Testimonial

In een testimonial delen klanten hun ervaringen met jouw product of merk. Dat werkt enorm goed. Klanten die je product aanbevelen komen namelijk veel overtuigender over dan wanneer jij dit zelf doet. Wil jij dit ook? Bij ons kun je terecht om testimonials te laten maken.

We zetten de opnames om in een krachtig verhaal of knippen het op in meerdere delen. Zo kun je de testimonials op verschillende kanalen en ook op verschillende momenten in de funnel tonen.

Een testimonial doet het ook goed als recruitment video. Je laat dan werknemers vertellen over waarom het tof is om bij jouw bedrijf te werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Wat is een testimonial?

Een testimonial is als het ware een promotiefilm. In een testimonial vertellen echte klanten over hun ervaringen met dat wat jij levert. Het is een authentiek verhaal en kan een potentiële klant net iets beter over de streep trekken dan wanneer jij zelf je product of dienst promoot. De oprechte positieve ervaring van iemand anders is namelijk veel overtuigender.

In een goede testimonial is er ook ruimte voor feedback, zo blijft het helemaal echt. Naast het oprechte verhaal is de sfeer van de video ook heel belangrijk. Het moet geloofwaardig ogen en niet te gelikt zijn en een beetje humor doet vaak ook wonderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Testimonial laten maken

Door de hulp in te schakelen van Storytelling Studios kun jij ook testimonials in gaan zetten voor de promotie van je product of dienst. We trappen altijd af met een brainstormsessie om helder in kaart te brengen welke onderdelen jij in een testimonial graag uitgelicht ziet worden.

Op basis van deze brainstormsessie maken we een storyline en zorgen we voor de juiste vragen die we tijdens het filmen aan je klanten stellen. Zo komen je krachten op een natuurlijke manier naar voren. 

Kosten testimonial video laten maken

De kosten om een testimonial video te laten maken zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het aantal mensen dat je wil filmen, het aantal dagen dat nodig zijn voor het opnemen van de beelden en ook de locatie hebben invloed op de prijs.

Omdat we graag transparant zijn over de kosten, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller