Cartoon laten maken

Cartoon laten maken? Ideaal om moeilijke informatie op een makkelijke manier uit te leggen. Met een vleugje humor en in de huisstijl van jouw bedrijf. Met animaties die de doelgroep meteen begrijpt. Een cartoon animatie biedt veel mogelijkheden voor herkenbaarheid.

Wat is een cartoon animatie? 

Een cartoon animatie is bij uitstek geschikt om complexe zaken voor iedereen begrijpelijk te maken. Met een 2D cartoon animatie kun je eenvoudig en met een vleugje humor (indien gewenst processen, producten en diensten verduidelijken. Door een duidelijke informatieve cartoon te maken zorg je er voor dat informatie helder en eenduidig wordt overgebracht. 

In 4 stappen een cartoon laten maken

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot ons vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doeltreffender te maken. Benieuwd hoe we een cartoon laten maken? Dat doen we in 4 duidelijke stappen: 

Case 10

Brainstorm

Iedere cartoon animatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt. 

Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een animatie die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Oplevering

Jij ontvangt de eerste versie van de animatie en vervolgens zullen we samen met jou de animatie helemaal finetunen. Met onbeperkte feedbackrondes, tot jij tevreden bent! 

Wat kost een cartoon laten maken? 

De prijs van een 2D cartoon animatie worden voornamelijk bepaald door de lengte van de animatie. Voor een professionele cartoon animatie van één minuut betaal je bij ons €2050. Wil je een animatie die langer is dan 60 seconden? We rekenen dan €85 per 5 seconde extra

Laat zien wat het probleem is, in een situatie die de kijker ook zelf meemaakt. We leggen uit wat het probleem is, hoe de oplossing eruitziet of wat jouw product te bieden heeft. Een krachtige boodschap vanuit de kern, waar we tijdens het brainstormen samen met jou naar op zoek gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!  

Cartoon filmpje maken met Storytelling Studios

Goed om te weten: wij stoppen pas met het aanpassen van de cartoon animatie als jij helemaal tevreden bent. Daarom hanteren wij binnen de prijzen een onbeperkt aantal revisierondes. Verder zijn een professionele voice-over, muziek en geluidseffecten ook inbegrepen. 

Cartoon Animatie met een vleugje humor 

Laat je een cartoon animatie tekenen? De stijl is uitstekend geschikt voor een vleugje humor. Met een klein grapje of een ongemakkelijke situatie wordt in één keer duidelijk wat je bedoelt. Perfect om de aandacht te trekken en vast te houden. Zodat jij tot de kern kunt komen en de oplossing kunt presenteren.  

De cartoon animatie is geschikt om in te zitten richting klanten, andere relaties en natuurlijk de eigen medewerkers. In te zetten voor beurzen, evenementen, de website en op social media. Wil je weten wat er mogelijk is, vraag een gratis brainstormsessie aan! 

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller