Animatievideo Friesland

Animatievideo in Friesland laten maken? Een uitstekend idee, om jouw verhaal kort en krachtig te vertellen. Overtuigend, omdat we als designers precies weten waarmee je jouw klanten door heel Nederland of zelfs daarbuiten aanspreekt.

We laten je graag een aantal voorbeelden zien van de verschillende animaties. Daarnaast luisteren we tijdens de brainstorm goed naar jouw verhaal, om je te adviseren over het type video dat daar het best bij past.

Tijdens de brainstorm vragen we je naar jouw verhaal. We stellen de belangrijkste vragen en vormen ons een beeld van jouw doelgroep en wat er belangrijk is. Op die manier begrijpen we de basis voor de animatievideo, die we gewoon in Friesland voor je maken. 

Animatievideo in Friesland laten maken

Een animatievideo in Friesland laten maken en benieuwd naar de prijs? Anders dan veel andere studios doen we daar niet geheimzinnig over. De tarieven staan gewoon bij ons op de website, zodat je vooraf goed weet waar je aan toe bent. Inclusief het bezoek bij jou op locatie in Friesland, omdat we je graag beter leren kennen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Custom-animatievideo

Custom animaties zijn het meest uitgebreid en complex. Het is de crème de la crème onder onze animatie stijlen. Een vaste stijl is het niet omdat alles vanaf scratch wordt getekend. 

De all in prijs voor deze stijl is €3950,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een custom animatie? Wij adviseren je hier graag over in een gratis brainstormsessie.

Cartoon-animatievideo

De ideale keuze om met veel oog voor detail en met herkenbare personages uit te leggen hoe het werkt en wat de bedoeling is. Zo creëer je voor maximale herkenbaarheid bij je doelgroep kunnen ze zichzelf vinden in jouw animatie.

De all in prijs voor deze stijl is €2450,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cartoon animatie? Klik dan op de knop hieronder.

Whiteboard-animatievideo

Een getekende stijl om stap-voor-stap uit te leggen wat je van plan bent of hoe het werkt. Een procesmatige en pragmatische stijl, om jouw doelgroep aan de hand mee te nemen en in een korte en bondige video laten zien hoe het zit.

De all in prijs voor deze stijl is €1950,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een whiteboard animatie? Klik dan op de knop hieronder!

Motion-animatievideo

Ideaal om zonder toeters en bellen uit te leggen hoe het werkt of waar het om gaat. Ideaal voor jouw ideeën en plannen, die we met een Motion Graphic in een korte en bondige video tastbaar en concreet maken.

De all in prijs voor deze stijl is €1450,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een motion graphic animatie? Klik dan op de knop hieronder!

Kennismaken

Voor de brainstorm komen we graag bij je langs, bijvoorbeeld op kantoor in Friesland. of we doen het digitaal! Zo leren we jou en de omgeving alvast goed kennen, iets dat we meenemen in de animaties die we ontwikkelen. Wij weten hoe we jouw verhaal zo goed mogelijk zullen begrijpen. Door op businessniveau met je mee te denken en dat om te zetten naar de juiste animatie.

We hebben ervaring met tal van branches, zowel in Friesland als voor klanten door de rest van Nederland. We begrijpen jouw verhaal en adviseren daarbij de best passende stijl. Met een cartoon die oog heeft voor ieder detail, als getekende whiteboard of met een Motion Graphic animatie die processen heel helder kan uitleggen.

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller