die een blijvende indruk achterlaat.

 • Flexibel en schaalbaar

  Of je nu een start-up bent en net begint of een gevestigde organisatie met uitbreidingsplannen, wij staan voor je klaar. Onze brochure designs zijn flexibel en schaalbaar. We kunnen meegroeien met je bedrijf en zorgen ervoor dat je brochure relevant blijft in alle stadia van de groei van jouw organisatie.

Brochure laten ontwerpen?

Onze deskundige designers en storytellers staan klaar om je te begeleiden bij het ontwerpen van een krachtige brochure. We zorgen ervoor dat de brochure naadloos aansluit op de doelen en visie van jouw organisatie. Laat ons je helpen bij het creëren van een brochure die niet alleen opvalt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Veelgestelde vragen (FAQ):

Heb je vragen over het laten ontwerpen van een brochure? Misschien ben je benieuwd naar de doorlooptijd, de prijzen, of hoe het zit met revisies? De antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier. Staat het antwoord op jouw specifieke vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Hoe lang duurt het om een brochure te laten ontwerpen?

De doorlooptijd varieert per project, maar we streven ernaar om binnen no-time (meestal 1-2 dagen na de brainstormsessie) een eerste concept te presenteren. De totale doorlooptijd hangt af van de omvang en complexiteit van het ontwerp maar is gemiddeld 3 weken.

Hoeveel revisies op het brochure ontwerp zijn inbegrepen?

We bieden oneindig revisies om ervoor te zorgen dat de brochure volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Welke bestandsformaten ontvang ik?

Je ontvangt het design in bestandsformaten die geschikt zijn voor drukwerk en digitaal gebruik. Specifieke bestandsformaten nodig? Geen probleem! Je kunt dit op ieder moment aangeven.

Wat als ik nog geen duidelijk idee heb?

Geen zorgen! Ons team van storytellers en designers begeleidt je door het proces en helpt je om een visie en boodschap helder te krijgen.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller