Video laten maken

Wil jij graag een video laten maken voor jouw bedrijf, merk of organisatie? Dan ben je hiervoor bij Storytelling Studio’s op de juiste plek. Wij kunnen namelijk verschillende soorten video’s voor je produceren. Je leest er op deze pagina meer over!

Offerte aanvragen

Waarom een video of film laten maken?

In een wereld waarin er tegenwoordig allerlei diverse manieren zijn om zowel intern als extern te communiceren, is video veruit de meest populaire vorm van content. Daarom is het goed een videofilm te laten maken.

Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat je een film kunt maken die je voor allerlei verschillende doeleinden kunt gebruiken, namelijk: het geven van instructies, het helder en begrijpelijk overbrengen van complexe processen, het promoten van een product of dienst, het goed op de kaart zetten van jouw bedrijf en nog veel meer!

Bekijk ons werk

Nog veel meer..

Bovendien kun je met een video van een aantal seconden net zoveel en vaak wel meer vertellen dan een tekst van 1.000 woorden. En nu mensen tegenwoordig over het algemeen niet meer de tijd willen nemen om een lap tekst te lezen, maar wel om een video te bekijken is er reden genoeg om een video te laten maken.

Wil je graag een video laten maken die de door jou gewenste indruk achterlaat op jouw doelgroep en die jouw boodschap sterk en helder overbrengt? De professionals van Storytelling Studios kunnen je helpen als geen ander.

 

Centraal beheer illustratie animatie

Welke soorten video kunnen wij voor jou maken?

Ons team van professionals kan diverse, uiteenlopende soorten video maken. Hieronder lichten we elk soort film kort toe.

Bedrijfsfilms

Met een bedrijfsfilm kun je jouw bedrijf, bedrijfscultuur en bedrijfsprocessen goed in beeld brengen. Hierdoor kun je met een bedrijfsfilm bijvoorbeeld de kijker een kijkje achter de schermen geven, maar ook een goede indruk achterlaten op (potentiële) klanten en zakelijke relaties. Je kunt een bedrijfsvideo zelfs inzetten om nieuwe personeelsleden te werven.

Meer over Bedrijfsfilms

Promotievideo’s

Met een promotiefilmpje kunt u een product, dienst of evenement op een indrukwekkende manier promoten. Beelden laten tegenwoordig meer indruk achter op mensen dan teksten. Wil je dus graag dat jouw doelgroep een product, evenement of dienst goed onthoudt? Laat ons er dan een promotiefilm over maken!

Meer over promotievideo's

Animatievideo’s

‘Moeilijke dingen makkelijk maken', dat is wat je door middel van animatievideo’s kunt doen. Animatievideo’s zijn namelijk uitermate geschikt om complexe theorie te vertalen naar begrijpelijke en toegankelijke taal.

Kies er bijvoorbeeld voor om complexe processen in een animatievideo uit te leggen, zodat de doelgroep de kern van de boodschap goed begrijpt. Animaties zijn dan ook perfect voor het presenteren van een nieuw concept of product. Ook instructiefilmpjes kun je heel goed met animaties maken.

Soorten animatievideo's

Je kunt bij ons kiezen uit 3 verschillende soorten stijlen animaties. Hierdoor krijg je bij ons altijd een animatievideo die past bij de stijl en het imago van jouw bedrijf. De drie verschillende stijlen zijn: cartoon animaties, motion graphic animaties en whiteboard animaties.

Motion graphic animatie

€1050

Goedkoopste keuze voor een promotiefilm, als animatie met de belangrijkste elementen. Kom tot de kern en leg dit uit in een korte en bondige video.
aanvragen

Whiteboard animatie

€1550

Getekend, dus ontzettend duidelijk als je stap-voor-stap wilt uitleggen hoe het werkt. Ideaal om jouw aanpak of unieke toegevoegde waarde uit te leggen.

aanvragen

Cartoon animatie

€2050

Een unieke stijl met aandacht voor de complete omgeving en kleinste details. Volledig in jouw huisstijl, ter promotie van een product, merk of jouw bedrijf.
aanvragen

Werkwijze

Om je goed te kunnen adviseren in het soort video dat goed bij jou past, werken we altijd als volgt:

Bulb

Stap 1:
Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

Paper

Stap 2:
Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

Animeren

Stap 3:
Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

Oplevering

Stap 4:
Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Video laten maken kosten

We vinden het belangrijk om transparant en duidelijk te zijn over de prijzen die we vragen. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

We hanteren altijd all-in prijzen. Dit houdt in dat binnen de prijs ook de muziek, geluidseffecten, een voice-over zitten. Ook heb je een onbeperkt aantal revisierondes zodat je 100% tevreden bent met de video. We hebben per soort video de kosten op een rijtje gezet:

offerte aanvragen

Promotiefilm

Bedrijfsfilm

De kosten voor een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van wat je precies wilt. Er zijn een aantal variabelen die de prijs van een bedrijfsfilm beïnvloeden, je kunt meer lezen over deze variabelen op de pagina over bedrijfsfilms. Om tot de juiste prijs te komen, gaan we graag met je in gesprek. Alle variabelen komen dan aan bod. Gemiddeld komen we uit op prijzen tussen de €1400,- en €2200,-.

Aanvragen

Promotiefilm

Voor een promotiefilm geldt hetzelfde als voor een bedrijfsfilm. Er zijn een aantal variabelen die de prijs beïnvloeden. Wanneer je gebruik maakt van onze whatsapp tool op de site, kunnen we je snel te woord staan en een vrijblijvende offerte sturen. Mocht je kiezen voor een animatie promotiefilm dan gelden de onderstaande prijzen.

Aanvragen

Wil je een video laten maken door Storytelling Studios?

Je kunt contact met ons opnemen via de whatsapp tool en via het contactformulier, maar je kunt ook bellen naar 085 303 37 86 of een mail sturen naar info@storytellingstudios.nl.