BreathBalanz

over de klant

Met een gebalanceerde ademhaling ga je beter slapen, krijg je meer energie en verhoog je zo je weerstand. De BreathBalanz is een methode die hiervoor uitstekend geschikt is gebleken en wordt hiervoor al meer dan 15 jaar succesvol gebruikt.

 

De klantvraag

Het team van BreathBalanz heeft ons gevraagd een promotie animatie te maken voor de lancering van hun nieuwe website en App.

Het doel van deze animatie is het promoten van het product, wat de voordelen er van zijn en laten zien hoe het werk. De specifieke huisstijl, met daarin hun eigen character, moest tot leven komen in de applicatie animatie.

 

 

BreathBalanz laptop

De animatie

De animatie is een mix tussen een character animation en een cartoon animatie.

Om de stijl van BreathBalanz verder door te trekken in de animatie zijn we eerst begonnen met het maken van een gedetailleerd storyboard, om zo in samenspraak met het team de custom animatie stijl vooraf goed uit te denken.

Tablet BreathBalanz

De animatie wordt hier met trots gedeeld. Storytelling Studios wist de toon heel goed te treffen; de juiste mix van ernst en een knipoog. En hartstikke helder. 

Advies & Management
Margot de Jong 

Inzet

De product animatie is naast de positie van de website ook in gebruik als Appstore animatie en Google playstore animatie. Om daar ook hun de App te promoten.

Vanwege de grote doelgroep hebben we de animatie in het Nederlands en het Engels gemaakt.

BreathBalanz illustratie

Animatie laten maken?

Bel, mail of whatsapp Bram even ;)