Showreel maken

Showreel maken om een goed indruk mee achter te laten? We zijn gespecialiseerd in animatie- en bedrijfsvideo’s en kunnen de beste showreel voor je samenstellen. Zo laat je in het kort zien wat je doet, hoe je werkt en welk verhaal jouw bedrijf vertelt. Gebruik het op de homepage, elders op de website, Social Media of op beurzen.

In een showreel laat je in het kort zien welk werk je eerder hebt gemaakt of hebt gedaan. Als acteur kun je een aantal van je beste scènes samenvoegen tot een beeld, maar ook als lichtontwerper of model kun je het perfect inzetten. De klanten krijgen zo via je website of social media kanalen een goede indruk. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Kosten van een showreel

De kosten van een showreel zijn afhankelijk van de vorm van de video. Wanneer het gaat om een animatie dan hanteren we vaste prijzen voor video’s van 60 seconden.  Afhankelijk van je wensen gebruiken we videofragmenten, video’s, illustraties of complete animaties.

Wij tonen de belangrijkste boodschap uit jouw verhaal. Je mag sowieso van ons verwachten dat jouw showreel kort, bondig en prikkelend is. Dat is namelijk hoe een goede showreel eruit ziet. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Showreel laten maken door Storytelling Studios

Wanneer je een showreel laat maken door Storytelling Studios kan je rekenen op een hoge kwaliteit voor een goede prijs. Vooraf houden we samen met jou een brainstorm. We kijken naar welke beelden je er in terug wil laten komen en op welke volgorde ze goed tot hun recht komen.

Op basis daarvan maken we een storyline. Wanneer die helemaal aan jouw wensen voldoet gaan we over tot de productie. Daarmee gaan we net zo lang door tot jij helemaal tevreden bent. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Meer informatie

Bekijk ons werk voor showreel die we eerder maakten. Je vindt hier voorbeelden die tot de verbeelding spreken. Ook wordt duidelijk hoe deze klanten de showreel gebruiken en wat het ze oplevert. 

Meer weten over het maken van een showreel of nog vragen over onze werkwijze? We vertellen je er graag meer over. Vraag een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller