Bedrijfsanimatie laten maken

Bedrijfsanimatie laten maken? De beste keuze om jouw bedrijf te presenteren en je klanten te laten zien waar je voor staat. Vergeet lange stukken tekst of brochures waar niemand meer naar omkijkt. Met een animatie zeg je meer dan 1.000 woorden, op een manier die mensen triggert.  

De bedrijfsanimatie is er in 3 verschillende stijlen . Wij denken graag met je mee over de meest geschikte stijl. En heb je zelf al een voorkeur? We gaan er graag voor je mee aan de slag. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis brainstormsessie aan1

Onze werkwijze in 4 stappen

Wij hanteren een vaste werkwijze. Onze werkwijze is ingericht om het productieproces zo soepel en transparant mogelijk te laten verlopen. We werken stap-voor-stap aan de animatie voor jouw bedrijf. Op die manier bereik je jouw belangrijke doel met een animatie die daarbij past.

1 Brainstorm

We komen tot de kern tijdens een brainstormsessie. We denken op business-niveau met je mee, om goed te begrijpen waar het je precies om gaat.

2 Script

De kern werken we uit tot het script. Inclusief onbeperkte feedbackrondes, omdat we pas klaar zijn als jij 100% tevreden bent.

3 Productie

We animeren het script in de stijl die je zoekt. Gebruik een cartoon-animatie, een whiteboard-animatie, of een motion graphic animatie.

4 Oplevering

We leveren de eerste versie aan je op. Na jouw feedback zetten we de puntjes op de ‘i’. Met onbeperkte feedbackrondes, voor een animatiefilmpje waarmee jij de doelstelling bereikt.

De belangrijkste informatie in een pakkend beeld

De bedrijfsanimatie maakt dat wat moeilijk lijkt een stuk makkelijker. Simpelweg effectief, door zo goed mogelijk tot de kern te komen. Wij denken op business-niveau met je mee, waardoor we begrijpen wat jij belangrijk vindt. Onze animaties helpen jou de doelstellingen te bereiken, zonder dat het ingewikkeld hoeft te worden.

Wij begrijpen wat jij graag wilt vertellen en weten hoe we dat in een animatie het best kunnen doen. Dit doen wij volledig in de stijl van jouw bedrijf. Ideaal op beurzen en evenementen, op de website en voor social media. Vraag een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken!

Bedrijfsanimatie laten maken

Enthousiast en een bedrijfsanimatie laten maken? We werken goede ideeën graag uit tot een animatie of helpen je inspiratie op te doen. Dankzij onze jarenlange business-ervaring zijn we de ideale partner om je daar in alle gevallen goed bij te helpen. Samen maken we een animatievideo voor jouw bedrijf om in makkelijke taal alle moeilijke ideeën en processen uit te leggen.

Meer weten over bedrijfsanimatie die je wilt laten maken of nog vragen over onze werkwijze? Of over de kosten? Vraag een gratis brainstormsessie aan om de mogelijkheden te bespreken!

Heb je een vraag?
Bram de Vries
Oprichter & storyteller