Email handtekening laten ontwerpen?

Bij Storytelling Studios begrijpen we dat elk bedrijf een uniek verhaal te vertellen heeft en dat verhaal vloeit door in alle details, bijvoorbeeld de email handtekening in iedere email die wordt verstuurd. Ons doel is om het verhaal van jouw organisatie te vangen en tot leven te brengen door middel creatieve communicatie middelen. Betreed de wereld van visuele storytelling en ontdek hoe een krachtige handtekening ontwerpen het verschil kan maken voor jouw merk.

E-mail handtekening

Wat is een email handtekening?

Een email handtekening is een visueel element dat de professionele identiteit van een individu, merk of bedrijf vertegenwoordigt in de digitale correspondentie. Een mail handtekening bevat vaak informatie zoals naam, functie, contactgegevens, logo en links naar de website of socials. Een goed ontworpen email handtekening is essentieel om een professionele uitstraling te geven aan je zakelijke e-mails en om de kernwaarden van jouw organisatie over te brengen.

Wat zijn de voordelen van professionele email handtekening?

Een doordachte email handtekening biedt diverse voordelen die verder gaan dan puur esthetische overwegingen. Het helpt bij het opbouwen van een blijvende connectie met jouw doelgroep. Daarnaast draagt het bij aan een consistente merkidentiteit doordat iedereen dezelfde standaardhandtekening gebruikt. Enkele voordelen van onze email handtekening ontwerpen:

 • Professionele uitstraling

  Onze getalenteerde designers hebben ruime ervaring in het creëren van email handtekeningen die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een professionele uitstraling geven aan jouw zakelijke communicatie.

 • Merkconsistentie

  Een onsamenhangende presentatie kan verwarrend zijn voor je ontvangers. Met onze email handtekeningen zorgen we voor een consistente merkuitstraling in al je zakelijke e-mails, van dagelijkse correspondentie tot belangrijke zakelijke aankondigingen.

 • Visuele aantrekkingskracht

  Een goed ontworpen email handtekening kan visuele aantrekkingskracht toevoegen aan je e-mails, waardoor ze niet alleen professioneel ogen, maar ook opvallen in een drukke inbox.

Ervaar impactvol design

Ontdek een selectie voorbeelden van onze meest recente en inspirerende mail handtekening designs. Elke unieke mail handtekening weergeeft onze toewijding aan het vertellen van unieke verhalen door middel van design en storytelling.

Case: Elle Professionals Email Handtekening

Ontdek hoe onze creatieve aanpak en oog voor detail hebben bijgedragen aan het versterken van de zakelijke uitstraling van Elle Professionals in al hun digitale communicatie. Lees verder om meer te weten te komen over de impact van onze op maat gemaakte email handtekening op hun merkidentiteit.

E-mail handtekening

Waarom kiezen voor Storytelling Studios?

Wij begrijpen dat een mail handtekening een krachtig hulpmiddel is om de identiteit van jouw organisatie te communiceren. Een mail handtekening is een belangrijk contactpunt van een merk waar mensen constant mee in aanraking komen. Hier is waarom je voor ons zou moeten kiezen:

 • Visual storytelling

  Bij Storytelling Studios geloven we dat een krachtige communicatiemiddelen beginnen met een overtuigend verhaal. Ons sterke team van verhalenvertellers begrijpt de cruciale rol hiervan in effectieve merkcommunicatie. We hebben de expertise om jouw unieke verhaal te vangen en om te zetten in een mail handtekening die de aandacht trekt en vasthoudt.

 • Creatief en impactvol design

  Ons streven naar originaliteit stelt ons in staat om communicatie middelen te creëren die zich onderscheiden van de massa en daadwerkelijk impact maken. We geloven in het bouwen van een visuele identiteit die een blijvende indruk achterlaat.

 • Flexibel en schaalbaar

  Of je nu een start-up bent en net begint of een gevestigde organisatie met uitbreidingsplannen, wij staan voor je klaar. Onze communicatie designs zijn flexibel en schaalbaar. We kunnen meegroeien met jouw bedrijf en zorgen ervoor dat je de email handtekening relevant blijft in alle stadia van de groei van jouw organisatie.

Email handtekening laten ontwerpen?

Onze deskundige designers en storytellers staan klaar om je te begeleiden bij het ontwerpen van een krachtige mail handtekening. We zorgen ervoor dat de handtekening naadloos aansluit op de doelen en visie van de organisatie. Laat ons je helpen bij het creëren van een handtekening die niet alleen opvalt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het laten ontwerpen van een mail handtekening? Misschien ben je benieuwd naar de doorlooptijd, de prijzen, of hoe het zit met revisies? De antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier. Staat het antwoord op jouw specifieke vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wat kost het om een e-mailhandtekening te laten ontwerpen?

Een van onze kernwaarden is dat we graag transparant zijn over onze manier van werken, maar ook zeker over onze prijzen. Onze prijzen variëren afhankelijk van de complexiteit van het project en jouw specifieke wensen (zoals illustraties, afbeeldingen, foto's en copywriting).

Het ontwerpen van een e-mailhandtekening kost € 250. Dit is inclusief het gehele proces en bijschaven van het design tot je helemaal tevreden bent.

Hoe lang duurt het om een e-mailhandtekening te laten ontwerpen?

De doorlooptijd varieert per project, maar we streven ernaar om binnen no-time (meestal 1-2 dagen na de briefing) een eerste versie te presenteren. De totale doorlooptijd hangt af van de omvang en complexiteit van het ontwerp maar is gemiddeld 1 week.

Hoe ziet jullie werkwijze er uit?

Alles aan onze manier van werken is ontworpen om het proces van een e-mail handtekening laten maken een naadloze en gestroomlijnde ervaring te maken, waarbij we de visie van jouw merk tot leven brengen. We doen dit volgens een bewezen werkwijze in 5 eenvoudige stappen:

 1. Briefing

We bespreken de informatie die je wilt gebruiken in de mail handtekening. Daarnaast bespreken we de gewenste stijl. Je kunt je voorkeuren aangeven of wij kunnen aan de hand van de huisstijl een voorstel doen.

 1. Conceptueel design

Ons getalenteerde team van ontwerpers gaat aan de slag met het creëren van een concept. We verkennen opties met verschillen in lay-out, kleur en lettertype om het ontwerp te laten aansluiten bij de merkidentiteit van jouw organisatie.

 1. Feedback en verfijning

Blader door de opties en selecteer de beste, dan gaan wij verder met de verfijning. We voegen de juiste teksten, illustraties of foto’s toe, zodat de handtekening een visuele weergave wordt van de merkidentiteit van jouw organisatie.

 1. Oplevering en revisies

Je ontvangt de voltooide handtekening ter beoordeling. We bieden oneindig revisies, omdat we waarde hechten aan jouw mening. Zo zorgen we ervoor dat de handtekening volledig aan jouw wensen voldoet.

 1. Definitieve oplevering

Na jouw goedkeuring leveren we de handtekening op in een bestandsformaat dat geschikt voor alle email programma's. Je ontvangt een professioneel ontwerp dat klaar is om te worden afgedrukt en te worden gebruikt voor al jouw zakelijke communicatie.

Hoeveel revisies zijn inbegrepen?

We bieden oneindig revisies binnen iedere processtap (van eerste opmaak tot oplevering) om ervoor te zorgen dat de e-mailhandtekening volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

In welke mailprogramma’s kan ik de handtekening gebruiken?

Je ontvang van ons een bestand dat in ieder email programma kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld in Outlook, Gmail, Apple Mail, Windows Mail en vele anderen! Je ontvangt van ons een duidelijke instructie voor het eenvoudig implementeren van de handtekening. Heb je ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar.

Welke bestandsformaten ontvang ik?

Natuurlijk! Tijdens de inventarisatie onderzoeken we welke communicatie middelen nodig zijn in de organisatie. Mocht blijken dat er nog communicatie middelen ontbreken dan kan het ontwerp hiervan in het project worden opgenomen.

Ontwerpen jullie alleen brand guides voor bedrijven?

Nee, wij ontwerpen brand guides voor diverse merken, zoals non-profit organisaties, evenementen en natuurlijk bedrijven.

Waar vind ik een brand guide of brandbook voorbeeld?

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van brand guides. We hebben voor zeer diverse merken brand guides ontworpen. Ben je op zoek naar een specifiek voorbeeld? Laat het ons weten!

Wat als ik geen duidelijk idee heb?

Geen zorgen! Wij doen de concepting, geven advies en helpen je om jouw ideeën te visualiseren. Onze strategische storytellers en deskundige designers staan klaar om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van professionele brand guide.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller