Videoproductie Amsterdam

Storytelling Studios is het videoproductiebedrijf van Amsterdam. Je kunt bij ons terecht voor een toffe bedrijfsfilm, een promotiefilmpje, een recruitment video of bijvoorbeeld een branded video. Wat ons anders maakt dan de rest is dat wij video’s maken van een hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Met een videoproductie in Amsterdam kun je op een eigentijdse en dynamische manier je product, dienst of bedrijf promoten. We kunnen verschillende soorten video’s maken, zoals bijvoorbeeld bedrijfsfilms en animaties. 

Naast videoproductiebedrijf zijn we ook een animatiestudio in Amsterdam. Je kunt bij ons terecht voor Whiteboard Animaties, Cartoon Animaties en Motion Graphic Animaties. Je kunt ook bij ons terecht voor videoproducties in Utrecht, Rotterdam en andere grote steden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Onze werkwijze

We hanteren altijd dezelfde werkwijze. We beginnen met een brainstorm zodat we jouw wensen en jouw verhaal duidelijk hebben, daarna gaan we aan de slag met het script en wanneer deze jouw akkoord heeft gaan we aan de slag met de productie en uitwerking van de video. Zowel het script als de video kun je onbeperkt van feedback voorzien, zodat we zeker weten dat je 100% tevreden bent.
Brainstorm

1 Brainstormen

Samen met jou houden we vooraf eerst een brainstormsessie om duidelijk te krijgen wat het doel is van de video. Hierbij denken we op business niveau met je mee en kunnen we jouw verhaal moeiteloos omzetten in een goed video. Na de brainstormsessie gaan we aan de slag met de storyline. Deze mag je net zo vaak herzien tot je helemaal tevreden bent.

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. Hierbij worden de draaidagen volledig uitgewerkt in een draaiboek om de opnames zo soepel mogelijk te laten verlopen.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? Dan gaan we aan de slag met de productie van de video. We laten jouw concept tot leven komen door middel van video.

4 Revisies

Zowel het script als de video kun je onbeperkt van feedback voorzien, zodat we zeker weten dat je 100% tevreden bent.

Video Amsterdam, de kosten

De kosten voor een video in Amsterdam kunnen wat verschillen. We vinden het belangrijk omdat altijd transparant te zijn over onze prijzen, maar bij videoproducties is de prijs afhankelijk van een aantal factoren.

Deze factoren zijn onder andere het aantal mensen dat moeten worden gefilmd voor de video, het aantal draaidagen en of er acteurs voor de video moeten worden ingehuurd.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag een gratis brainstormsessie aan! Reken op een prijs tussen de €1400,- en €2200,-

Productiebedrijven Amsterdam

Storytelling Studios is een van de productiebedrijven in Amsterdam. Ben je overtuigd geraakt van onze manier van werken en wat we je kunnen bieden?Neem dan contact met ons op of vraag een gratis brainstormsessie aan.

Je kunt ons mailen op info@storytellingstudios.nl of bellen naar 085 303 37 86. Maar je kunt ook gebruik maken van de whatsapp tool op onze site of het contactformulier

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller