Bedrijfsfilm Utrecht

Zoek je naar een videoproductiebedrijf die je kan helpen bij het maken van jouw bedrijfsfilm in Utrecht? Storytelling Studios doet het voor je! We zijn gespecialiseerd in het maken van creatieve bedrijfsfilms en bedrijfsanimaties.

Om samen met jou aan de slag te gaan, komen we graag bij jou langs. Zo leren we jou en je bedrijf kennen en zetten we jouw bedrijf in de schijnwerpers

Voordat we aan de slag gaan willen we eerst jouw verhaal en je doelen duidelijk hebben. Dit doen we samen met jou tijdens een brainstormsessie. Daarna werken we het concept verder uit in een script.

Waarom een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is goed in te zetten voor de interne en de externe communicatie. Het is een goede manier om je bedrijf te presenteren aan bijvoorbeeld klanten en investeerders, of nieuwe werknemers aan te trekken en ze kennis met je bedrijf te laten maken.Je kunt de film tonen op social media, je website en op bijvoorbeeld een beurs.

Kosten voor een bedrijfsfilm in Utrecht?

Storytelling Studios biedt een goede bedrijfsfilm in Utrecht voor een scherpe prijs. Deze ligt gewoonlijk tussen de €1400,- en €2200,-.

Omdat we de prijs onder andere baseren op de grootte van het team dat gefilmd wordt, het aantal draaidagen en eventuele acteurs, kan de prijs iets verschillen. Vraag daarom vrijblijvend een gratis brainstormsessie aan!

Kosten voor een animatie in Utrecht?

Bij ons kun je terecht voor 4 typen animaties. Samen kiezen we de stijl die past bij de stijl en het imago van jouw bedrijf. De drie vaste animatiestijlen zijn: cartoon animaties, motion graphic animaties en whiteboard animaties. Daarnaast bieden we volledig custom animaties aan.

De prijzen voor een animatie in een van onze stijlen liggen vast en variëren van €1450,- tot €3950,-. per minuut. De exacte prijzen vindt je op onze homepagina!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller