Video laten maken?

Wil jij graag een video laten maken voor jouw bedrijf, merk of organisatie? Wij kunnen namelijk verschillende soorten video’s voor je produceren. 

In een wereld waarin er tegenwoordig allerlei diverse manieren zijn om zowel intern als extern te communiceren, is video veruit de meest populaire vorm van content. Daarom is het een slimme investering om een video te laten maken.

Wil je graag een video laten maken die de door jou gewenste indruk achterlaat op jouw doelgroep en die jouw boodschap sterk en helder overbrengt? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken!

Waarom een video laten maken?

Het is natuurlijk mooi meegenomen dat je een film kunt maken die je voor allerlei verschillende doeleinden kunt gebruiken, namelijk: Het geven van instructies, het helder en begrijpelijk overbrengen van complexe processen, het promoten van een product of dienst, het goed op de kaart zetten van jouw bedrijf en nog veel meer!

Wil je een video laten maken en weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Werkwijze

Om je goed te kunnen adviseren in het soort video dat goed bij jou past, werken we altijd als volgt:
Brainstorm

1 Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een video die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

Welke soorten video's maken wij zoal?

Je wilt een video laten maken, maar welk type is geschikt? Ons team van professionals kan diverse, uiteenlopende soorten video maken. Hieronder lichten we elk soort film kort toe.

Uitlegvideos

Moeilijke dingen makkelijk maken', dat is wat je door middel van animatievideo’s kunt doen. Wil je complexe theorie vertalen naar begrijpelijke en toegankelijke taal? Daarvoor kun je een video laten maken!

Kies er bijvoorbeeld voor om complexe processen in een animatievideo uit te leggen, zodat de doelgroep de kern van de boodschap goed begrijpt. 

Bedrijfsfilms

Met een bedrijfsfilm kun je jouw bedrijf, bedrijfscultuur en bedrijfsprocessen goed in beeld brengen. Je kunt een video laten maken om bijvoorbeeld je doelgroep een kijkje achter de schermen geven.

Ook kun je een goede indruk achterlaten bij (potentiële) klanten en zakelijke relaties. Je kunt een bedrijfsvideo zelfs inzetten om nieuwe personeelsleden te werven.

Promotievideo's

Met een promotiefilmpje kunt u een product, dienst of evenement op een indrukwekkende manier promoten. Beelden laten tegenwoordig meer indruk achter op mensen dan teksten.

Wil je dus graag dat jouw doelgroep een product, evenement of dienst goed onthoudt? Dan kun je een video laten maken!

Video laten maken kosten

We vinden het belangrijk om transparant en duidelijk te zijn over de prijzen die we vragen. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. We hanteren altijd all-in prijzen. Dit houdt in dat binnen de prijs ook de muziek, geluidseffecten, een voice-over zitten. Ook heb je een onbeperkt aantal revisierondes zodat je 100% tevreden bent met de video. 

Bedrijfsfilm

De kosten voor een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van wat je precies wilt. Er zijn een aantal variabelen die de prijs van een bedrijfsfilm beïnvloeden, je kunt meer lezen over deze variabelen op de pagina over bedrijfsfilms. Voor een promotiefilm geldt hetzelfde als voor een bedrijfsfilm

Wil jij een video laten maken? Om tot de juiste prijs te komen, gaan we graag met je in gesprek. Alle variabelen komen dan aan bod. Gemiddeld komen we uit op prijzen tussen de €1400,- en €2200,-.

Animatiefilms

Je kunt bij ons kiezen uit 3 verschillende soorten stijlen animaties. Hierdoor krijg je bij ons altijd een animatievideo die past bij de stijl en het imago van jouw bedrijf. De drie verschillende stijlen zijn: cartoon animaties, motion graphic animaties en whiteboard animaties.

De prijzen voor een animatie in een van onze stijlen liggen vast en variëren van €1450,- tot €3950,-. per minuut. De exacte prijzen vindt je op onze homepagina!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller