Cartoon maken

Een cartoon animatie is bij uitstek geschikt om complexe zaken voor iedereen begrijpelijk te maken. Met een 2D cartoon animatie kun je eenvoudig en met een vleugje humor (indien gewenst processen, producten en diensten verduidelijken. Door een duidelijke informatieve cartoon te maken zorg je er voor dat informatie helder en eenduidig wordt overgebracht.

Goed om te weten: wij stoppen pas met het aanpassen van de animatie als jij helemaal tevreden bent. Daarom hanteren wij binnen de prijzen een onbeperkt aantal revisierondes. Verder zijn een professionele voice-over, muziek en geluidseffecten ook inbegrepen.

Werkwijze

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot onze vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doelgtreffender te maken.

Brainstorm

Brainstorm

Iedere animatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een animatie die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Wat kost een cartoon animatie?

De prijs van een 2D cartoon animatie worden voornamelijk bepaald door de lengte van de animatie. Voor een professionele cartoon animatie van één minuut betaal je bij ons €2050. Wil je een animatie die langer is dan 60 seconden? We rekenen dan €85 per 5 seconde extra.

Cartoon filmpje maken met Storytelling Studios

Heb je moeite met het verduidelijken van een ingewikkeld concept of wil je idee in de markt zetten? Geen probleem wij helpen je er bij! Wij weten complexe materie te vertalen in een korte en begrijpelijke boodschap door middel van een 2D cartoon animatie. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller