Animatievideo laten maken?

Animatievideo laten maken en benieuwd hoe dat werkt? Voordat we daarmee aan de slag gaan bepalen we samen met jou welk type video daarvoor het best past.

Samen kunnen we jouw idee of concept uitwerken tot een overtuigende animatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld laten zien hoe jouw productie of dienst werkt. We maken een animatievideo die precies past bij de boodschap die jij graag wilt overbrengen.

AanvragenBekijk ons werk

Specialist in animatievideos

We zijn jouw specialist in animatievideos, zonder dat de kosten daarvoor hoog oplopen. Dankzij onze all-in tarieven weet je vooraf wat je krijgt en wat het kost. Je kiest daarmee voor een betaalbare animatievideo waarmee je jouw bedrijfs- of marketingdoelstelling bereikt.

Wil je de doelgroep enthousiast maken, het jouw medewerkers in begrijpelijke taal uitleggen of je op een beurs positief en opvallend presenteren? Vertel ons jouw doelstelling, dan helpen wij jou de juiste animatie te kiezen.

AanvragenBekijk ons werk

 

Film-1

Moeilijke dingen makkelijk maken

We maken moeilijke dingen makkelijk, door ze in een animatievideo op een duidelijke manier uit te leggen. Wij denken met je mee op business-niveau.

Zo kunnen wij jouw strategie goed vertalen naar een creatieve en vooral duidelijke boodschap. Zo begrijpen we goed waar het echt om gaat en kunnen we de doelgroep de belangrijke kern helder uitleggen.

AanvragenBekijk ons werk

Brainstorm

3 soorten: video die past bij jouw doelstelling

We denken graag met je mee voordat we een animatievideo maken. We vragen door naar jouw verhaal, waarmee we tot de kern komen van dat wat je graag wilt overbrengen. Mét aandacht voor de doelstelling, zodat we je de ideale stijl kunnen adviseren.

Benieuwd naar de verschillende stijlen animatievideo’s  die we kunnen maken? Ontdek de 3 producten waar we mee werken.

Motion Graphic

Ideaal om zonder toeters en bellen uit te leggen hoe het werkt of waar het om gaat. Ideaal voor jouw ideeën en plannen, die we met een Motion Graphic in een korte en bondige video tastbaar en concreet maken.

Meer over motion graphic

Whiteboard-animatie

Een getekende stijl om stap-voor-stap uit te leggen wat je van plan bent of hoe het werkt. Een procesmatige en pragmatische stijl, om jouw doelgroep aan de hand mee te nemen en in een korte en bondige video laten zien hoe het zit.

Meer over whiteboard

Cartoon-animatievideo

De ideale keuze om met veel oog voor detail en met herkenbare personages uit te leggen hoe het werkt en wat de bedoeling is. Zo creëer je voor maximale herkenbaarheid bij je doelgroep kunnen ze zichzelf vinden in jouw animatie.

Meer over cartoon

Animatievideo maken: aan de slag

Benieuwd wat het kost om een animatievideo te laten maken? We werken met vaste all-in tarieven, inclusief alles wat erbij hoort en onbeperkte feedbackrondes, zodat je zeker weet dat we een animatie maken om jouw doelstelling te bereiken!

Dat doen we vanuit Amsterdam en Leeuwarden, voor klanten door heel Nederland. Bekijk de animaties die we maakten voor onze klanten en gebruik ze om inspiratie op te doen voor jouw animatie.

AanvragenBekijk ons werk

 

ezgif.com-crop (1)-1