Interactieve video

Een interactieve video is heel dynamisch. De kijker voert een aantal acties uit en bepaalt op die manier zelf wat hij of zij te zien krijgt. Zo trek je niet alleen de aandacht, je behoudt deze ook. De ideale manier om je doelen te behalen!

Offerte AanvragenBekijk ons werk

Voordelen van interactieve video

Interactieve video houdt de aandacht van de kijker vast omdat het nog meer in de behoefte van de kijker voorziet dan een gewone video. De kijker kan namelijk zelf direct een actie uitvoeren of zelf aangeven welke informatie hij of zij wil ontvangen.

AanvragenOver ons

Call to action

De kijker kan een actie uitvoeren wanneer er een duidelijke Call to Action in de video zit. Bij een gewone video wordt een CTA vaak vermeld in de tekst die bij de video wordt gepost. Deze valt lang niet altijd op waardoor er makkelijk overheen wordt gelezen. De kijker kan met een interactieve video niet om de CTA heen. Een aantal CTA’s zijn bijvoorbeeld:

  1. Koop nu 
  2. Bezoek website
  3. Meer informatie
  4. Volg ons op Social Media
  5. Download het bestand
  6. Geef je mening (in een poll)

Aanvragen

Raket 1

De kijker de keuze geven

Een ander voordeel van interactieve video is dat je de kijker het juiste funnel in kan trekken. Je kunt de kijker, met behulp van een interactieve structuur, de keuze geven in welke informatie hij of zij wil ontvangen.

De ene kijker wil misschien meer informatie ontvangen, terwijl de andere kijker direct over wil gaan tot kopen. Door deze twee te splitsen binnen de video, kun je in beide behoefte voorzien, terwijl je maar een video hoeft te tonen. Ook is het uitkijk percentage daardoor vele malen hoger. 

Wil je een interactieve video nog persoonlijker maken? Maak er dan ook een gepersonaliseerde video van. Op die manier zullen je conversies nog meer stijgen.

Offerte aanvragen

Interactieve animatie

Wanneer je interactieve video in wil zetten, kun je de keuze maken tussen beeldmateriaal of interactieve animatie.

Storytelling Studios biedt 3 stijlen animatie, namelijk:

Cartoon

voor €2050

Een Cartoon Animatie is een cartoon die uitgewerkt is tot in de kleinste details. Ze kunnen humor bevatten en zijn leuk om naar te kijken.

aanvragen

Whiteboard

voor €1550

Een Whiteboard Animatie is een getekende animatie. Dit wordt gedaan door een hand met een stift op een whiteboard. Deze animatie legt het verhaal stap-voor-stap uit. Duidelijk en prettig om naar te kijken.

aanvragen

Motion Graphic

voor €1050

Zoek je een zakelijke animatiestijl of is je budget wat kleiner, kies dan voor een Motion Graphic Animatie. Hierin komen de belangrijkste elementen terug waardoor de kern van het verhaal duidelijk overkomt.
 
aanvragen

Meer weten?

Heb je interesse in een interactieve video of een interactieve animatie? Neem dan contact met ons op. We plannen dan samen met jou een brainstormsessie om je doelen, het verhaal en de stijl op papier te zetten. Daarna gaan wij aan de slag met de storyline.
 
Wanneer die naar wens is gaan we aan de slag met de productie. De prijzen van de animaties zijn inclusief muziek, voice-over en geluidseffecten. Ook mogen zowel de storyline en de uiteindelijke video onbeperkt van feedback worden voorzien.
 
Untitled-480p-fa0fdc29-c396-4415-be10-a7b2afc32846 (1)