Animatievideo Friesland

Animatievideo in Friesland laten maken? Een uitstekend idee, om jouw verhaal kort en krachtig te vertellen. Overtuigend, omdat we als designers precies weten waarmee je jouw klanten door heel Nederland of zelfs daarbuiten aanspreekt.

We laten je graag een aantal voorbeelden zien van de verschillende animaties. Daarnaast luisteren we tijdens de brainstorm goed naar jouw verhaal, om je te adviseren over het type video dat daar het best bij past.

AanvragenBekijk ons werk

3 soorten animaties

Wil je een animatievideo laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vanuit onze animatiestudio ontwikkelen we diverse producten:

Motion Graphic

Ideaal om zonder toeters en bellen uit te leggen hoe het werkt of waar het om gaat. Ideaal voor jouw ideeën en plannen, die we met een Motion Graphic in een korte en bondige video tastbaar en concreet maken.

Meer over motion graphic

Whiteboard-animatie

Een getekende stijl om stap-voor-stap uit te leggen wat je van plan bent of hoe het werkt. Een procesmatige en pragmatische stijl, om jouw doelgroep aan de hand mee te nemen en in een korte en bondige video laten zien hoe het zit.

Meer over whiteboard

Cartoon-animatievideo

De ideale keuze om met veel oog voor detail en met herkenbare personages uit te leggen hoe het werkt en wat de bedoeling is. Zo creëer je voor maximale herkenbaarheid bij je doelgroep kunnen ze zichzelf vinden in jouw animatie.

Meer over cartoon

Kennismaken: wij komen bij je langs

Voor de brainstorm komen we graag bij je langs, bijvoorbeeld op kantoor in Friesland. Zo leren we jou en de omgeving alvast goed kennen, iets dat we meenemen in de animaties die we ontwikkelen.

Wij weten hoe we jouw verhaal zo goed mogelijk zullen begrijpen. Door op businessniveau met je mee te denken en dat om te zetten naar de juiste animatie.

Afspraak aanvragenBekijk ons werk
ezgif.com-crop (1)-1

Zo doen wij dat.

Tijdens de brainstorm vragen we je naar jouw verhaal. We stellen de belangrijkste vragen en vormen ons een beeld van jouw doelgroep en wat er belangrijk is. Op die manier begrijpen we de basis voor de animatievideo, die we gewoon in Friesland voor je maken.

Tip: twijfel je tussen een animatievideo in Friesland of een bedrijfsfilm? We kunnen ze beiden voor je realiseren. En je vertellen over de verschillen tussen de beiden.

AanvragenBekijk ons werk

Brainstorm

Animatievideo in Friesland laten maken

Een animatievideo in Friesland laten maken en benieuwd naar de prijs? Anders dan veel andere studios doen we daar niet geheimzinnig over. De tarieven staan gewoon bij ons op de website, zodat je vooraf goed weet waar je aan toe bent. Inclusief het bezoek bij jou op locatie in Friesland, omdat we je graag beter leren kennen.

Bekijk onze prijzen

Film-1

Specialist in film

We hebben ervaring met tal van branches, zowel in Friesland als voor klanten door de rest van Nederland.

We begrijpen jouw verhaal en adviseren daarbij de best passende stijl. Met een cartoon die oog heeft voor ieder detail, als getekende whiteboard of met een Motion Graphic animatie die processen heel helder kan uitleggen.

Meer weten over een animatievideo in Friesland of nog vragen over onze werkwijze? Bel ons op telefoonnummer 085 303 37 86, stuur ons een e-mail naar info@storytellingstudios.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Contact

Idee