Animatie studio Utrecht

Op zoek naar een Animatie Studio in Utrecht? Wij van Storytelling Studios zetten jouw verhaal moeiteloos om in een krachtige animatie. Of je nu een product wilt promoten, een ingewikkeld proces wilt uitleggen of een verandering in de bedrijfsvoering wil delen.

Afhankelijk van het verhaal wat je wilt vertellen en de doelen die je wil behalen maken we een animatie die past binnen je interne of externe communicatie. De animaties worden gemaakt in jouw huisstijl zodat ook duidelijk wordt om wie of welk bedrijf het gaat.

Wij weten welk type animatie daar bij past en hoe je het je boodschap kort maar krachtig kunt delen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Werkwijze

Bij Storytelling Studios hanteren wij een vaste werkwijze. Onze werkwijze is zo ingericht om het proces zo soepel en transparant mogelijk te laten verlopen.
Brainstorm

1 Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en op welke manier? En wat zijn je doelen en waar wil je de video tonen?

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? Dan gaan we aan de slag met de productie van de video.

4 Oplevering

We leveren je de video op zodat je die in kunt zetten op de plekken die we vooraf hebben vastgesteld.

Animatie Utrecht

Wij weten moeiteloos jouw verhaal om te zetten in kort en krachtige video. We zijn creatief en hebben een bedrijfskundige achtergrond waardoor we precies begrijpen wat jij bedoelt en wat jij wil. Daarbij zoeken we samen met jou de best passende animatiestijl. 

Cartoon animatie

Animaties tot in de detail uitgewerkt, dat zijn 

Cartoon Animaties. Afhankelijk van het onderwerp is er in cartoon animatie vaak ruimte voor een knipoog of een grapje.

We hanteren voor cartoon animaties een vast tarief van € 2450,- voor de eerste minuut animatie. Deze prijs is inclusief voice-over, soundeffecten, muziek en een onbeperkt aantal rivisierondes.

Whiteboard animatie

Whiteboard Animaties zijn animaties die, zoals de naam al doet vermoeden, door een hand op een whiteboard worden getekend. Een voice-over verstrekt het verhaal.

De prijs voor deze stijl is €1950,- voor de eerste minuut animatie. Deze prijs is inclusief voice-over, soundeffecten, muziek en een onbeperkt aantal rivisierondes.

Motion Graphic

Motion Graphic Animaties is wat strakker dan de andere twee stijlen. Het past goed in een corporate setting.

Voor deze stijl betaal je vast tarief van €1450,- voor de eerste minuut animatie. Deze prijs is inclusief voice-over, soundeffecten, muziek en een onbeperkt aantal rivisierondes.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller