Showreel maken

Showreel maken om een goed indruk mee achter te laten? We zijn gespecialiseerd in animatie- en bedrijfsvideo’s en kunnen de beste showreel voor je samenstellen.

Zo laat je in het kort zien wat je doet, hoe je werkt en welk verhaal jouw bedrijf vertelt. Gebruik het op de homepage, elders op de website, Social Media of op beurzen.

AanvragenBekijk ons werk

Showreel maken

In een showreel laat je in het kort zien welk werk je eerder hebt gemaakt of hebt gedaan. Als acteur kun je een aantal van je beste scènes samenvoegen tot een beeld, maar ook als lichtontwerper of model kun je het perfect inzetten. De klanten krijgen zo via je website of social media kanalen een goede indruk.

Film-1

Boodschap

Afhankelijk van je wensen gebruiken we videofragmenten, video’s, illustraties of complete animaties. Op die manier tonen we de belangrijkste boodschap uit jouw verhaal. Je mag sowieso van ons verwachten dat jouw showreel kort, bondig en prikkelend is. Dat is namelijk hoe een goede showreel eruit ziet.

Bekijk ons werk

Vinexion tablet platform illustratie

Showreel laten maken door Storytelling Studios

Wanneer je een showreel laat maken door Storytelling Studios kan je rekenen op een hoge kwaliteit voor een goede prijs. Vooraf houden we samen met jou een brainstorm. We kijken naar welke beelden je er in terug wil laten komen en op welke volgorde ze goed tot hun recht komen.

Op basis daarvan maken we een storyline. Wanneer die helemaal aan jouw wensen voldoet gaan we over tot de productie. Daarmee gaan we net zo lang door tot jij helemaal tevreden bent

Bekijk onze stijlen

Kosten van een showreel

De kosten van een showreel zijn afhankelijk van de vorm van de video. Wanneer het gaat om een animatie dan hanteren we vaste prijzen voor video’s van 60 seconden

Motion Graphic

€1050

Goedkoopste keuze voor een showreel. Een korte en bondige animatie waarin je snel tot de kern komt.

aanvragen

Whiteboard

€1550

Getekend, dus ontzettend duidelijk als je stap-voor-stap wilt uitleggen hoe het werkt.

aanvragen

Cartoon

€2050

Een unieke stijl met aandacht voor de kleinste details. Volledig in jouw huisstijl.

aanvragen
Wil je liever een showreel die bestaat uit videobeelden? Vraag dan een offerte aan!
 

Meer informatie

Bekijk ons werk voor showreel die we eerder maakten. Je vindt hier voorbeelden die tot de verbeelding spreken. Ook wordt duidelijk hoe deze klanten de showreel gebruiken en wat het ze oplevert. 

Meer weten over het maken van een showreel of nog vragen over onze werkwijze? We vertellen je er graag meer over. Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We gaan graag aan de slag met jouw verhaal! 

Contact opnemen

Script-1