Whiteboard animatie laten maken?

Een whiteboard animatie is een perfect middel om je bedrijfsplan, visie of concept te presenteren. Whiteboard animaties zijn namelijk uitermate geschikt om ingewikkelde concepten of bedrijfsprocessen helder tot de verbeelding te brengen. Wil je een whiteboard animatie laten maken? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wij helpen je er bij!

Wil je zelf een whiteboard animatie maken maar heb je moeite met het verduidelijken van je ingewikkelde concepten of bedrijfsprocessen? Geen probleem, wij helpen je er bij! Door onze bedrijfskundige achtergrond, kunnen we je niet alleen op een creatieve manier helpen. We weten ook hoe we complexe materie kunnen vertalen in een korte en begrijpelijke boodschap.

Whiteboard kosten?

Vraag je je af wat een animatie getekend op een whiteboard zal kosten? Bij Storytelling Studios betaal je altijd €1950. Dit is op basis van 60 seconden. In die 60 seconden kunnen we de kern van jouw verhaal goed overbrengen. 

All-in prijs: €1950!

De prijs voor een whiteboard animatie is een all-in prijs, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Muziek, een voice-over en eventueel geluidseffecten zijn inbegrepen. Daarnaast ontvang je onbeperkte feedbackrondes. Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent. Nergens om je zorgen over te maken1

Benieuwd naar onze whiteboard cases?

Wij hebben heel veel projecten waar wij en natuurlijk onze klanten trots op zijn. Bekijk enkele whiteboard animatie projecten om te zien wat wij allemaal gemaakt hebben.
 

Veelgestelde vragen

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot onze vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doelgtreffender te maken.

Schermafbeelding 2021-03-08 om 13.16.52

1 Wat is een whiteboard animatie?

Bij een whiteboard animatie lijkt het alsof er iets wordt uitgelegd op een whiteboard, zoals de naam eigenlijk al verklapt dus. Een stijl die erg geschikt is voor duidelijke uitleganimaties! 

Deze animatie heeft een schetsmatige uitstraling en is daardoor ideaal te gebruiken om een ingewikkeld conceptnieuw product of plan uit te leggen.

2 Wat kost een whiteboard animatie laten maken?

Vraag je je af wat een animatie getekend op een whiteboard zal kosten? Bij Storytelling Studios betaal je altijd €1950. Dit is op basis van 60 seconden. In die 60 seconden kunnen we de kern van jouw verhaal goed overbrengen. Wil je een langere animatie in whiteboard-stijl? Na de eerste minuut betaal je €85 per 5 seconden extra.

3 Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een whiteboard productie?

De doorlooptijd van een animatie is afhankelijk van het type animatie en de lengte. We beginnen altijd met een brainstormsessie en daarna gaan we aan de slag met het script. 

Na goedkeuring van het script streven we er altijd naar de whiteboard animatie binnen 2 tot 4 weken op te leveren. Heb je met spoed een animatie nodig? Dan zorgen we ervoor dat dit proces wat sneller gaat.

4 Hoe ziet jullie werkwijze er uit?

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot onze vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doeltreffender te maken.

1. Brainstorm
Iedere whiteboard animatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2. Script schrijven
Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3. Productie
Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4. Oplevering & revisies
We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller