Uitleganimatie

Nieuw product lanceren of medewerkers vertellen over een belangrijke procedure? De uitleganimatie is dan de ideale keuze. Stap-voor-stap met duidelijke voorbeelden. Geanimeerd in de juiste huisstijl en met aanwijzingen die iedereen begrijpt.

Klanten waarvoor we een uitleganimatie maken vertellen ons hoe blij ze zijn met onze brainstormssessie. We denken op namelijk op business-niveau met ze mee. Daardoor begrijpen we meteen waar het om gaat. En waarom het zonder animatie niet goed lukt om het uit te leggen.

AanvragenBekijk ons werk

Uitleganimatie

De uitleganimatie is er voor innovatieve producten, nieuwe procedures en andere belangrijke informatie. Met een korte en boeiende video leggen we in bijvoorbeeld een minuut veel meer uit dan een artikel van 1.000 woorden.

Het brein kan maar een bepaalde hoeveelheid informatie verwerken. Als we te lang lezen, luisteren of kijken raken we afgeleid. De uitleganimatie combineert beeld, tekst en geluid tot de belangrijke kern. In bijvoorbeeld een minuut of iets langer.

AanvragenOver ons

Uitleg die overkomt

Een uitleganimatie laten maken om moeilijke informatie op een makkelijke manier over te brengen? Wij begrijpen wat jij wilt vertellen, door tijdens de brainstormsessie tot de kern van jouw uitdaging te komen. Dat werken we uit tot een script. Met onbeperkte feedbackrondes, omdat we pas stoppen als je daar 100% tevreden over bent.

Het script werken we uit tot de animatie, beschikbaar in 3 verschillende stijlen. We denken graag met je mee over de best geschikte stijl. Op die manier kun je overtuigend uitleggen wat anders nooit zou worden begrepen. In ieder geval niet in deze korte tijd en met alle belangrijke informatie. En we gaan natuurlijk weer door tot je tevreden bent, dus profiteer van onbeperkte feedbackrondes.

AanvragenOnze producten

Uitleganimatie laten maken

Een uitleganimatie laten maken en benieuwd naar de stijl die daarvoor het best geschikt is? Of zelf al een idee over wat je graag wilt laten zien? We horen het graag van je. En we zullen je prikkelen om tot de kern te komen. Zodat de uitleg alleen die informatie bevat die belangrijk is.

Dat vergroot de kans op succes. We kunnen het brein niet meer capaciteit geven om informatie te verwerken. Wel kunnen we er met de animatie voor zorgen dat jouw boodschap op de juiste manier verwerkt wordt door het brein.

AanvragenOnze producten

Brainstorm

Starten met animatie

Onze uitleganimaties gebruiken klanten voor beurzen, evenementen, presentaties, de website en social media. Om in te zetten richting klanten, andere relaties en bijvoorbeeld om de eigen medewerkers instructies te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij laten je graag zien op welke manier een animatie de ideale keuze is voor een geslaagde uitleg. 

Meer weten over de uitleganimatie of nog vragen over onze werkwijze? of over de kosten? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Aanvragen

Film-1