Videoclips maken

Ben je artiest en wil je videoclips maken? Of wil je een videoclip maken voor jouw bedrijf? Videoproductiebedrijf Storytelling Studios helpt je erbij.

We hebben ervaring in het maken van video’s in allerlei verschillende vormen. Daardoor kunnen we moeiteloos jouw ideeën omzetten in een tof beeld.

Aanvragen Bekijk ons werk

Videoclip laten maken

Misschien heb je al een beeld van hoe de videoclip eruit moet komen te zien, maar weet je niet hoe je dit zelf goed om kunt zetten in een daadwerkelijke video. Of misschien heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van de storyline.

Je kunt dan het beste je videoclip laten maken door een professioneel bedrijf als Storytelling Studios. Wij denken namelijk met je mee tijdens een brainstormsessie en zetten jouw wensen moeiteloos om in een toffe storyline. Daarna nemen we de beelden op en zetten we het om in een gave videoclip.

AanvragenBekijk ons werk

 

Camera crew 1.2

Videoclip maken prijs

Wil je samen met Storytelling Studios een videoclip maken en ben je benieuwd naar de prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Op die manier kunnen wij je een passende prijs bieden. 

De prijs van een videoclip is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het aantal opnamedagen bijvoorbeeld een onderdeel om rekening mee te houden. Een andere factor die de prijs beïnvloed is het aantal mensen dat voorkomt in de videoclip en of dit acteurs zijn. Wanneer je een heel aantal acteurs, of bijvoorbeeld dansers in wilt huren, dan zullen de kosten hoger zijn.

Aanvragen
Editen

Onze werkwijze

Naast videoclips kun je ook bij ons terecht om bedrijfsfilms te laten maken en promotiefilms te laten maken.

We werken altijd in deze vorm:

Brainstorm

STAP 1:
Brainstorm

Iedere videoclip vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Dit bepalen we samen met jou.
Script

STAP 2:
STORYline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier.
Opnames

STAP 3: 
PRODUCTIE

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een videoclip die past bij jouw muziek of jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Oplevering

STAP 4:
OPLEVERING

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en op andere plekken waar videoclips worden getoond.

Meer weten?

Mocht je eerst nog vragen hebben of wat zaken met ons willen bespreken? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons het beste even bellen op  085 303 37 86. Mailen kan ook. Doe dat op het e-mailadres info@storytellingstudios.nl. We horen graag van je en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Contact opnemen
Personeel 1.3