Showreel maken

Showreel maken om mee te imponeren? We zijn gespecialiseerd in animatie- en bedrijfsvideo’s. Waarmee je laat zien wat je doet, hoe jullie werken en welk verhaal het bedrijf vertelt. Voor op de homepage, elders op de website, Social Media of op beurzen.

Een showreel laten maken om bezoekers en klanten meteen een goede indruk te geven? De beste manier om zoveel mogelijk informatie te tonen, zonder dat het lang en langdradig wordt. Kort, bondig en prikkelend of bijzonder overtuigend: wij weten hoe een goede showreel eruit ziet.

AanvragenBekijk ons werk

Wij denken mee.

We gebruiken videofragmenten, video’s, illustraties en complete animaties. In jouw huisstijl en met de belangrijkste boodschap uit jouw verhaal.

We denken op businessniveau met je mee, waardoor we tijdens de Concept-fase vlot begrijpen wat jij wilt vertellen en wat er belangrijk is.

Bekijk ons werk

Film-1

Specialisten in (bedrijfs)video’s

We zijn gespecialiseerd in animaties en (bedrijfs)video’s. Ontdek de mogelijkheden voor een showreel in een van onze geschikte stijlen of vertel ons waar je specifiek naar op zoek bent.

Afgestemd op de doelgroep waar je voor werkt en de branche waarin je actief bent. Van strak en statig tot bijzonder creatief en luchtig. Wij begrijpen wat er voor jou belangrijk is, om daar de showreel op af te stemmen.

Bekijk onze stijlen

100% tevreden

Onze specialisten kunnen jouw motion grahphic showreel maken, precies op de manier die je voor ogen hebt. Inclusief onbeperkte feedbackrondes, zowel voor de storyline en het script als voor de uiteindelijke video die we opleveren. Zodat jij 100% tevreden bent, waardoor wij er trots op kunnen zijn. Net als op ons eerdere werk, waarvan we je natuurlijk graag voor beelden laten zien.

Tip: weet je niet goed hoe je een goede showreel opbouwt? We leggen het je uit, laten voorbeelden zien en stellen je een storyline en opbouw voor. Pas als jij zeker weet dat dit de goede keuze is gaan we e

Showreel laten maken

Een showreel laten maken om nieuwe klanten aan te trekken? De beste manier om te imponeren, bijvoorbeeld op basis van Motion Graphics.

Een goede en goedkope manier om de beste indruk te maken. Een eerste indruk die niemand meer uit kan wissen, zodat je in één klap goed binnenkomt.

Aanvragen

Script-1

Meer informatie?

Ontdek hoe onze klanten een showreel lieten maken, hoe ze die gebruiken en wat het ze oplevert. We vertellen je er graag meer over. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw verhaal. Om vanuit die boodschap te laten zien wat je doet, hoe jullie werken en waarom dat voor de klant de beste keuze is. Met voorbeelden die tot de verbeelding spreken, om daarmee een verpletterende indruk te maken.

Meer weten over het maken van een showreel of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van je!

Aanvragen

Film-1