Webdesign laten maken

Klaar om jouw website een frisse nieuwe look te geven? Of je nu net een rebranding hebt gedaan, een nieuwe markt betreedt, of online marketing wilt versterken, een nieuw webdesign kan jouw merk een flinke boost geven. Bij Storytelling Studios vertalen onze storytellers, webdesigners en developers jouw visie naar unieke en krachtige webdesigns die impact maken en klanten aantrekken.

VakQundig Case inspiratie (4)

Waarom is webdesign zo belangrijk?

Een website of webshop is in veel gevallen de ruggengraat van de online aanwezigheid van een organisatie. Je kunt de website zien als het online visitekaartje. Besteed hier voldoende aandacht aan want er is maar één kans voor een onvergetelijke eerste indruk. Een sterke website of webshop helpt bij het aantrekken van klanten en het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid. 

Een sterk webdesign is meer dan alleen visueel aantrekkelijk, het is gebruiksvriendelijk waardoor bezoekers moeiteloos kunnen navigeren en snel vinden wat ze zoeken. En gebruiksvriendelijkheid betekent ook dat bezoekers op ieder apparaat dezelfde moeiteloze navigatie ervaren. Naast gebruiksvriendelijkheid is het belangrijk om de website te optimaliseren voor conversie, met een duidelijke structuur, informatie-flow en call-to-action knoppen. Dat noemen wij conversiegericht design. Met een krachtig en gebruiksvriendelijk webdesign investeer je in het succes en de groei van de organisatie. 

Wat zijn de voordelen van een professioneel webdesign?

Een doordacht webdesign biedt verschillende voordelen. Het gaat verder dan het esthetische aspect. Professioneel webdesign is een krachtig instrument dat de online identiteit van jouw organisatie versterkt. Dit zijn de voordelen van krachtig webdesign:

 • Visuele aantrekkingskracht

  Professioneel ontworpen websites trekken niet alleen de aandacht, maar creëren ook een positieve eerste indruk bij bezoekers. Een esthetisch aantrekkelijke vormgeving wekt vertrouwen en geloofwaardigheid op, wat de kans vergroot dat jouw doelgroep langer blijft om verder te verkennen.

 • Merkconsistentie

  Een consistent webdesign dat aansluit bij de merkidentiteit versterkt de branding, herkenbaarheid en geloofwaardigheid van jouw merk. Door consistentie in stijl zoals kleurgebruik, typografie en visuele elementen te handhaven, creëer je een samenhangende merkbeleving wat vertrouwen opbouwt.

 • Gebruiksvriendelijkheid

  Een intuïtieve user interface en duidelijke communicatie zorgt voor een gebruiksvriendelijke navigatie en een positieve gebruikerservaring. Door deze structuur kunnen bezoekers gemakkelijk informatie vinden, gewenste acties uitvoeren en uiteindelijk converteren.

 • Conversiegerichtheid

  Een professioneel webdesign is niet alleen gericht op esthetiek, maar vooral ook op conversies. Door een heldere navigatiestructuur, strategisch geplaatste call-to-action knoppen en optimalisatie van formulieren te integreren, wordt de kans vergroot dat bezoekers actie ondernemen.

Ervaar impactvol webdesign

Ontdek een selectie van onze meest recente en inspirerende webdesigns. Elk uniek project weergeeft onze toewijding aan het vertellen van unieke verhalen door middel van design en storytelling.

Vakqundig webdesign case

In de dynamische wereld van veiligheid heeft Vakqundig een opmerkelijke transformatie ondergaan op het gebied van webdesign. Met een scherp oog voor innovatie en betrouwbaarheid hebben we de uitdaging aangenomen om hun online visuele identiteit te vernieuwen. Ontdek hoe ons webdesign Vakqundig heeft geholpen om veiligheid een eigentijdse en opvallende uitstraling te geven, terwijl we de essentie van betrouwbaarheid intact houden.

VakQundig Case inspiratie (4)

Waarom kiezen voor Storytelling Studios als webdesign bureau?

Wij begrijpen dat effectief webdesign een krachtig middel is om de identiteit van jouw organisatie over te brengen. De website is namelijk een van de eerste visuele contactpunten van klanten met jouw merk. Ontdek waarom je voor ons als webdesign bureau zou moeten kiezen.

 • Visual storytelling

  Bij Storytelling Studios geloven we dat een krachtig webdesign begint met een overtuigend verhaal. Ons team is doordrenkt van de kunst van verhalen vertellen en begrijpt de cruciale rol hiervan in effectieve merkcommunicatie. We hebben de expertise om jouw unieke verhaal te vangen en om te zetten in een webdesign dat de aandacht trekt en vasthoudt.

 • Creatief en impactvol design

  Ons streven naar originaliteit stelt ons in staat om webdesign te creëren dat zich onderscheidt van de massa en daadwerkelijk impact maakt. We geloven in het bouwen van een visuele online identiteit die een blijvende indruk achterlaat.

 • Flexibel en schaalbaar

  Of je nu een start-up bent en net begint of een gevestigde organisatie met uitbreidingsplannen, wij staan voor je klaar. Onze webdesigns zijn flexibel en schaalbaar. We kunnen meegroeien met jouw bedrijf en we zorgen ervoor dat het webdesign en de website relevant blijven in alle stadia van de groei van jouw organisatie.

Webdesign laten ontwerpen?

Onze deskundige designers en storytellers staan klaar om je te begeleiden bij het ontwerpen van een krachtige website. We zorgen ervoor dat het webdesign naadloos aansluit op de doelen en visie van jouw organisatie. Laat ons je helpen bij het creëren van een website die niet alleen opvalt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het laten ontwerpen van een website? Wellicht ben je benieuwd naar zaken zoals de ontwikkeltijd, kosten, of zelfs het proces van feedback? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw specifieke vraag niet vermeld? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Hoe ziet jullie werkwijze er uit?

Alles aan onze manier van werken is ontworpen om het proces van een webdesign laten maken een naadloze en gestroomlijnde ervaring te maken. Hierbij brengen we de visie van jouw merk tot leven brengen. We doen dit stap voor stap aan de hand van een bewezen werkwijze. Van brainstormsessie tot design en uiteindelijk webdevelopment. Hier vind je alle informatie over het proces en onze werkwijze.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een webdesign?

De doorlooptijd varieert per opdracht, maar we streven ernaar om binnen 1 week na de brainstormsessie de eerste concepten te presenteren. De meeste webdesign projecten worden binnen 3 weken afgerond. Wil je eerder het project afronden? Spoedprojecten zijn ook mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden.

Wat kost het om een webdesign te laten maken?

Een van onze kernwaarden is dat we graag transparant zijn over onze manier van werken, maar ook zeker over onze prijs. Onze prijzen variëren afhankelijk van de complexiteit van het project en jouw specifieke wensen.  Als basisprijs rekenen wij € 1500 voor het ontwerpen van een landingspagina. Dit is inclusief de brainstormsessie en bijschaven van het design tot je helemaal tevreden bent. Webdesign projecten zijn altijd maatwerk. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wat kost een website laten maken?

Een van onze kernwaarden is dat we graag transparant zijn over onze manier van werken, maar ook zeker over onze prijs. De kosten voor het ontwikkelen van een website is afhankelijk van de complexiteit van het project en jouw specifieke wensen. Als basisprijs rekenen wij € 500 voor het bouwen van een landingspagina. Een website bestaat vaak uit meerdere pagina's waarvan sommige pagina's meerdere keren worden gebruikt. Het bouwen van een website is altijd maatwerk. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wie zijn er betrokken bij een webdesign project?

Afhankelijk van de omvang van het project zetten we verschillende expertises in. Een projectteam bestaat bij ons in ieder geval uit een storyteller (strateeg), webdesigner, webdeveloper en copywriter.

 

Hoeveel revisie rondes zijn inbegrepen?

We bieden oneindig revisie rondes om ervoor te zorgen dat het webdesign volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Ontvang ik het eigendomsrecht over het webdesign?

Je ontvangt altijd het eigendomsrecht over het design en het volledige beheer over de website.

Kan ik de website zelf beheren?

Ja, je ontvang bij een website project altijd de volledige rechten en het beheer over de website.

Ik wil een website in meerdere talen, is dat mogelijk?

Dat is altijd mogelijk! Het is mogelijk om een taalmodule toe te voegen waarmee bezoekers zelf de gewenste taal kunnen selecteren. Het is gebruikelijk om in ieder geval Engels aan te bieden.

Welke programmeertalen ondersteunen jullie?

Wij programmeren onze websites in HTML, CSS, JavaScript. Heb je specifieke eisen? Laat het ons weten, onze developers ontwikkelen zichzelf continu met de nieuwste technieken. De kans is groot dat we aan jouw wensen kunnen voldoen.

Welke contentmanagementsystemen (CMS) bieden jullie?

We ondersteunen de meest gebruikte contentmanagementsystemen zoals Wordpress, Hubspot, Magento, WooCommerce, Shopify. Welk CMS het beste past bij een website, hangt af van het doel en de grootte van de website. Advies nodig? Wij denken graag mee.

Wat als ik nog geen duidelijk idee heb?

Geen zorgen! Ons team is bedreven in het geven van begeleiding in het creatieve proces. We helpen je om doelen te formuleren die richting geven aan jouw website en vertalen dit naar een doelgericht webdesign.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller