Promotiefilm

Promotiefilm maken? Leg uit waarom je onderneemt, hoe je werkt of wat je doet. In een (animatie)video die de aandacht trekt. En waarin je meer kunt vertellen dan met 1.000 woorden in een uitgebreid artikel.

Vertel in korte tijd jouw verhaal, waarmee je de aandacht trekt, prikkelt en de doelgroep overtuigt. De beste manier om jouw bedrijf, merk of product in de schijnwerpers te zetten. Op de eigen website, via de Social Media-kanalen of op een beurs. Wij helpen je een film te maken ter promotie, die zich dankzij alle aandacht dubbel en dwars terugbetaalt.

Offerte aanvragen

Voor jouw bedrijf of website

Benieuwd hoe we een promotiefilm maken en wat daarbij komt kijken? We gaan in gesprek en bedenken een concept. Van daaruit werken we aan de storyline, die precies vertelt wat jij graag wilt overbrengen.

Tip: we hebben ervaring op businessniveau, waardoor we snel begrijpen wat jij wilt vertellen. Wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe je de doelgroep overtuigt. Met een sterke storyline leggen we een goede basis voor een succesvolle film ter promotie.

Bekijk ons werk

100% tevredenheid

Wil je een promotiefilm laten maken? We hanteren geen vast aantal feedbackrondes. In plaats daarvan gaan we door tot jij 100% tevreden bent. Met het script en de storyline, net als met de uiteindelijke film die we voor je maken. Om de promotiefilm voor jouw bedrijf precies zo te maken zoals je dat wilt. Om trots op te zijn, zoals we dat ook zijn op ons eerdere werk. 

Bekijk ons werk

Film-2

Promotiefilm maken

Een promotiefilm maken en er zeker van zijn dat die de aandacht trekt? We zijn goed met video, net als met complete concepten en ingewikkelde materie. Die vertalen we naar een eenvoudig beeld, omdat we goed begrijpen waar het precies om gaat. Daarmee zorgen we ervoor dat jij het de doelgroep makkelijk uit kunt leggen.

Uiteraard hanteren we daarvoor duidelijke prijzen, zodat jij goed weet waar je aan toe bent. Vooraf, zonder verrassingen en met onbeperkte revisies. Zodat jij een vaste prijs betaalt tot je 100% tevreden bent. Met een film voor de perfecte promotie voor jouw bedrijf, merk of een specifiek product.

Offerte aanvragen

 

Promotiefilm

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Eerste indruk

Gebruik de promotiefilm die je laat maken op de website, op Social Media of op een beurs. De beste manier om jouw bedrijf te laten zien, op een manier die professionaliteit uitstraalt.

Om de beste eerste indruk te maken, de doelgroep opnieuw te bereiken of om de volgende stap te zetten in jouw communicatie. Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt en gaan er graag voor je mee aan de slag.

Contact

53858719_2683380998403001_7856880882567610368_o

Meer weten?

Meer weten over een promotiefilm of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvragen