Animatie studio Amsterdam

Op zoek naar een Animatie Studio in Amsterdam? Storytelling Studios weet jouw verhaal om te zetten in kort en krachtige video in een animatiestijl die daar bij past.

Natuurlijk worden de animaties aangepast aan jouw huisstijl en zijn het logo van jouw bedrijf en andere belangrijke zaken zichtbaars. De animaties zijn geschikt voor interne en externe communicatie en gemaakt om jouw doelen te behalen. 

We zijn niet alleen creatief, maar hebben ook een bedrijfskundige achtergrond waardoor we begrijpen wat jij wil. Benieuwd geworden? We informeren je graag over de mogelijkheden in een gratis brainstormsessie!

Werkwijze

Wij hanteren een vaste werkwijze bij de productie van animaties en bedrijfsfilm. Onze processtappen zijn ingericht om het proces zo soepel en transparant mogelijk te laten verlopen.

1 Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en op welke manier? En wat zijn je doelen en waar wil je de video tonen?

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? Dan gaan we aan de slag met de productie van de video.

4 Oplevering

We leveren je de video op zodat je die in kunt zetten op de plekken die we vooraf hebben vastgesteld.

Animatie Amsterdam

Onze animatievideo’s maken we in verschillende stijlen. De vier verschillende stijlen zijn:

Custom animaties

Met een custom animatie hebben we de meeste mogelijkheden. Er wordt geen vaste stijl gebruikt, omdat het from scratch wordt gemaakt. Zo krijg je een heel unieke animatie.

De prijs voor een custom animatie is €3950,- voor de eerste minuut animatie. Dit is inclusief voice-over en geluid. Ook mag je de animatie onbeperkt voorzien van feedback. Weten of dit iets voor jou is? Wij adviseren je graag tijdens een gratis brainstormsessie.

Cartoon animatie

Een cartoon Animatie is een speelse animatie die tot in de details wordt uitgewerkt. Voor wie wil is er altijd ruimte voor een grapje. 

Het vaste tarief voor een cartoon animatie is € 2450,- voor de eerste minuut animatie. Dit is inclusief voice-over en geluid. Ook mag je de animatie onbeperkt voorzien van feedback.

Whiteboard animatie

Whiteboard Animaties zijn animaties duidelijk animaties zonder poespas. Het verhaal wordt op een whiteboard getekend en een voice-over verstrekt het beeld.

Het vaste tarief voor deze stijl is €1950,- voor de eerste minuut animatie. Dit is inclusief voice-over en geluid. Ook mag je de animatie onbeperkt voorzien van feedback.

Motion graphic 

Motion Graphic Animaties is strakker dan de overige stijlen. Deze stijl wordt veel gebruikt in een corporate setting.

Het vaste tarief voor deze stijl is €1450,- voor de eerste minuut animatie. Dit is inclusief voice-over en geluid. Ook mag je de animatie onbeperkt voorzien van feedback.

Meer weten?

Heb je een goed idee voor een animatievideo en benieuwd of we dat voor je kunnen betekenen? Stel ons voor wat je in gedachten hebt, dan werken wij het voor je uit.

Meer weten over een Storytelling Studios wat wij jou als Animatie Studio in Amsterdam kunnen bieden? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl. Je kunt ook bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar een Animatiestudio in Utrecht.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller