Controlyse

over de klant

Controlyse helpt Business Controllers sneller te leren en slimmer te regelen voor hun organisaties door middel van workshops. 

Voor de workshops en trainingen was controlyse opzoek naar beeldmateriaal voor een Linkedin campage. De combinatie van een promotie animatie en een gerichte linkedin campagne is geweldig wanneer een gerichte oplossingen biedt voor een probleem die de doelgroep ondervindt.

Het doel

De animaties moesten een bekend vraagstuk bij de doelgroep onder de aandacht brengen en in een korte periode daarvoor een oplossing bieden. De animatie moest triggeren bij de doelgroep om door te gaan naar de landingspagina waar men zich kan inschrijven voor de workshop en training.

 

Controlyse Laptop

De animaties

Wanneer je een hele specifieke doelgroep wilt bereiken kan je hier je animaties heel mooi op inrichten. Er is gekozen voor de whiteboard animatie stijl vanwege de eenvoud en goede mogelijkheden om tekst te verwerken in de animatie. De campagne is uitgesplitst in 2 animaties waar we voor iedere doelgroep herkenbaarheid hebben gecreëerd. In de animaties is een herkenbaar karakter met herkenbare vraagstukken getekend.

Inzet

De Controlyse animatie is speciaal geproduceerd als korte LinkedIn promotievideo. Videoadvertenties op LinkedIn bieden een aantrekkelijke manier om een professioneel publiek te bereiken.

Vanwege de inzet op Linkedin is er gekozen voor tekst in de animatie. Op deze manier komt de boodschap van de voice-over ook over wanneer men via Linkedin zonder geluid de animatie bekijkt.

Controlyse Whiteboard

Animatie laten maken?

Bel, mail of whatsapp Bram even ;)