Actua

over de klant

Actua assurantiën is een verzekeringmaatschappij die zich focust op specifieke verzekeringen in verschillende productgroepen. Actua kwam bij ons met een idee voor 9 animaties voor een nieuw verzekeringsproduct dat ze gingen introduceren.

Na het opstellen van een goed animatie plan hadden we een goede klik en konden we snel starten.

Actua had zelf al een heel goed script welke wij met onze ervaring hebben aangescherpt en hebben laten aansluiten op de specifieke doelgroepen.

Het doel

Een nieuw verzekeringsproduct bij merk autodealers op grote schaal kenbaar maken was het doel van deze animatie. Vervolgens de decision maker van het bedrijf aanspreken en deze tot actie laten overgaan. Dit maakt het dat we hebben gekozen voor de realistische cartoon animatie stijl en een nieuwe voice-over voor iedere animatie.

 

Laptop Actua

De animatie

De 9 verschillende animaties gingen allemaal over hetzelfde product, maar ieder gericht op een verschillende doelgroep. 9 animaties laten maken is prijzig, met de vraag of het nodig is om een unieke animatie te maken voor iedere doelgroep. Wij hebben voorgesteld 1 keer de basis van de cartoon uitleg animatie te produceren en deze daarna met kleine aanpassingen om te zetten naar 8 extra varianten. Op deze manier konden wij het volledige project op korte termijn opleveren voor een relatief kleine investering.

Inzet

Voor iedere doelgroep en automerk is een website gemaakt waar de animaties op geplaatst zijn. Ook verwijst de animatie naar deze website zodat Actua de animatie via direct mail naar de doelgroep kon sturen.

Actua Inzet

Animatie laten maken?

Bel, mail of whatsapp Bram even ;)