Corporate video

Video wordt niet alleen veel beter bekeken, de informatie wordt ook nog eens beter opgeslagen door de kijker dan wanneer hij de informatie in een tekst zou lezen. Corporate video is daarmee de ideale manier om informatie over jouw bedrijf te delen met je werknemers of je klanten. 

Wil je inzetten op Corporate film, maar weet je niet waar je moet beginnen? Storytelling Studios denkt zowel op creatief niveau als op business niveau met je mee. Dit omdat we creatief zijn ingesteld, maar een bedrijfskundige achtergrond hebben. We kunnen daarom jouw verhaal gemakkelijk omzetten in een goede video.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan waarin wij jou volledig vrijblijvend adviseren!

Wat is Corporate film?

Een Corporate film is eigenlijk hetzelfde als een bedrijfsfilm. Veel bedrijven zetten het in om informatie over het bedrijf te communiceren richting klanten of werknemers. Denk hierbij aan de ontwikkelingen van het bedrijf, belangrijk informatie als missie en visie of aankomende veranderingen.

Daarnaast kan een Corporate video worden ingezet als promotiefilm of als recruitment video. Het is een goede manier om de aandacht te leggen op jouw USP’s en wat jouw bedrijf anders maakt dan die van de concurrent. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Werkwijze

Voordat we aan de slag gaan, houden we gezamenlijk een brainstormsessie. Er wordt dan duidelijke welke boodschap je wilt vertellen, wat het doel van de video is, wie de doelgroep is en waar de video getoond wordt. Ook bekijken we de mogelijkheden van een bedrijfsanimatie.
Brainstorm

1 Brainstorm

Iedere Corporate film vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en wat moet er vooral niet in de video komen? Samen bepalen we de kern, aan de hand van de doelstelling die je belangrijk vindt.

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt. We brengen de boodschap op de meest krachtige manier, door gebruik te maken van beeld, audio en de combinatie daarvan.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? We verzorgen de productie. Voor een Corporate film die past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen.

4 Oplevering

We leveren je de video op, zodat je die kunt gebruiken op de website, op Social Media en voor andere gelegenheden die je belangrijk vindt.

De kosten van een Corporate video

Storytelling Studios werkt met scherpe prijzen. Wel zijn de kosten van een Corporate video afhankelijk van een aantal factoren zoals de duur en de gekozen stijl van de animatie. 

De prijzen variëren van € 1450,- tot € 3950,- voor een animatie van een minuut. Wil je weten welke stijl het beste past bij jou doelstelling? Vraag een gratis brainstormsessie aan of bekijk via onderstaande button onze stijlen!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller