Custom Animatie

Zoals de naam al zegt is een custom animatie een animatie op maat die volledig aan is gepast aan jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende animatie stijlen met elkaar combineren en ook jouw mascotte in de animatie terug laten komen.

Op die manier wordt het persoonlijker en meer passend bij jouw bedrijf of organisatie en het verhaal dat jij wilt communiceren. Ook kun je een een custom animatie goed gebruiken als uitleganimatie zodat je verhaal helemaal duidelijk gecommuniceerd wordt.  

Werkwijze

Alles aan onze manier van werken, van ons eenvoudige werkproces tot onze vaste prijsmodel, is ontworpen om videomarketing transparanter, soepeler & doelgtreffender te maken.

Brainstorm

Brainstorm

Iedere animatie vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een animatie die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Animatie op maat

Wil je een animatie op maat laten maken dan ben je bij Storytelling Studios aan het juiste adres. Op basis van jouw branding, onderwerp, doelgroep of mascotte laten wij jouw boodschap tot leven komen. 

Eerst maken we een script, vervolgens doen we een stijl voorstel en maken we een storyboard in jouw nieuwe stijl. Als alles helemaal aan jouw wensen voldoet brengen we jouw verhaal tot leven in een volwaardige  animatie. Net zoals in het voorbeeld van NU.nl hiernaast!

Kosten custom animatie

Een van onze kernwaarden is dat we graag transparant zijn over onze manier van werken, maar ook zeker over onze prijs. Daarom hanteren wij vaste prijzen. Voor een custom animatie van 60 seconden betaal je een all-in prijs van € 3500,-.

Deze prijs is inclusief muziek, geluidseffecten en een voice-over. Ook krijg je een onbeperkt aantal revisierondes zodat je animatie helemaal naar wens is.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller