Animatievideo Amsterdam

Animatievideo in Amsterdam laten maken? Kort en krachtig, om jouw verhaal op een overtuigende manier te vertellen. Door designers in Amsterdam, van waaruit we werken voor klanten door heel Nederland.

We komen graag bij je langs en leggen je uit hoe we te werk gaan. De makkelijkste manier om jouw verhaal te vertellen. In een animatie, die we maken aan de hand van een duidelijk concept en een pakkende storyline. Waar jij 100% tevreden over bent, dankzij de onbeperkte feedbackrondes die je kunt gebruiken.

AanvragenBekijk ons werk

Animatievideo in Amsterdam laten maken

Een animatievideo in Amsterdam laten maken en benieuwd hoe dat werkt? We berekenen een vaste prijs, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

AanvragenBekijk onze stijlen

Verschillende stijlen

Onze animatievideo’s maken we in verschillende stijlen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Strak voor in een corporate setting of juist luchtig dankzij een cartoon. In jouw huisstijl, met het logo van je bedrijf en alles wat daarbij belangrijk is. Om de doelstelling te behalen, geschikt voor interne en externe communicatie.

Tip: een goed idee voor een animatievideo en benieuwd of we dat voor je kunnen maken? Stel ons voor wat je in gedachten hebt, dan werken wij het voor je uit.

Bekijk onze stijlen

Meer weten?

Meer weten over een animatievideo in Amsterdam of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van je!

Aanvragen

ezgif.com-crop (1)-1