Videoproducties Friesland

Voor videoproducties in Friesland ben je bij Storytelling Studios helemaal op de juiste plek. We zijn gevestigd in Leeuwarden en zijn gespecialiseerd in het maken van animatie video’s en allerlei andere video’s. 

Storytelling Studios is gespecialiseerd in het maken van goede creatieve video’s die ook goed aansluiten op je doelen. We hebben een bedrijfskundige achtergrond waardoor we jouw verhaal begrijpen en moeiteloos weten te om te zetten in een video die werkt.

Naast de drie verschillende soorten animatie video’s, kun je ook bij ons terecht voor onder andere een bedrijfsfilm, een recruitment video, een promotiefilm of een productvideo. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Werkwijze

We hanteren altijd dezelfde werkwijze. We beginnen met een brainstorm zodat we jouw wensen en jouw verhaal duidelijk hebben, daarna gaan we aan de slag met het script en wanneer deze jouw akkoord heeft gaan we aan de slag met de productie en uitwerking van de video. Zowel het script als de video kun je onbeperkt van feedback voorzien, zodat we zeker weten dat je 100% tevreden bent.

Brainstorm

1 Brainstorm

Iedere video vraagt om een helder concept. Wat wil je vertellen en op welke manier? En wat zijn je doelen en waar wil je de video tonen?

Brainstorm aanvragen? Klik hier!

2 Storyline

Het concept werken we uit tot een script, waar de kern nog duidelijker in naar voren komt.

3 Productie

Tevreden met het script en de storyline? Dan gaan we aan de slag met de productie van de video.

4 Oplevering

We leveren je de video op zodat je die in kunt zetten op de plekken die we vooraf hebben vastgesteld.

Video Leeuwarden, wat zijn de kosten?

We streven er naar transparant te zijn over onze prijzen. Voor de verschillende animatie video’s hanteren we dan ook een standaard tarief voor een video van 1 minuut. Deze prijzen zijn inclusief muziek en geluidseffecten

Film in plaats van Animatie

Wanneer je kiest voor een video in plaats van animatie dan is de prijs onder andere afhankelijk van het aantal mensen dat we filmen en het aantal draaidagen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we je een goed overzicht van de prijzen kunnen sturen. De prijzen liggen meestal tussen de €1400,- en €2200,-. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een gratis brainstormsessie aan!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller