Promotiefilmpje maken

Wil je graag een nieuw product of dienst lanceren? Of wil je graag een evenement of andere grote gebeurtenis promoten? Dan is het een goed idee om een promotiefilmpje te maken. Storytelling Studios helpt je hier graag bij.

Offerte aanvragen

Waarom promotiefilm laten maken?

Een promotiefilm laten maken kun je om verschillende reden doen. Je kan met een promotiefilm een nieuw product of dienst onder de aandacht brengen, maar het is ook een goede manier om een evenement te promoten

Met een goede promotiefilm zet je jouw dienst, product of evenement in de schijnwerpers. Daardoor wordt de doelgroep geprikkeld en raken ze ervan overtuigd dat dit is wat zij nodig hebben. Door de film te tonen op je eigen website, via de social media kanalen of op een beurs straal je ook nog eens professionaliteit uit.

Bekijk ons werk

Wat is het verschil tussen een bedrijfsvideo en een promotiefilm?

Bedrijfsfilmpjes en promotievideo’s worden vaak met elkaar verward. Men denkt vaak dat als zij een promotiefilmpje laten maken, ze eigenlijk ook een bedrijfsvideo hebben laten maken. Echter is dat niet het geval en zijn een promotiefilm en bedrijfsvideo twee verschillende video’s waarmee je ook verschillende doelstellingen kunt bereiken.

In een bedrijfsfilm breng je namelijk jouw bedrijf en het bijbehorende verhaal ervan in beeld. In een promotievideo breng je een bepaald product of dienst onder de aandacht. Een promotiefilmpje kun je dan ook perfect gebruiken als gesponsorde content op sociale media, als commercial op televisie en als advertentie in Youtube-filmpjes.

Bekijk ons werk

Film-2

Promotievideo laten maken door Storytelling Studios

Het team van Storytelling Studios bestaat uit 6 professionals die graag een doeltreffend promotiefilmpje voor je produceren. We hebben kennis van verschillende branches en hebben ruime ervaring in het maken van diverse promotiefilmpjes.

Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat je een promotiefilm krijgt die aan al jouw wensen voldoet. Onze kracht zit hem in dat we niet alleen goed zijn met video, maar ook met complete concepten en ingewikkelde materie. Daardoor kunnen we dit moeiteloos vertalen naar een eenvoudig beeld.

Bekijk ons werk

 

Promotiefilm

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Promotiefilm laten maken kosten

Wil je een promotiefilm laten maken en benieuwd naar de kosten? De prijs hangt af van het type film of video dat je zoekt. Gaat het om een eenvoudige Motion Graphic animatie, wil je een cartoon animatie gebruiken of vind je het belangrijk om op meerdere locaties te filmen en daar een video van te maken? Aan deze verschillende mogelijkheden hangt een ander prijskaartje. We zetten de kosten daarom voor je op een rij.

Cartoon Animatie

€2050

Een unieke stijl met aandacht voor de complete omgeving en kleinste details. Volledig in jouw huisstijl, ter promotie van een product, merk of jouw bedrijf.

aanvragen

Whiteboard animatie

€1550

Getekend, dus ontzettend duidelijk als je stap-voor-stap wilt uitleggen hoe het werkt. Ideaal om jouw aanpak of unieke toegevoegde waarde uit te leggen.

aanvragen

Motion Graphic:

€1050

Goedkoopste keuze voor een promotiefilm, als animatie met de belangrijkste elementen. Kom tot de kern en leg dit uit in een korte en bondige video.

aanvragen

Promotiefilm laten maken?

Wil je een promotiefilm laten maken en daarvoor op meerdere locaties laten filmen? De promotiefilm kosten hangen af van jouw specifieke wensen.

Het is goed om te weten dat wij all-in prijzen hanteren. Een professionele voice-over, muziek, geluidseffecten en een onbeperkt aantal revisierondes zijn bij de prijs inbegrepen. Wij stoppen pas met het werken aan jouw animatie tot je 100% tevreden bent.

We brengen je graag een vrijblijvende offerte uit. Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Contact

53858719_2683380998403001_7856880882567610368_o