Over ons

Bij Storytelling Studios werken wij met een geweldig team van zes professionals, waar iedereen zijn expertise toevoegt om dagelijks verhalen tot leven te brengen door middel van film en animatie.

Onze werkwijze? Die is eigenlijk heel simpel. Wij doen wat we leuk vinden en behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden. Hoe wij onszelf daarmee onderscheiden? Dat lees je hieronder!

 

Over storytelling studios

Meedenkers

Wij denken mee op business niveau. Wij hebben een brede bedrijfskunde achtergrond en hebben hierdoor dus kennis van veel verschillende branches. Hierdoor zijn wij in staat om de complexe materie snel te begrijpen en te vertalen naar een begrijpelijke boodschap.

Meedenkers

Flexibel

Wij zijn super flexibel. Bij ieder project komt wel een stukje maatwerk kijken, dit maakt het voor ons extra leuk.

Wij werken door of het nou dag, nacht of weekend is en zijn daardoor in staat om animaties met spoed te produceren. 

Flexibel-1

Transparant

Wij zijn transparant. Wij vinden het belangrijk om volledig open en eerlijk over onze prijzen te zijn. Daarom tonen wij deze op onze website, zodat je als klant vooraf weet wat je krijgt en wat het kost.

Transparant

Persoonlijke communicatie

Wij communiceren op persoonlijk niveau. Bij ons sta je direct in contact met het productieteam of dat nou via WhatsApp, mail, Facetime of telefoon is zonder dat daar een manager, salesman of secretaresse tussen zit.

Communicatie

Onbeperkt rivisies

Samen met jou werken we naar het gewenste resultaat, jij hebt natuurlijk een doel voor ogen met je animatie of film. Daarom stoppen wij pas met optimaliseren van een animatie wanneer jij 100% tevreden bent. Bij ons heb je een onbeperkt aantal revisies op je animatie. 

Al onze klanten zijn daarom lovend, bekijk onze reviews maar eens bij de video's op de ons werk pagina.Ons werk

Revisies

Het Storytelling Studios Team

Bram

Bram de Vries

Oprichter & Storyteller

Binnen Storytelling Studios richt ik mij op storytelling. Met dit  communicatiemiddel help ik ondernemers, organisaties en bedrijven hun verhaal te vertellen.

LinkedInEmail Icon

Daan-1

Daan Venmans

Oprichter & Animator

Door mijn aangeleerde bedrijfskundige kennis en aangeboren creativiteit te combineren is er bij mij een passie ontstaan voor het vertalen van complexe materie in prachtige verhalen.

LinkedInEmail Icon

STAGIAIR

Stagiair gezocht!

Animator & SOUND DESIGNER

Bij Storytelling Studios richt ik mij op de samenstelling van beeld, geluid en interactieve videos. Veel mensen staan er niet bij stil, maar door middel van interactieve videos komt een verhaal tot leven.
Interesse? Mail ons!

LinkedInEmail Icon

Wiljan

Wiljan Bakker

Producent & regisseur

Ik gebruik mijn creativiteit en enthousiasme om succesvolle producties te maken voor onze opdrachtgevers.

Mijn achtergrond? Studie Communicatie, gewerkt als sportverslaggever voor radio en tv.

Mijn passie? Ondernemen, verbinden, samenwerken aan mooie resultaten.  

LinkedInEmail Icon

Mark

Mark de Klein

Cameraman & Editor

Na mijn studie Commerciële Economie heb ik van mijn passie voor editing en filmen mijn werk gemaakt. Met mijn creativiteit en (video)marketing achtergrond help ik klanten resultaten en doelstellingen te halen.

LinkedInEmail Icon

Geoffrey

Geoffrey Vermeulen

Digital Advertising

De afgelopen 10 jaar ruime kennis én ervaring opgedaan binnen het vakgebied e-commerce.
Voor veel organisaties liggen er grote kansen voor het oprapen, ik help ze graag middels complexe vraagstukken online rendementsverbeteringen en -winstgevendheid te realiseren.

LinkedInEmail Icon