icon-play

BLOS Academy

BLOS is een kinderopvang waar de zorg en ontwikkeling van het kind centraal staat. Voor BLOS kinderopvang hebben wij een 2D uitleg animatie gemaakt voor de lancering van hun nieuwe BLOS academy.

 • Klancase page (27)

  Het doel

  Deze 2D cartoon animatie heeft als doel om de medewerkers van BLOS te informeren over de nieuwe BLOS Academy. Met deze animatie hebben wij laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen het programma.

  Daarnaast heeft de animatie ook het doel om nieuwe medewerkers aan te trekken door te laten zien hoe leuk het is het is om bij BLOS te werken.

   

 • Klancase page (26)

  De animatie

  Om aansluiting en herkenbaarheid te creëren bij de doelgroep hebben we gekozen voor de cartoon animatie. In deze stijl is een menselijke situatie goed beeldend te maken. 

  We hebben ervoor gekozen om naast de huisstijl andere werkelijke elementen van BLOS, zoals de locaties en de karakters, terug te laten komen. Op deze manier kan de doelgroep van de animatie zich goed inleven. 

 • Klancase page (25)

  De inzet

  Deze animatie is op verschillende kanalen en in verschillende campagnes door de klant ingezet. Zowel intern als op social media en de eigen website van BLOS. 

Een soorgelijke animatie aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Vul onderstaand formulier in.