Commercial laten maken 

Een commercial laten maken? Storytelling Studios doet het voor je! We zijn creatief en goed in het bedenken van verhalen, maar hebben ook een bedrijfskundige achtergrond. Daardoor weten we precies wat je nodig hebt en kunnen we dit moeiteloos voor je te vertalen in een goede commercial.

We zeggen het zo vaak, een video zegt meer dan duizend woorden. Tijdens een video wordt de kern van de boodschap namelijk in een aantal seconden duidelijk. Het beeld en de details in de video ondersteunen die boodschap en zetten de kijker aan tot actie. 

Voordat we met de commercial aan de slag gaan, bedenken we samen met jou tijdens een brainstormsessie het concept. Daarna gaan we aan de slag met een overtuigende commercial.

Werkwijze

Bij Storytelling Studios hanteren wij een vaste werkwijze. Deze vaste werkwijze kent een aantal eenvoudige stappen die volledig ingericht zijn om het productieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

1 Brainstorm

Iedere commercial vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern van het verhaal.

Brainstormsessie aanvragen? Klik hier!

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier en maken gebruik van audio en beeld.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de complete productie van jouw commercial.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de plaatsen die het beste passen. de plaatsen die we vooraf samen met jou hebben bepaald.

Wat is een commercial?

Een commercial is anders dan een infomercial. In een infomercial wordt de kijker geïnformeerd en op die manier overtuigd van jouw dienst of product. Een goede commercial weet de kijker direct te overtuigen. Hij ziet direct dat dit een product is wat hij nodig heeft. Of hij weet je op een later tijdstip direct te vinden omdat jouw verhaal is blijven hangen.

Je kunt de commercial tonen op de website, op social media of op andere marketing kanalen. Daarnaast zijn commercials ook zeer geschikt voor tv als reclamefilm. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Commercial kosten

We vinden het belangrijk transparant te zijn in onze kosten. De kosten voor een geanimeerde commercial liggen vast de kosten voor een gefilmde commercial zijn afhankelijk van een aantal variabelen. We leggen ze hieronder uit.

Animatievideo commercial laten maken?

Wil je voor de commercial een animatievideo laten maken? Dan liggen de kosten per type animatie vast. De prijzen liggen dan tussen de €1450,- en €3950,-.

Deze prijzen zijn inclusief muziek en geluidseffecten en een onbeperkt aantal revisierondes. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Gefilmde commercial laten maken?

De kosten voor een gefilmde commercial zijn afhankelijk van een aantal variabelen. De variabelen zijn onder andere het aantal draaidagen, het aantal mensen dat voorkomen in de commercial en of er bijvoorbeeld acteurs worden ingezet.

Vaak komen we uit op prijzen tussen de €1400,- en €2200,-. Deze prijzen zijn inclusief muziek en geluidseffecten en onbeperkt aantal feedbackrondes. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller