Testimonial

In een testimonial delen klanten hun ervaringen met jouw product of merk. Dat werkt enorm goed. Klanten die je product aanbevelen komen namelijk veel overtuigender over dan wanneer jij dit zelf doet. Wil jij dit ook? Bij ons kun je terecht om testimonials te laten maken.

Offerte aanvragen

Wat is een testimonial?

Een testimonial is als het ware een promotiefilm. In een testimonial vertellen echte klanten over hun ervaringen met dat wat jij levert. Het is een authentiek verhaal en kan een potentiële klant net iets beter over de streep trekken dan wanneer jij zelf je product of dienst promoot. De oprechte positieve ervaring van iemand anders is namelijk veel overtuigender.

In een goede testimonial is er ook ruimte voor feedback, zo blijft het helemaal echt. Naast het oprechte verhaal is de sfeer van de video ook heel belangrijk. Het moet geloofwaardig ogen en niet te gelikt zijn en een beetje humor doet vaak ook wonderen.

 

New Project (27) kopie 2

Testimonial laten maken door Storytelling Studios

Door de hulp in te schakelen van Storytelling Studios kun jij ook testimonials in gaan zetten voor de promotie van je product of dienst. We trappen altijd af met een brainstormsessie om helder in kaart te brengen welke onderdelen jij in een testimonial graag uitgelicht ziet worden.

Op basis van deze brainstormsessie maken we een storyline en zorgen we voor de juiste vragen die we tijdens het filmen aan je klanten stellen. Zo komen je krachten op een natuurlijke manier naar voren.

 

New Project (27) kopie 3

Krachtig verhaal

We zetten de opnames om in een krachtig verhaal of knippen het op in meerdere delen. Zo kun je de testimonials op verschillende kanalen en ook op verschillende momenten in de funnel tonen.

Een testimonial doet het ook goed als recruitment video. Je laat dan werknemers vertellen over waarom het tof is om bij jouw bedrijf te werken.

New Project (27)-1

Testimonial voorbeeld

Ben je nog een beeld aan het vormen van hoe jij een testimonial er uit wil laten zien? Dan kan een testimonial voorbeeld je goed op weg helpen. Kijk eens bij het werk dat we eerder hebben gemaakt. Zo weet je wat er allemaal mogelijk is. Vind je niet wat je zoekt?

Neem contact met ons op zodat wij met je mee kunnen denken en de mogelijkheden met je kunnen bespreken. 

contact

New Project (28)

Kosten testimonial video laten maken

De kosten om een testimonial video te laten maken zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het aantal mensen dat je wil filmen, het aantal dagen dat nodig zijn voor het opnemen van de beelden en ook de locatie hebben invloed op de prijs. Omdat we graag transparant zijn over de kosten, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Offerte aanvragen

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer weten?

Je kunt ons bellen op 085 303 37 86 of mailen via info@storytellingstudios.nl. Je kunt ook gebruik maken van het online contactformulier. De prijs is bij ons altijd inclusief een onbeperkt aantal revisierondes van het script en ook van het eindproduct. Zo weten we zeker dat je helemaal tevreden bent. De prijs is ook inclusief muziek en geluidseffecten.

Contact