Videoproductie Utrecht

Op zoek naar een bedrijf voor videoproductie in Utrecht? Bij Storytelling Studios kun je terecht. Samen met jou maken een video die op een eigentijdse en dynamische manier je product, dienst of bedrijf promoot.

Storytelling Studios is als videoproductiebedrijf actief in Utrecht. We richten ons met name op het maken van animatievideo’s en bedrijfsfilms, maar ook zijn wij de ideale partner voor het maken van onder andere een uitleganimatie, social media video’s, testimonial video’s, promotiefilmpjes en recruitment video's.

We zijn onder andere een videoproductiebedrijf voor bedrijfsfilms en animaties, maar we hebben nog veel meer te bieden. Meer weten? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Onze werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en volledig transparant zodat jij weet waar je aan toe bent.
Oplevering

1 Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en op welke manier? En wat zijn je doelen en waar wil je de video tonen?

Brainstorm aanvragen? Klik hier!

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? Dan gaan we aan de slag met de productie van de video.

4 Oplevering

We leveren je de video op zodat je die in kunt zetten op de plekken die we vooraf hebben vastgesteld.

Denken mee op business niveau

We zijn niet alleen creatief, maar hebben een ook een bedrijfskundige achtergrond waardoor we op business niveau met je meedenken. We zetten jouw verhaal moeiteloos om in een video die scoort

Overtuigd om samen met ons een videoproductie in Utrecht maken? Vraag dan via onderstaande button een gratis brainstormsessie aan met een van onze storytellers!

Video's van hoge kwaliteit!

We onderscheiden ons van de rest door onze video’s van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Voordat we aan de slag gaan, houden we een brainstormsessie zodat we samen met jou het concept helder krijgen. Daarna gaan we aan de slag met de storyline en het script, die je onbeperkt van feedback mag voorzien.

Ben je tevreden? Dan gaan we aan de slag met het maken van de video. Ook deze mag je onbeperkt van feedback voorzien. Zo weten we zeker dat je 100% tevreden bent met het resultaat.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller