Videoproductie Leeuwarden

Zoek je een bedrijf voor videoproductie in Leeuwarden? Bij Storytelling Studios ben je op de juiste plek. Wij zijn een videoproductiebedrijf voor onder andere animatie video’s en bedrijfsfilms, maar daarnaast hebben we nog veel meer te bieden.

We zijn goed in het bedenken van verhalen, door onze bedrijfskundige achtergrond zijn we niet alleen creatief, maar weten we ook precies wat jij nodig hebt om je doelen te behalen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Werkwijze

Zowel het script als de uiteindelijke video mag je onbeperkt van feedback voorzien. Op die manier weten we zeker dat je 100% tevreden bent. We werken altijd als volgt: 

Brainstorm

1 Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en op welke manier? En wat zijn je doelen en waar wil je de video tonen?

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? Dan gaan we aan de slag met de productie van de video.

4 Oplevering

We leveren je de video op zodat je die in kunt zetten op de plekken die we vooraf hebben vastgesteld.

Video Leeuwarden, wat zijn de kosten?

We streven er naar transparant te zijn over onze prijzen. Voor de verschillende animatie video’s hanteren we dan ook een standaard tarief voor een video van 1 minuut. Deze prijzen zijn inclusief muziek en geluidseffecten. 

Custom: €3950

Custom animaties zijn het meest uitgebreid en complex. Het is de crème de la crème onder onze animatie stijlen. Een vaste stijl is het niet omdat alles vanaf scratch wordt getekend. 

De all in prijs voor deze stijl is €3950,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een custom animatie? Wij adviseren je hier graag over in een gratis brainstormsessie.

Cartoon: €2450

Cartoon Animaties zijn animaties die tot in detail zijn uitgewerkt en zijn vaak wat luchtiger met een kleine knipoog.

De all in prijs voor deze stijl is €2450,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cartoon animatie? Wij adviseren je hier graag over in een gratis brainstormsessie.

Whiteboard: €1950

Whiteboard Animaties zijn animaties die door een hand op een whiteboard worden getekend. Door een voice-over wordt het verhaal versterkt.

De all in prijs voor deze stijl is €1950,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een whiteboard animatie? Wij adviseren je hier graag over in een gratis brainstormsessie.

Motion graphic: €1450

Motion Graphic Animaties is een strakkere stijl die goed past in een corporate setting

De all in prijs voor deze stijl is €1450,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een motion graphic animatie? Wij adviseren je hier graag over in een gratis brainstormsessie.

Videoproductiebedrijf Leeuwarden

Storytelling Studios is het videoproductiebedrijf van Leeuwarden. We zijn gespecialiseerd in het maken van Cartoon Animaties, Whiteboard Animaties en Motion Graphic Animaties.

Ook kun je bij ons terecht voor productvideo's, testimonial video’s, promotiefilmpjes en recruitment video's. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller