Bedrijfsfilm laten produceren

Bedrijfsfilm laten produceren en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Onze werkwijze bestaat uit 4 duidelijke stappen. Dat helpt ons de beste bedrijfsfilm te maken, waarmee we de kern raken waar het om gaat. Om nieuwe medewerkers welkom te heten, kandidaten kennis te laten maken met jouw bedrijf of om nieuwe klanten te vinden.

Wij kunnen jou bedrijfsfilm produceren. Voor interne en externe communicatie, waarbij we de kern vinden waar het om gaat. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een goede bedrijfsfilm, tot je 100% tevreden bent. Terwijl je vooraf precies weet welke kosten je betaalt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Waarom een bedrijfsfilm?

Hebben collega-bedrijven een bedrijfsfilm laten produceren en ben je benieuwd waarom dat een goed idee is? Het levert ontzettend veel op, dankzij de manieren waarop je die kunt inzetten. We zetten een paar voorbeelden voor je op een rij:

  • Interne communicatie

    Nieuwe medewerkers welkom heten of ze uitleggen over een bepaalde werkwijze? Gebruik de bedrijfsfilm, ook om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen als het gaat om de benadering van klanten en anderen.

  • Externe communicatie

    Nieuwe klanten werven, op zoek naar nieuw talent of leveranciers het vertrouwen geven in de manier waarop je werkt? Je kunt een bedrijfsfilm laten maken voor externe communicatie.

Bedrijfsfilm productie: ervaren specialisten

Het is bij de productie van een bedrijfsfilm belangrijk om genoeg tijd te nemen. Daarom hebben wij ons productieproces opgesplitst in vier stappen:

Brainstorm

1 Brainstorm

Iedere bedrijfsfilm vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een bedrijfsfilm die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Prijs van een bedrijfsfilm

Benieuwd naar de bedrijfsfilm kosten en wat we voor je kunnen betekenen? We leggen het je graag uit, ook aan de hand van voorbeelden voor andere klanten. Ontdek op die manier hoe een bedrijfsfilm ook voor jouw organisatie de juiste keuze is.

Meer weten over een bedrijfsfilm of nog vragen over onze werkwijze? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller