Videoproductie Amsterdam

Met een videoproductie in Amsterdam kun je op een eigentijdse en dynamische manier je product, dienst of bedrijf promoten. We kunnen verschillende soorten video’s maken, zoals bijvoorbeeld bedrijfsfilms en animaties. Meer weten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Contact

 Videoproductiebedrijf Amsterdam

Storytelling Studios is het videoproductiebedrijf van Amsterdam. Je kunt bij ons terecht voor een toffe bedrijfsfilm, een promotiefilmpje, een recruitment video of bijvoorbeeld een branded video. Wat ons anders maakt dan de rest is dat wij video’s maken van een hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Film-2

Wij denken mee

Samen met jou houden we vooraf eerst een brainstormsessie om duidelijk te krijgen wat het doel is van de video. Hierbij denken we op business niveau met je mee en kunnen we jouw verhaal moeiteloos omzetten in een goed video. Na de brainstormsessie gaan we aan de slag met de storyline. Deze mag je net zo vaak herzien tot je helemaal tevreden bent.

Daarna gaan we aan de slag met het filmen en het editen van de video. Ook wanneer deze klaar is, kun je de video onbeperkt reviseren. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en weet je ook zeker dat je 100% tevreden zult zijn met het resultaat.

Offerte aanvragen

Brainstorm

Animatiestudio

Naast videoproductiebedrijf zijn we ook een animatiestudio in Amsterdam. Je kunt bij ons terecht voor Whiteboard Animaties, Cartoon Animaties en Motion Graphic Animaties. Je kunt ook bij ons terecht voor videoproducties in Utrecht, Rotterdam en andere grote steden.

Ons werk

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Video Amsterdam, de kosten

De kosten voor een video in Amsterdam kunnen wat verschillen. We vinden het belangrijk omdat altijd transparant te zijn over onze prijzen, maar bij videoproducties is de prijs afhankelijk van een aantal factoren.

Deze factoren zijn onder andere het aantal mensen dat moeten worden gefilmd voor de video, het aantal draaidagen en of er acteurs voor de video moeten worden ingehuurd.

Neem voor de precieze prijs contact met ons op, of vraag direct een offerte aan. Reken op een prijs tussen de €1400,- en €2200,-

Offerte aanvragen
13177244_1193258357415280_2849859338098335511_n

Productiebedrijven Amsterdam

Storytelling Studios is een van de productiebedrijven in Amsterdam. Ben je overtuigd geraakt van onze manier van werken en wat we je kunnen bieden?

Neem dan contact met ons op. Je kunt ons mailen op info@storytellingstudios.nl of bellen naar 085 303 37 86. Maar je kunt ook gebruik maken van de whatsapp tool op onze site of het contactformulier

Neem contact op