Commercial laten maken 

Een commercial laten maken? Storytelling Studios doet het voor je! We zijn creatief en goed in het bedenken van verhalen, maar hebben ook een bedrijfskundige achtergrond. Daardoor weten we precies wat je nodig hebt en kunnen we dit moeiteloos voor je te vertalen in een goede commercial.

Offerte aanvragen

Commercial laten maken door Storytelling Studios

We zeggen het zo vaak, een video zegt meer dan duizend woorden. Tijdens een video wordt de kern van de boodschap namelijk in een aantal seconden duidelijk. Het beeld en de details in de video ondersteunen die boodschap en zetten de kijker aan tot actie. Dat is precies wat je wil!

Bekijk ons werk

Film-2

Wat is een commercial?

Een commercial is anders dan een infomercial. In een infomercial wordt de kijker geïnformeerd en op die manier overtuigd van jouw dienst of product. Een goede commercial weet de kijker direct te overtuigen. Hij ziet direct dat dit een product is wat hij nodig heeft. Of hij weet je op een later tijdstip direct te vinden omdat jouw verhaal is blijven hangen.

Je kunt de commercial tonen op de website, op social media of op andere marketing kanalen. Daarnaast zijn commercials ook zeer geschikt voor tv als reclamefilm.

New Project (27) kopie 2

Brainstormsessie

Voordat we met de commercial aan de slag gaan, bedenken we samen met jou tijdens een brainstormsessie het concept. Daarna gaan we aan de slag met een overtuigende commercial.

Meer over ons

Brainstorm

Werkwijze

Brainstorm

Stap 1:
Brainstorm

Iedere commercial vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern van het verhaal.

Script

Stap 2:
Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier en maken gebruik van audio en beeld.

Opnames

Stap 3:
Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de complete productie van jouw commercial.

Oplevering

Stap 4:
Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de plaatsen die het beste passen. de plaatsen die we vooraf samen met jou hebben bepaald.

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Commercial kosten

We vinden het belangrijk transparant te zijn in onze kosten. Wel zijn de commercial kosten afhankelijk van een aantal variabelen. De variabelen zijn onder andere het aantal draaidagen, het aantal mensen dat voorkomen in de commercial en of er bijvoorbeeld acteurs worden ingezet.

Camera crew 1.2

Inclusieve prijzen

Vaak komen we uit op prijzen tussen de €1400,- en €2200,-. Deze prijzen zijn inclusief muziek en geluidseffecten en onbeperkt feedback van jou kant op het script en het eindproduct

Om je de juiste prijs te kunnen bieden, ontvangen we graag wat meer informatie en gaan we graag met je in gesprek. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Editen

Animatievideo commercial laten maken? 

Wil je voor de commercial een animatievideo laten maken? Dan liggen de kosten per type animatie vast. De prijzen liggen dan tussen de €2050,- en €1050,-. Deze prijzen zijn inclusief muziek en geluidseffecten.

Neem contact op