Videoclips maken

Ben je artiest en wil je videoclips maken? Of wil je een videoclip maken voor jouw bedrijf? Videoproductiebedrijf Storytelling Studios helpt je erbij. We hebben ervaring in het maken van video’s in allerlei verschillende vormen. Daardoor kunnen we moeiteloos jouw ideeën omzetten in een tof beeld.

We kennen ze allemaal, de geanimeerde videoclips. We kunnen er allemaal minimaal één opnoemen. Dat is precies de kracht van geanimeerde videoclips, herkenbaarheid en creativiteit.

Wil jij als artiest opvallen met een geanimeerde videoclip? Vraag een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken!

Videoclip laten maken

Misschien heb je al een beeld van hoe de videoclip eruit moet komen te zien, maar weet je niet hoe je dit zelf goed om kunt zetten in een daadwerkelijke video. Of misschien heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van de storyline.

Je kunt dan het beste je videoclip laten maken door een professioneel bedrijf als Storytelling Studios. Wij denken namelijk met je mee tijdens een brainstormsessie en zetten jouw wensen moeiteloos om in een toffe storyline. Daarna nemen we de beelden op en zetten we het om in een gave videoclip.

Onze werkwijze

Naast videoclips kun je ook bij ons terecht om bedrijfsfilms te laten maken en promotiefilms te laten maken. We werken altijd in deze vorm:

Review

1 Brainstorm

Iedere videoclip vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Dit bepalen we samen met jou.

2 Werkwijze

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een videoclip die past bij jouw muziek of jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en op andere plekken waar videoclips worden getoond.

Videoclip maken prijs

Wil je samen met Storytelling Studios een videoclip maken en ben je benieuwd naar de prijs? De prijs van een videoclip is afhankelijk van een aantal factoren zoals de lengte van de animatie en de gewenste stijl. De prijs voor een volledig unieke custom animatie is € 3950,- voor een minuut animatie.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een brainstormsessie aan. Op die manier kunnen wij je een passende prijs bieden. 

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller