Whiteboard animatie

Een whiteboard animatie is een perfect middel om je bedrijfsplan, visie of concept te presenteren. Whiteboard animaties zijn namelijk uitermate geschikt om ingewikkelde concepten of bedrijfsprocessen helder tot de verbeelding te brengen.

Aanvragen Bekijk ons werk

WERKWIJZE

Werkwijze concepting

STAP 1:
CONCEPTING

Samen met jou werken wij de kernboodschap van jouw whiteboard animatie uit en bepalen we de doelstelling die je wilt behalen.
Werkwijze story

STAP 2:
STORYLINE

Nu wij jou en je verhaal kennen gaan we samen met jou aan de slag met het uitwerken van de kernboodschap in de vorm van een animatie script.
Werkwijze animeren

STAP 3: 
ANIMEREN

Wanneer het script helemaal klaar is, gaan wij starten met het animeren van jouw whiteboard animatie die aansluit bij je verhaal en het karakter van het bedrijf.

Werkwijze oplevering

STAP 4:
OPLEVERING

Nadat de animatie is bekeken, bijgeschaafd en helemaal naar wens is afgerond, vindt de oplevering plaats.
Ready for take-off!

Prijzen

De kosten voor een whiteboard animatie worden bij ons voornamelijk gebaseerd op de lengte van de animatie. Voor een professionele whiteboard animatie van één minuut betaal je bij ons €1450. Wil je een animatie die langer is dan 60 seconde dan betaal je €75 per 5 seconde extra.

All-in prijzen

Wij hanteren all-in prijzen, hierbij zit alles wat je nodig hebt zoals een professionele voice-over, muziek, geluidseffecten en een onbeperkt aantal revisie rondes. Wij stoppen namelijk pas met sleutelen aan jouw animatie tot je 100% tevreden bent.  Zo weet je vooraf namelijk wat je krijgt en wat het kost!

Whiteboard animatie aanvragen

Prijzen 2

'Houston, we have a problem'

Heb je moeite met het verduidelijken van je ingewikkelde concepten of bedrijfsprocessen? Geen probleem wij helpen je er bij! Wij weten complexe materie te vertalen in een korte en begrijpelijke boodschap door middel van whiteboard animaties. En ja, daar zijn wij goed in!

Whiteboard animatie laten maken door storytelling studios

  • Wij helpen je bij het creëren van je verhaal,
  •  wij denken mee op business niveau,
  • wij maken geanimeerde content toegankelijk,
  • wij werken door of het nou dag, nacht of weekend is,
  • en wij zijn in staat om jouw animatie met spoed te produceren.

Aan de slag

Raket 1

''De vijf whiteboard animatie video's van Storytelling Studios geven onze cliënten snel informatie over wat ze kunnen verwachten!''

Jan de Vries - ZO!-zorgoplossingen 
Zo-zorgoplossingen