Animatiebedrijf 

Animatiebedrijf Storytelling Studios bestaat uit een fantastisch team van professionals met ieder hun eigen expertise. Door onze krachten samen te bundelen, brengen wij door middel van film en animatie verhalen op een indrukwekkende en sterke wijze tot leven.

Door deze uiteenlopende stijlen aan te bieden, krijg je bij animatiestudio Storytelling Studios altijd een animatie die compleet past bij de huisstijl van jouw bedrijf en het doel wat je ermee wilt bereiken.

Ingewikkelde materie omzetten in duidelijke, krachtige maar ook toegankelijke boodschappen met af en toe een knipoog en een vleugje humor: dat zijn de animaties die wij maken. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Waarom kiezen voor deze animatiestudio?

Misschien wil je op een ludieke wijze een nieuw product of dienst lanceren? Misschien wil je een ingewikkeld proces op een laagdrempelige manier uitleggen? Of misschien wil je juist jouw bedrijf op een fantastische manier aan de buitenwereld laten zien?

Wat de reden ook is voor jouw animatie, wij zorgen ervoor dat hij aan al jouw verwachtingen voldoet en dat je doelen worden behaald. Wij informeren je graag over de mogelijkheden in een gratis brainstormsessie.

Wat is onze werkwijze?

Professioneel, persoonlijk, doeltreffend, servicegericht en zonder poespas; dat is hoe je de werkwijze van dit animatiebureau het beste kunt omschrijven. Hieronder lees je wat wij daar precies mee bedoelen.

Oplevering

1 Transparant en persoonlijk

Wij zijn de eerst animatiestudio in Nederland die het belangrijk vindt om direct vanaf het begin open en eerlijk te zijn. Daarom kun je onze all-in tarieven gewoon op de website vinden.

Bovendien behandelen wij onze klanten zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Daarom communiceer je bij ons niet met een tussenpersoon zoals een projectmanager, maar kom je direct in contact met ons.

2 Creatief en meedenkend

Voordat we een animatievideo voor je gaan maken, houden we eerst samen met jou een brainstormsessie. Tijdens deze sessie gaan we samen kijken naar de kern van je boodschap en hoe we deze op de meest krachtige en efficiënte manier kunnen vertalen naar een animatiefilm.

Dankzij onze creativiteit en brede bedrijfskundige achtergrond, kunnen wij ingewikkelde materie snel begrijpen en vertalen naar een heldere boodschap.

3 Flexibel en onbeperkte revisies

Wij zetten alles op alles om jou de animatie te leveren op de dag en tijdstip dat jij hem nodig hebt. Daarom zijn wij erg flexibel en werken we als het moet zelfs in de nachten en het weekend door, om een animatie met spoed aan je te kunnen leveren.

Bovendien zijn wij pas tevreden als jij dat bent. Daarom kun je bij ons net zolang aanpassingen doorgeven, totdat de animatie aan al jouw wensen voldoet.

4 Doelgericht

Storytelling Studios is het animatiebureau waarbij je niet alleen terecht kunt voor een prachtige animatiefilm, maar waarbij we ook met je meedenken over de strategie die achter een animatie zit en samen met je kijken naar de kern van de boodschap die je in de animatie wilt overbrengen.

Dankzij onze ruime ervaring en kennis over verschillende branches, kunnen wij je hier namelijk ontzettend goed bij helpen.

Neem contact met ons op!

Bij animatiebedrijf Storytelling Studios ben je dus aan het juiste adres als je een animatie wilt die aan al jouw wensen voldoet en waarbij het proces van de totstandkoming van de animatie prettig en soepel verloopt.

Wil jij graag een animatie laten maken? Neem dan vooral contact met ons op, want we doen dit graag voor je. We zijn onder andere gevestigd als animatiestudio in Amsterdam en animatiestudio in Utrecht, maar ook in de rest van Nederland zijn we je graag van dienst. 

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller