Whiteboard animatie laten maken

Een whiteboard animatie is een perfect middel om je bedrijfsplan, visie of concept te presenteren. Whiteboard animaties zijn namelijk uitermate geschikt om ingewikkelde concepten of bedrijfsprocessen helder tot de verbeelding te brengen. Wil je een whiteboard animatie laten maken? Bij Storytelling Studios ben je aan het juiste adres.

Aanvragen Bekijk ons werk

WERKWIJZE

Werkwijze concepting

STAP 1:
Brainstorm

Iedere whiteboard animatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.
Werkwijze story

STAP 2:
STORYLINE

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.
Werkwijze animeren

STAP 3: 
Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Werkwijze oplevering

STAP 4:
OPLEVERING

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Whiteboard kosten

Vraag je je af wat een animatie getekend op een whiteboard zal kosten? Bij Storytelling Studios betaal je altijd €1550. Dit is op basis van 60 seconden. In die 60 seconden kunnen we de kern van jouw verhaal goed overbrengen.

Wil je een langere animatie in whiteboard-stijl? Na de eerste minuut betaal je €85 per 5 seconden extra.

All-in prijzen

De prijzen voor een whiteboard zijn altijd all-in prijzen, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Muziek, een voice-over en eventueel geluidseffecten zijn inbegrepen. Daarnaast ontvang je voor zowel het script en de storyline als de uiteindelijke video onbeperkte feedbackrondes. Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent. Om je nergens zorgen over te maken en omdat je zeker weet dat je een goede keuze maakt.

aanvragen

Prijzen 2

''De vijf whiteboard animatie video's van Storytelling Studios geven onze cliënten snel informatie over wat ze kunnen verwachten!''

Jan de Vries - ZO!-zorgoplossingen 
Zo-zorgoplossingen

Wat is een whiteboard animatie?

Een whiteboard animatie is een simpele en duidelijke animatie waarbij een auteur het verhaal met markeerstiften tekent op een whiteboard. Een animatie wordt ondersteund door een duidelijk gesproken verhaal.

Naast dat een whiteboard animatie heel doeltreffend is, is het vaak ook prettig om naar te kijken. In een duidelijke animatie, die we stap-voor-stap tekenen. Voor de neus van de kijker, om alles goed te kunnen volgen.

Aanvragen

whiteboard

Whiteboard animatie maken

Wil je zelf een whiteboard animatie maken maar heb je moeite met het verduidelijken van je ingewikkelde concepten of bedrijfsprocessen? Geen probleem, wij helpen je er bij! Door onze achtergrond in business, kunnen we je niet alleen op een creatieve manier helpen. We weten ook hoe we complexe materie kunnen vertalen in een korte en begrijpelijke boodschap. Waarom je nog meer voor Storytelling Studios moet kiezen?

Whiteboard animatie laten maken door storytelling studios

  • Wij helpen je bij het creëren van je verhaal,
  • wij denken mee op business niveau,
  • wij maken geanimeerde content toegankelijk,
  • wij hanteren duidelijke all-in prijzen,
  • en wij zijn in staat om jouw animatie met spoed te produceren.

Tip: Liever gebruik maken van een andere animatievorm? We kunnen je ook helpen bij het maken van een motion graphic animatie of een cartoon animatie.

Aan de slag

Raket 1