Whiteboard animatie laten maken

Een whiteboard animatie is een perfect middel om je bedrijfsplan, visie of concept te presenteren. Whiteboard animaties zijn namelijk uitermate geschikt om ingewikkelde concepten of bedrijfsprocessen helder tot de verbeelding te brengen. Wil je een whiteboard animatie laten maken? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot onze vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doelgtreffender te maken.

Schermafbeelding 2021-03-08 om 13.16.52

1 Brainstorm

Iedere whiteboard animatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Whiteboard kosten

Vraag je je af wat een animatie getekend op een whiteboard zal kosten? Bij Storytelling Studios betaal je altijd €1550. Dit is op basis van 60 seconden. In die 60 seconden kunnen we de kern van jouw verhaal goed overbrengen. Wil je een langere animatie in whiteboard-stijl? Na de eerste minuut betaal je €85 per 5 seconden extra.

All-in prijzen: €1550

De prijzen voor een whiteboard zijn altijd all-in prijzen, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Muziek, een voice-over en eventueel geluidseffecten zijn inbegrepen. Daarnaast ontvang je voor zowel het script en de storyline als de uiteindelijke video onbeperkte feedbackrondes. Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent. Om je nergens zorgen over te maken en omdat je zeker weet dat je een goede keuze maakt.

Whiteboard animatie maken

Wil je zelf een whiteboard animatie maken maar heb je moeite met het verduidelijken van je ingewikkelde concepten of bedrijfsprocessen? Geen probleem, wij helpen je er bij!

Door onze bedrijfskundige achtergrond, kunnen we je niet alleen op een creatieve manier helpen. We weten ook hoe we complexe materie kunnen vertalen in een korte en begrijpelijke boodschap.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller