Cartoon animatie

Een cartoon animatie is bij uitstek geschikt om complexe zaken voor iedereen begrijpelijk te maken. Met een 2D cartoon animatie kan je uitstekend herkenbaarheid van een probleem creëren bij jouw doelgroep.

Met een vleugje humor (indien gewenst) verduidelijken we processen, producten en diensten. Met een uitleganimatie zorg je er voor dat informatie helder en eenduidig wordt overgebracht.

Aanvragen Bekijk ons werk

WERKWIJZE

Werkwijze concepting-1

STAP 1:
CONCEPTING

Samen met jou werken wij de kernboodschap van jouw uitleg animatie uit en bepalen we de doelstelling die je wilt behalen.
Werkwijze Script

STAP 2:
STORYline

Nu wij jou en je verhaal kennen gaan we samen met jou aan de slag met het uitwerken van de kernboodschap in de vorm van een animatie script.
Werkwijze animeren-2

STAP 3: 
ANIMEREN

Wanneer het script helemaal klaar is, gaan wij starten met het animeren van jouw 2D cartoon animatie die aansluit bij je verhaal en het karakter van het bedrijf.

Werkwijze opleveren

STAP 4:
OPLEVERING

Nadat de animatie is bekeken, bijgeschaafd en helemaal naar wens is afgerond, vindt de oplevering plaats.
 
Ready for take-off!

Prijzen

De prijs van een 2D cartoon animatie worden voornamelijk bepaald door de lengte van de animatie. Voor een professionele cartoon uitleg animatie van één minuut betaal je bij ons €1950. Wil je een animatie die langer is dan 60 seconden dan betaal je €75 per 5 seconde extra.

All-in prijzen

Wij hanteren all-in prijzen, hierbij zit alles wat je nodig hebt zoals een professionele voice-over, muziek, geluidseffecten en een onbeperkt aantal revisie rondes. Wij stoppen namelijk pas met sleutelen aan jouw animatie tot je 100% tevreden bent.  Zo weet je vooraf namelijk wat je krijgt en wat het kost!

Cartoon Animatie aanvragen

Prijzen cartoon

"HET IS VERRASSEND OM TE ZIEN HOE ZIJ EEN NIET SEXY ONDERWERP AANTREKKELIJK KUNNEN MAKEN!"

Fontys Hogeschool
Priyan Bruins - Communicatie adviseur

'Houston, we have a problem'

Heb je moeite met het verduidelijken van een ingewikkelde concepten wil je idee in de markt zetten? Geen probleem wij helpen je er bij! Wij weten complexe materie te vertalen in een korte en begrijpelijke boodschap door middel van uitleg animaties. En ja, daar zijn wij goed in!

2D cartoon animatie laten maken door storytelling studios

  • Wij helpen je bij het creëren van je verhaal,
  • wij denken mee op business niveau,
  • wij maken geanimeerde content toegankelijk,
  • wij werken door of het nou dag, nacht of weekend is,
  • en wij zijn in staat om jouw animatie met spoed te produceren.

Aan de slag

test-1