Promotiefilm laten maken

Wil je graag een nieuw product of dienst lanceren? Of wil je graag een evenement of andere grote gebeurtenis promoten? Dan is het een goed idee om een promotiefilm te laten maken. Storytelling Studios helpt je hier graag bij.

Een promotiefilm maken kun je om verschillende reden doen. Je kan met een promotiefilm een nieuw product of dienst onder de aandacht brengen, maar het is ook een goede manier om een evenement te promoten. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Promotiefilm laten maken door Storytelling Studios

Met een goede promotiefilm zet je jouw dienst, product of evenement in de schijnwerpers. Daardoor wordt de doelgroep geprikkeld en raken ze ervan overtuigd dat dit is wat zij nodig hebben.

Door de film te tonen op je eigen website, via de social media kanalen of op een beurs straal je ook nog eens professionaliteit uit. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Wat is het verschil tussen een bedrijfsvideo en een promotiefilm?

Bedrijfsfilmpjes en promotiefilms worden vaak met elkaar verward. Men denkt vaak dat als zij een promotiefilm laten maken, ze eigenlijk ook een bedrijfsvideo hebben laten maken. Echter is dat niet het geval en zijn een promotiefilm en bedrijfsvideo twee verschillende video’s waarmee je ook verschillende doelstellingen kunt bereiken.

In een bedrijfsfilm breng je namelijk jouw bedrijf en het bijbehorende verhaal ervan in beeld. In een promotievideo breng je een bepaald product of dienst onder de aandacht. Een promotiefilm kun je dan ook perfect gebruiken als gesponsorde content op sociale media, als commercial op televisie en als advertentie in Youtube-filmpjes.

Promotiefilm laten maken door Storytelling Studios

Het team van Storytelling Studios bestaat uit professionals die graag een doeltreffend promotiefilm voor je produceren. We hebben kennis van verschillende branches en hebben ruime ervaring in het maken van diverse promotiefilmpjes. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat je een promotiefilm krijgt die aan al jouw wensen voldoet.

Onze kracht zit hem in dat we niet alleen goed zijn met video, maar ook met complete concepten en ingewikkelde materie. Daardoor kunnen we dit moeiteloos vertalen naar een eenvoudig beeld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Promotiefilm maken?

Wil je een promotiefilm maken en daarvoor op meerdere locaties laten filmen? De promotiefilm kosten hangen af van jouw specifieke wensen. Wil je een promotiefilm laten maken en benieuwd naar de kosten? De prijs hangt af van het type film of video dat je zoekt

Het is goed om te weten dat wij all-in prijzen hanteren. Een professionele voice-over, muziek, geluidseffecten en een onbeperkt aantal revisierondes zijn bij de prijs inbegrepen. Wij stoppen pas met het werken aan jouw animatie tot je 100% tevreden bent.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller