Cartoon maken

Een cartoon animatie is bij uitstek geschikt om complexe zaken voor iedereen begrijpelijk te maken. Met een 2D cartoon animatie kun je eenvoudig en met een vleugje humor (indien gewenst) processen, producten en diensten verduidelijken. Door een duidelijke informatieve cartoon te maken zorg je er voor dat informatie helder en eenduidig wordt overgebracht.

Aanvragen Bekijk ons werk

WERKWIJZE

Werkwijze concepting-1

STAP 1:
BRAINSTORM

Iedere animatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.
Werkwijze Script

STAP 2:
STORYline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.
Werkwijze animeren-2

STAP 3: 
PRODUCTIE

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een animatie die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Werkwijze opleveren

STAP 4:
OPLEVERING

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Wat kost een cartoon animatie?

De prijs van een 2D cartoon animatie worden voornamelijk bepaald door de lengte van de animatie. Voor een professionele cartoon animatie van één minuut betaal je bij ons €2050. Wil je een animatie die langer is dan 60 seconden? We rekenen dan €85 per 5 seconde extra.

All-in prijzen

Goed om te weten: wij stoppen pas met het aanpassen van de animatie als jij helemaal tevreden bent. Daarom hanteren wij binnen de prijzen een onbeperkt aantal revisierondes. Verder zijn een professionele voice-over, muziek en geluidseffecten ook inbegrepen.

aanvragen

Prijzen cartoon-1

"HET IS VERRASSEND OM TE ZIEN HOE ZIJ EEN NIET SEXY ONDERWERP AANTREKKELIJK KUNNEN MAKEN!"

Fontys Hogeschool
Priyan Bruins - Communicatie adviseur

Cartoon filmpje maken met Storytelling Studios

Heb je moeite met het verduidelijken van een ingewikkeld concept of wil je idee in de markt zetten? Geen probleem wij helpen je er bij! Wij weten complexe materie te vertalen in een korte en begrijpelijke boodschap door middel van een 2D cartoon animatie.

Wanneer je samen met ons een cartoon filmpje gaat maken, kun je dit van ons verwachten:

  • Wij helpen je bij het creëren van je verhaal,
  • wij denken mee op business niveau,
  • wij maken geanimeerde content toegankelijk,
  • wij hanteren duidelijke all-in prijzen,
  • en wij zijn in staat om jouw animatie met spoed te produceren.

Tip: Mocht je op zoek zijn naar een andere animatievorm? Je kunt ook bij ons terecht voor een motion graphic animatie en een whiteboard animatie.

Aan de slag

test-1