Infographic laten maken

Wil je een infographic laten maken? Bij Storytelling Studios kun je terecht. We zetten de informatie die je wil delen moeiteloos om in een visuele presentatie.

Bekijk ons werk

3531079

Wat is een infographic?

Een infographic is een afbeelding waarin complexe informatie op een simpele en duidelijke manier wordt weergegeven. Je kunt ze goed gebruiken op landingspagina's van je website, je social media kanalen en op blogs. Wanneer een infographic waardevolle informatie biedt, kan het ook zijn dat andere websites jouw infographic oppikken en willen delen. Dit kan jouw website een boost geven.

Daarnaast kan een infographic ook veel waarde bieden op flyers die je uitdeelt tijdens een beurs.

3531362

Veelzijdig te gebruiken

Er zijn tal van onderwerpen om een infographic over te maken. Zo kun je er bijvoorbeeld demografische statistieken mee weergeven, maar ook de uitkomsten van een klantonderzoek.

Offerte aanvragen

Infographic-1

Infographic laten maken door Storytelling Studios

Onze designers gaan graag voor je aan de slag om jouw informatie om te zetten in een duidelijke infographic. Vaak is een infographic een niet bewegend beeld, maar wanneer daar behoefte aan is, kunnen we een animatie toevoegen. 

Meer over animaties

Werken-2

Mee denken op business niveau

Wil je graag meer doen met infographics maar weet je niet helemaal welke informatie het goed zal doen? Wij denken graag met je mee op business niveau. Zo vinden we samen de juiste haakjes, komen we tot de meest waardevolle informatie en geven we ook de beste manier van presenteren vorm.

Na de brainstormsessie maken we een conceptversie voor je. Hierin nemen we ook je huisstijl mee. Daarna schaven we net zo lang bij tot je helemaal tevreden bent. 

Meer over ons
Brainstorm-1

Infographics voorbeelden

Wil je graag eerst een aantal infographics voorbeelden bekijken? Neem eens een kijkje bij ons werk. Hier zie je niet alleen het werk dat we eerder hebben gemaakt, maar leggen we je ook uit wat het doel van de infographic is en welke doelen ermee zijn behaald. 

Meer over ons

3533240

Kosten om een documentaire te maken

De infographic kosten zijn afhankelijk van de stijl waar je voor kiest en de complexiteit van de infographic. Als basisprijs rekenen wij €… dat is inclusief de brainstorm en het bijschaven van het concept tot je er helemaal tevreden mee bent.

Wanneer je bewegende onderdelen toe wilt voegen, raden we je aan vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo kunnen we je niet alleen je wensen overleggen, maar ook een goed overzicht geven van de kosten.

Offerte aanvragen

Untitled-480p-fa0fdc29-c396-4415-be10-a7b2afc32846-1

“We hebben eerst zelf lopen hannesen wat niet werkte maar Storytelling studios kwam er aan en  kreeg het gelukkig wel picobello voor elkaar.” 

Picobello B.V. 

Meer weten?

Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 085 303 37 86 of een e-mail sturen naar info@storytellingstudios.nl. Je kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier of de whatsapptool!

Neem contact op

Lightbulb-480p-201103